Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FB Avrupa'nın 96. en büyük takımı :D

tunch

Öne çıkan mesajlar

Beşiktaş ta chelseyi yendi.Dha bir sürü dev var .Sayayımmı?Galatasarayın başarılarına lafım yok ama fener ne yaptı hangi devi yendi söleyin.Yedek takımlı manchester ya da boliçin rakibe çarpıp ilahi bir şekilde havalanan golüyle yenilen manchester başka?Ha sıfır çekmiştiniz bi ara.Pek eski sayılmaz:]

[Bu mesaj _TaYFo_ tarafından 02 Kasım 2005 17:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mike, 02 Kasım 2005 14:42 tarihinde demiş ki:
MENÇISTIRI YENDİK OLMM

$$$$ O MANCHİLDRENDİ
:)

Nae doğru söylemi$ arkada$lar.
Avrupa'da en kariyerli Türk takımı Diyarbakırspor :P
tabi ki Galatasaray, bende Be$ikta$lıyım.
Chealse galibiyeti
Barça galibiyeti dı$ında bi$i yok.
Keza Fenerde öyle, bo$una ezilmeyelim.[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki:
Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar.

BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası
Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha
Sosyal ağlarda paylaş

said:
AthleT, 02 Kasım 2005 17:53 tarihinde demiş ki:
said:
Mike, 02 Kasım 2005 14:42 tarihinde demiş ki:
MENÇISTIRI YENDİK OLMM

$$$$ O MANCHİLDRENDİ
:)

Nae doğru söylemi$ arkada$lar.
Avrupa'da en kariyerli Türk takımı Diyarbakırspor :P
tabi ki Galatasaray, bende Be$ikta$lıyım.
Chealse galibiyeti
Keza Fenerde öyle, bo$una ezilmeyelim.

Fener avrupanın devlerini dize getiriyor öle deme.Manchester paf takımı gibi:D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
AthleT, 01 Kasım 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
Ya kim ipler TSL'yi adamlar Avrupa ba$arısına bakıyorlar. Fener napmı$ avrupa'da?
Açtırmayın ağzımı,

Mavi + Zegna = Ceza Sahası + Insight

Yeni çıktım içerden.
!

bakın hiç bi zmn caps lock açmadım ama yeter artık BIZ HICBIR ZAMAN AVRUPA KIRALIYIZ DEMEDIK YAVAS YAVAS ILERLEMEYE CALISIYORUZ ONUN ICIN BIRAKIN DALGA GECMEYIDI DANDIK DUNDIK NORVEC LIGI TAKIMLARINI YENIN ONCE[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin
Sosyal ağlarda paylaş

İstersen büsbüyük harflerle yaz..Anlatmaya çalıştığın şeyi karşındakine verirsin büyük harf kullanarak sözün daha çok geçmiyor..Ters tepki yani..Norveç takımı demişsin..Gerçekten kutladım adamlar saha şartlarını iyi kullanarak bizi 1-0 evlerinde (Dünyanın en kuzey'deki futbol takımıdır kendileri) yendi ve İstanbul'da o skorun gazıyla 8-9 kişiyle kapandı,futbol bir taktik oyunudur ve taktikde bu da var..Ama biz ne futbolcularımıza bu kadar laf ettik ne de kalecimizi dövdük..Futboldur olur dedik seneye dedik,5 sene önce yaptık seneye bi daha yaparız dedik..Tarihin güveni var içimizde sabırsızlığımız da yok,doyuma ulaşmışken geçtik düşüşe ama elbet bir çıkışı var bunun kulübüme güveniyorum..Sende provoke etmek yerine insanları kulübüne destek çık..Mazini de unutma..[signature][hline]D'akmor
so 80's
İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

kaldırsın kaldırsın parmak kaldırsın
kendi oyuncusunu döven militarist holigan parmak kaldırsın..

çok ilginç parmak kaldıranlar aynı takımın taraftarı hep[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BulletRide, 02 Kasım 2005 23:18 tarihinde demiş ki:
İstersen büsbüyük harflerle yaz..Anlatmaya çalıştığın şeyi karşındakine verirsin büyük harf kullanarak sözün daha çok geçmiyor..Ters tepki yani..Norveç takımı demişsin..Gerçekten kutladım adamlar saha şartlarını iyi kullanarak bizi 1-0 evlerinde (Dünyanın en kuzey'deki futbol takımıdır kendileri) yendi ve İstanbul'da o skorun gazıyla 8-9 kişiyle kapandı,futbol bir taktik oyunudur ve taktikde bu da var..Ama biz ne futbolcularımıza bu kadar laf ettik ne de kalecimizi dövdük..Futboldur olur dedik seneye dedik,5 sene önce yaptık seneye bi daha yaparız dedik..Tarihin güveni var içimizde sabırsızlığımız da yok,doyuma ulaşmışken geçtik düşüşe ama elbet bir çıkışı var bunun kulübüme güveniyorum..Sende provoke etmek yerine insanları kulübüne destek çık..Mazini de unutma..

