Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bayramlık çikolatayı aşırmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bizim burada Rakı'lı olanları var çok sağlam...(=
Gelen misafirlere ikram edecem sarhoş edip daha çok para vermesini sağlıyacam.nihohohoh.[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!
Mesaj tarihi:
çikolata ymek lazım tabi
dovvudur
tavi tavi[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx
(gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak )

tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Mesaj tarihi:
ben çikolata değil de kent tofy almışlar löp löp atıom şekerleri eheuhe :D[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın
Mesaj tarihi:
yaw artık tatlı namına bişey yemek istemıyorum ama yıyorum alışkanlık oldu heralde ayrıca sanırım kilo aldım bu tatılde hem durmadan yıyorum hem pc basında oooffff ya[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım...
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Mesaj tarihi:
ben kusacam walla içim dısıma cıktıı baklawa falan gormek ıstemıorum artık[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Mesaj tarihi:
said:
Asgard, 03 Kasım 2005 16:49 tarihinde demiş ki:
vay be o kadar yemissiniz bide bir tabaga koyup asgarda goturelim demiyosunuz:( ben napıyım bayramı tek geciriyorum:(

yaw walla fırsat olsa getırıdım bak uzuldum sımdii[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Mesaj tarihi:
bana yemekten değil, el uzatılmaktan fenalık geldi :)
neyse en azından zengin oldum[signature][hline]The goblin word for "flying" is more accurately translated as "falling slowly"
Empires rise and fall, but evil is eternal

[Bu mesaj codename_curse tarafından 03 Kasım 2005 16:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ne tesadufturki evdeki bir poset seker cikolata ve baklava bitmiş durumda yine ne tesadufturki bende bittim =)[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden
Hayatımı arıyorum kaderimin içinden
Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden
Şimdi çıkaracağım geleceğimi

Mesaj tarihi:
bayramın en güzel anıdır bence çikolata aşırmak...
Anneniz görürse kızar falan,çaktırmadan aşırırsınız,ve bir bakmıssınız çikolata kalmamıs ama sizde iice kilo birikmiş :)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Mesaj tarihi:
Kapıya gelen çocuklar için olan çikolataları aşırdım. Haha.

*!Kimseye kapıyı açmaz.*[signature][hline]Count to Six and Die
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.

CaNNiBaL_CoRpSe
Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir.
Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.

Mesaj tarihi:
dün gece evde yana yana çikolata aradım.. ama annem nereye sakladıysa bulamadım.. aramadığım yer kalmadı nerdeyse yaw... şifonyere saklamış kadın ben oraya bakmam diye :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
Mesaj tarihi:
bu arada babaannem babamı aramış misafire su böreği yetmemiş diye

biliyorum gün boyu 11 dilim az deil[signature][hline]The goblin word for "flying" is more accurately translated as "falling slowly"
Empires rise and fall, but evil is eternal

• Yeni Oluştur...