Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadın mı daha üstün erkek mi? görelim;

kickass

Öne çıkan mesajlar

Bir kadın "kadınların erkeklerden üstün olan özelliklerini" yazmış bir "erkek" de ona yanıt vermiş çok hoş olmuş ama
kadın: kişiliğimiz kullandığımız arabanın beygir gücü ile doğru orantılı
olarak değişmiyor erkek: sizin kişiliğiniz beraber olduğunuz erkeğin cüzdan gücü ile
değişiyor kadın: kırzmızı ışıkta yanımızdaki arabanın bizden önce çıkması yada bir
aracın bizi sollaması hiçbirşey ifade etmez erkek: bizim için de çevremizde diğer hemcinsimizin sahip olduğu
mücevherat veya üzerindeki pahalı giysi hiçbirşey ifade etmez kadın: kas olacak diye bir zorunluluğumuz yok
erkek: selülitler olmayacak gibi bir zorunluluğunuz var ama...
kadın: aşık oluyoruz.... korkmadan.
erkek: biz de oluyoruz.... azıcık ödümüz patlıyor ama sebep olanlar utansin
kadın: evde, banyoda, kıl-tüy dökmeyiz.
erkek: küvetteki, lavabodaki, yatakdaki ve yemekteki saçların çoğu size ait.
kadın: her sabah tıraş olmak zorunda değiliz.
erkek: valla ben tıraş olmayı ağda yaptırmaya tercih ederim şahsen.
kadın: biribirimizin ağzını yüzünü kırdığımız sporlar yapmıyoruz.
erkek: vahşi bakışlarla birbirinizin gözünü oyduğunuz kıskançlık , haset, çekememe sporlarıyla yeterince uğraşıyorsunuz.
kadın: hiç iki kadının silahla oynarken birbirini vurduğunu duydunuzmu?.
erkek: hiç iki erkeğin "aman tanrım benim elbisemin aynısını giymiş" diye mahvolduğunu duydunuz mu?
kadın: horlamıyoruz
erkek: halt etmişsiniz, hatta hıçkırmıyor, geğirmiyor ve hapşurmuyorsunuz da. yoksa siz insan değilmisiniz?? size afrodit diyebilirmiyim
kadın: az bildiğimiz bir şey üzerinde çok fazla konuşabiliriz.
erkek: yani çok konuşup hiç bir şey söylemezsiniz
kadın: birbirimize eşek şakaları yapma adetimiz yoktur.
erkek: çevrenizde ki diğer hatunlar hakkında senaryo dedikodular üretme alışkanlığınız var ama
kadın:tükürmeyİz
erkek: kiritmayiz!!
kadın: sanat eserlerinin % 90'ı kadınlardan esinlenilmişdir.
erkek: sanat eserlerinin % 90'ı erkekler tarafından yapılmışdır.
kadın: uzağa işeme, uzağa tükürme, yüksek sesle geğirme gibi aptalca karizma krikolarımız yok
erkek: ortamın en güzeli olma, en zayıf olma, en pahalı giyineni olma, en zengin kocayı bulma gibi krikolarınız var ama
kadın: askere gitmiyoruz
erkek: hamile kalmıyoruz
kadın: kol saatimiz de aynı zaman da hesap makinası, takometre,barometre,termometre ve radyo olması gerekmiyor.
erkek: çantamızda ruj, allık, pudra, yedek çorap,ıslak mendil, vs taşımamız gerekmiyor.
kadın:doğum günü evlilik yıldönümü gibi özel günleri parmağımıza kırmızı iplik bağlamadan da hatırlayabiliyoruz
erkek: ütüyü fişde, yemeği ocakta,arabanın anahtarını kontakda unutmuyoruz. bunlar daha faydalı.....
kadın: ortalıkta alakasız hertürlü nesne ve sözcükten cinsel çağrışımlar çıkarıp günün yarısını seks düşünerek geçirmeyiz...
erkek: valla geyik olsun diye yapıyoruz. hem siz günün yarısını güzelleşmeğe çalışarak geçiriyorsunuz. hangİ amaçla : ))
kadın: kel olmuyoruz
erkek: ama göğüslerİnİz sarkiyor!!![signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki:
Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
nerf man[signature][hline]Wow:Satanix [PT] 60 NE Rogue of Magt. , Satanix UD Rogue of The Maels.
Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Osi:Virus The Baltazar of Atl
Horizon:Satanix The Dragon..
Sosyal ağlarda paylaş

@kickass;

Neyini tartışacaksın abi, ikisi de doğru söylüyo artı bu tartışmanın sonucu yoktur... Erkek de üstün değil kadın da... İkisi de alçak varlıklar... (Buyur burdan yak)[signature][hline][b]Hayatım hayatın için
Hayatım ölümün için
Ölümüm hayatın için
Ölümüm ölümün için
Sosyal ağlarda paylaş

Erkek Ownzzzzzzzzzzz
gerisi tırraaşş :D
olm erkekler kadınlardan herşekil üstün allalal yalan mı
öyle değilse neden binlerce yıldır erkekler hakim dunyaya :D
demokrasi geldi eşitlik geldi kadınlar bıdıbıdı yapmaya başladı amaaan çekilmez ya
kadına vurulmaz erkeğe vurulur oh ne ala memleket.
kadınıa şiddet yok kfür yok erkeğe ne yaparsan yap.
ben böle eşitlik anlamam hacı
ya kadına da girişince bişey demiycekler madem eşitiz ya da bize de el kalkmıcak :D
ahahah nasıl gaza getirdim şimdi milleti offf ahha
*kaçar*[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx
(gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak )

tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Sosyal ağlarda paylaş

İnsanlar sosyal hak olarak eşitlikle biyolojik eşitliği ne zaman karıştırmamayı öğrenecek acaba.. Biyolojik olarak farklıyız işte, kim üstün tartışılır yerine göre de değişir iki tarafın da kendine göre avantajları var (benim görüşüm erkek daha avantajlı o ayrı), belirtilen eşitlik sosyal haktır. (Hani eşitlik falan diye mesaj yazanlara.)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaş cok doğru sölemiş demoktrasi geldi kadınların sesi cıkmaya başladı dünyaya erkekler hakimde kaç sene önce hahah[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki:
Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SoulCube, 01 Kasım 2005 14:17 tarihinde demiş ki:
Erkek Ownzzzzzzzzzzz
gerisi tırraaşş :D
olm erkekler kadınlardan herşekil üstün allalal yalan mı
öyle değilse neden binlerce yıldır erkekler hakim dunyaya :D
demokrasi geldi eşitlik geldi kadınlar bıdıbıdı yapmaya başladı amaaan çekilmez ya
kadına vurulmaz erkeğe vurulur oh ne ala memleket.
kadınıa şiddet yok kfür yok erkeğe ne yaparsan yap.
ben böle eşitlik anlamam hacı
ya kadına da girişince bişey demiycekler madem eşitiz ya da bize de el kalkmıcak :D
ahahah nasıl gaza getirdim şimdi milleti offf ahha
*kaçar*

ne biyo lan bu dengesiz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...