evet gerçekten komik başkana yönetime futbolculara küfür eden kim peki taraftar mı sence ayrıca nerden nereye çekiyosun norveç ligi neresi hadi orası soğuktu yenildiniz zaten yenmeniz sürpriz olurdu erzuruma fln da yeniliyosunuz çünkü soğuk havada iyi oynuyamıyor hava değilde zemin de iyi oynayamıyor gs e kendi sahanızda da yenildiniz kaç gömlek üstünsüzün adamlardan ayrıca rüştü konusunda haklısın hiç bişi demiyorum ama siz de yöneticinizi linç etmeye çalıştınız yalanmı[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin
Sosyal ağlarda paylaş

İstifaya çağırmak küfür değildir..Galatasaray camiasında kimse Galatasaray Spor Kulübünden üstün değildir ve bu kuruluşa taraftarlara göre bir zarar varsa önemli olan kulüp çıkarlarıdır ve yönetim istifaya davet edilebilir bu her yerde böyledir..Mesela Manchester Utd. satılacaksa taraftarlar yürür yönetimi ıslıklar,100 yıllık Barcelona ilk defa formalarının önüne reklam alacaksa taraftarlar 2 hafta maça gelmez bunlar çeşitli protestolardır ,küfürsüz..Asla Özhan başkan'a ve çevresine bir küfür yükselmez Sami Yen'den çünkü gerçekten değerli kişilerdir ama kulüp yönetiminde eksiklikleri mevcuttur..
Hangi yöneticiye öyle bir yaptırım uygulamış GS taraftarları merak ettim doğrusu..[signature][hline]D'akmor
so 80's

[Bu mesaj BulletRide tarafından 02 Kasım 2005 23:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BulletRide, 02 Kasım 2005 23:33 tarihinde demiş ki:
İstifaya çağırmak küfür değildir..Galatasaray camiasında kimse Galatasaray Spor Kulübünden üstün değildir ve bu kuruluşa taraftarlara göre bir zarar varsa önemli olan kulüp çıkarlarıdır ve yönetim istifaya davet edilebilir bu her yerde böyledir..Mesela Manchester Utd. satılacaksa taraftarlar yürür yönetimi ıslıklar,100 yıllık Barcelona ilk defa formalarının önüne reklam alacaksa taraftarlar 2 hafta maça gelmez bunlar çeşitli protestolardır ,küfürsüz..Asla Özhan başkan'a ve çevresine bir küfür yükselmez Sami Yen'den çünkü gerçekten değerli kişilerdir ama kulüp yönetiminde eksiklikleri mevcuttur..
Hangi yöneticiye öyle bir yaptırım uygulamış GS taraftarları merak ettim doğrusu..

gözlüklü şişko yokmu hani fener bizi her konuda geçti
diyen adını unuttum kel kafalı onu dövmeye kalktınız ayrıca uA da bir sürü tanıdığım war hepside başkana küfür etti emin ol biz ne zmn küfür ettik peki takımımıza??[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin

[Bu mesaj fenerbahce tarafından 02 Kasım 2005 23:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bende Be$ikta$lıyım.
Chealse galibiyeti
Keza Fenerde öyle, bo$una ezilmeyelim.

Destur de
Kupa Galipleri Kupasında Çeyrek Final
Uefa Kupasında Çeyrek Final

yeter o kadar zaten çok bile =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fenerbahce, 02 Kasım 2005 23:38 tarihinde demiş ki:
said:
BulletRide, 02 Kasım 2005 23:33 tarihinde demiş ki:
Hangi yöneticiye öyle bir yaptırım uygulamış GS taraftarları merak ettim doğrusu..

gözlüklü şişko yokmu hani fener bizi her konuda geçti
diyen adını unuttum kel kafalı onu dövmeye kalktınız ayrıca uA da bir sürü tanıdığım war hepside başkana küfür etti emin ol biz ne zmn küfür ettik peki takımımıza??

