malik Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 canıum çikolata çekti.. deli gibi yiyecez valla:([signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Bizim burada Rakı'lı olanları var çok sağlam...(= Gelen misafirlere ikram edecem sarhoş edip daha çok para vermesini sağlıyacam.nihohohoh.[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 çikolata ymek lazım tabi dovvudur tavi tavi[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Leath Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 az once nefes alip verdim halen de devam ediyor.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions."
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ben çikolata değil de kent tofy almışlar löp löp atıom şekerleri eheuhe :D[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın
Famy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 yaw artık tatlı namına bişey yemek istemıyorum ama yıyorum alışkanlık oldu heralde ayrıca sanırım kilo aldım bu tatılde hem durmadan yıyorum hem pc basında oooffff ya[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 eheh bugün 4 farklı çeşit lokum tattım[signature][hline]The goblin word for "flying" is more accurately translated as "falling slowly" Empires rise and fall, but evil is eternal
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 öğhh ya içim acaip oldu fazla tatlı yedim bende bugün.[signature][hline]:0) ?
Famy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ben kusacam walla içim dısıma cıktıı baklawa falan gormek ıstemıorum artık[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 vay be o kadar yemissiniz bide bir tabaga koyup asgarda goturelim demiyosunuz:( ben napıyım bayramı tek geciriyorum:([signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:)
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Gelen alıyor giden alıyor, çikolata bitti be kardeşim. Aşırmayın çikolata falan[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum...
Famy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: Asgard, 03 Kasım 2005 16:49 tarihinde demiş ki: vay be o kadar yemissiniz bide bir tabaga koyup asgarda goturelim demiyosunuz:( ben napıyım bayramı tek geciriyorum:( yaw walla fırsat olsa getırıdım bak uzuldum sımdii[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bana yemekten değil, el uzatılmaktan fenalık geldi :) neyse en azından zengin oldum[signature][hline]The goblin word for "flying" is more accurately translated as "falling slowly" Empires rise and fall, but evil is eternal [Bu mesaj codename_curse tarafından 03 Kasım 2005 16:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Zephyros Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Ne tesadufturki evdeki bir poset seker cikolata ve baklava bitmiş durumda yine ne tesadufturki bende bittim =)[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi
Mike Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 çüklota wamıı[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı!
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 sen nicki degistir "codename_çakal" yap[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bende aşırdım , pişman değilim.. ah be halam almışsın büyük kutu ferrero rocher , suç benim mi :D
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ben de babamlardayken aşırdım ama sonradan utandım.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bayramın en güzel anıdır bence çikolata aşırmak... Anneniz görürse kızar falan,çaktırmadan aşırırsınız,ve bir bakmıssınız çikolata kalmamıs ama sizde iice kilo birikmiş :)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Kapıya gelen çocuklar için olan çikolataları aşırdım. Haha. *!Kimseye kapıyı açmaz.*[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Çikolata sevmiyen biri yok mu?[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum...
oper Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 dün gece evde yana yana çikolata aradım.. ama annem nereye sakladıysa bulamadım.. aramadığım yer kalmadı nerdeyse yaw... şifonyere saklamış kadın ben oraya bakmam diye :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bu arada babaannem babamı aramış misafire su böreği yetmemiş diye biliyorum gün boyu 11 dilim az deil[signature][hline]The goblin word for "flying" is more accurately translated as "falling slowly" Empires rise and fall, but evil is eternal
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 offf su böreği...[signature][hline]:0) ?
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 eheh ağız sulandırma topiği oldu bu artık :)[signature][hline]The goblin word for "flying" is more accurately translated as "falling slowly" Empires rise and fall, but evil is eternal
Öne çıkan mesajlar