Sayın (diyemiicem) Ergün Gürsoy'dan bahsediyorsun snrm..Evet o açıklamaların ardında sağlam bir provoke olayı yatıyordu ve fan sitelerinde veya derneklerde sağlam tepki topladı ama kimse toplanıp hadi dövelim şu la.uğu diye olayı büyütmedi..Her staddan olası başarısızlıklarda küfür yükselir mümkün oldukça bunlar da taraftar gurupları tarafından dışlanır merak etme çünkü baskın olan taraftar gurubu yönetim tarafından desteklenir..Ben olası bir başarıszlıkda genç FB'lilerin Aziz başkan'a sahip çıkacağına inanıyorum ama küfürler yine yükselir o engellenemez..Dediğim gibi Ergün Gürsoy'un yaptığı kendi kulübünü provoke etmektir ve bu siyaset kulüpte malesef çok moda..[signature][hline]D'akmor
so 80's
Sosyal ağlarda paylaş

evt ben ztn öyle bişi söylemedim ama arkadaşlar çarpıttı yok küfür etmiyolarmış yok kaleci dövmüyolarmış ben dedim fb avrupa da bişiler yapmaya çalışıyor köstek olacağınıza dalga geçeceğinize sizde bişiler yapında ülke puanı artsın dedim ama farklı yerlere çekildi bu gsliler hep böyle zaten geçmişle çok ilgileniyor ne zmn gs yi yensek bizde uefa cup aldık cupayı alın ondan sonra gelin diolardı
:D[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fenerbahce, 02 Kasım 2005 23:54 tarihinde demiş ki:
evt ben ztn öyle bişi söylemedim ama arkadaşlar çarpıttı yok küfür etmiyolarmış yok kaleci dövmüyolarmış ben dedim fb avrupa da bişiler yapmaya çalışıyor köstek olacağınıza dalga geçeceğinize sizde bişiler yapında ülke puanı artsın dedim ama farklı yerlere çekildi bu gsliler hep böyle zaten geçmişle çok ilgileniyor ne zmn gs yi yensek bizde uefa cup aldık cupayı alın ondan sonra gelin diolardı
:D

Hala devam ettiriyorsun ama..[signature][hline]D'akmor
so 80's
Sosyal ağlarda paylaş

rumuzunu bile sadece fenerbahçe olarak almış biriyle tarafsız bir tartışma yapılamaz arkadaşlar ellerinizi yormayın görünen köy klavuz istemez

ha şimdi arkadaşımız şunları da diyeiblir tabii;

-ne yani rumuzunu sadece takım adı olarak alınanlar kaale alınmayacakmı ya da adamdan sayılmayacakmı?
-kaale alınmaz, adamdan sayılır

-senin kaale almana adamdan saymana da ihtiyacım yok.
-doğru yok

-sen kimsin ki bana böyle diyorsun
-ben dengeyim[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 03 Kasım 2005 00:19 tarihinde demiş ki:
rumuzunu bile sadece fenerbahçe olarak almış biriyle tarafsız bir tartışma yapılamaz arkadaşlar ellerinizi yormayın görünen köy klavuz istemez

ha şimdi arkadaşımız şunları da diyeiblir tabii;

-ne yani rumuzunu sadece takım adı olarak alınanlar kaale alınmayacakmı ya da adamdan sayılmayacakmı?
-kaale alınmaz, adamdan sayılır

-senin kaale almana adamdan saymana da ihtiyacım yok.
-doğru yok

-sen kimsin ki bana böyle diyorsun
-ben dengeyim

bak arkadaşım zaten vereceğim cevapları yazmışsın senin kaale alman beni ilgilendirmiyor seni tanımıyorum bile sonuçta sanal alem beni önemsesen ne olur önemsemesen ne olur nick konusuna gelelim fenerbahce yazdım oldu gitti bitti ben burda manyak gibi en büyük fener diğerleri halt etmiş demedim ilk msjıma bak bu topicdeki ben FB nin avrupada büyük bir takım olmadığını söyledim GS bizden avrupada daha iyi ama artık bitti o dönemler FB de yavaş yavaş birşeyler yapmaya çalışıyor sizde dalga geçiyorsunuz çünkü kendinizi çok büyük görüyorsunuz yalan değil avrupada büyük bir takımsınız UEFA kupasını aldınız helal olsun..Ülker puanını yükselttiniz ama artık GS bitti tromso diye bir takıma yenildi şimdi ise FB bişiler yapmaya çalışıyor ben bunu söyledim adamın bana dediği biz oyuncumuzu dövmüyoruz yani ne zmn bişi konuşsak hemen biz oyuncumuzu dövmüyoruz oluyor iyi dövseydiniz zaten oynamayı öğrenirlerdi belki ayrıca
senin ne kadar eski bir üye olduğunu biliyorum o yüzden çoğu kişi seni destekleyecektir ama denge değil dengesizsin...[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...