cenin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Babam (afacanlık olsun diye sanırım) dün eve bir çuval 1YTL ile geldi. Bu sabahta bayram harlığını onlarla verdi hertaraf 1 YTL oldu lan. Zaten bozuk paradan tiksiniyorum şimdi her yer şangır şungur. 0.o[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland'
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 o_O kapıya gelen cocuklar icin yapmıstır =p[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love..
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bana verebilirsin =)[signature][hline] Miiiiiiiiib Miiiiiiiiiiiiiiiib!!
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Postaylan yollasana lütfen!'[signature][hline]Filozof pati, Diktatör pati, Psikiyatrist pati, İşte ben buyum...
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ağır olur bütünlet yolla[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın
cenin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 evet evet en iyisi şunları bir an önce büyünleteyim. Kapıya gelenleri de 4 yıl öncesinden kalan taşlaşmış şekerleri kafalarına atmak suretiylede kovdummuydu...[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland'
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 çocukların taş şekerlere ettiği küfürlere hedef olursun :D[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın
malik Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 baban garipmiş hehe:=)[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 babana kafa at[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Küçük kuzen bizi izliyodu biz büyüklerimizin elini yalayıp haraç kesioduk, heralde bize özenmiş, bizim elimizi öpmeye kalktı bizde bi kağıda 10 Milyon yazıp vermiştik sevindirik olmuştu:D[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 lol iyi atlatmıssınız:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:)
nvda Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Aynı haraketi dedem de yapıyor. 250 300 milyonluk 1 milyonluk alıyor ve kapıya gelen her velede veriyor. Sevindiriyor garipleri.
cenin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 tamam da babam bana verdiği parayıda 1 ytllerle verdi ağır yer kaplıyo ses çıkarıyo...[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland'
Private Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Zekice sanırım para istemeyin diye yapıyor :D[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 1 ykr luk bozukluklar halinde verseymiş=)) Sayana kadar kurban bayramı gelirdi:D[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 hiç sorun değil cüzdanım 20 den fazlasını başarıyla taşıdı ama hemen kurtuldum onlardan 18- olmak hala güzel :D[signature][hline]darkening
Famy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: ShadowFury, 03 Kasım 2005 14:24 tarihinde demiş ki: 1 ykr luk bozukluklar halinde verseymiş=)) Sayana kadar kurban bayramı gelirdi:D ahahhah hakketen super[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: ShadowFury, 03 Kasım 2005 14:24 tarihinde demiş ki: 1 ykr luk bozukluklar halinde verseymiş=)) Sayana kadar kurban bayramı gelirdi:D biriktirdiğim 1 ykrler bugün içinmiş her gelene bi adet :)[signature][hline]darkening
B0nzi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Aynısını annem bana iki sene evvel doğum günümde yapmıştı :hrr:. Annem o gün bugündür doğum günümde ne hediye ne de harçlık veriyo... :( Edik: Tabi benimki bozuk para halinde değil babalar gibi banknottu :P [signature][hline]%100 Amerikalı, %99 geri zekalıdır... [Bu mesaj B0nzi tarafından 03 Kasım 2005 14:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Coder Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 valla yaş ilerleyince anlarsınız bu olayın kıymetini :) yiğenler soydu bu gün beni neden bozuk para taşımıyorum ki :)[signature][hline]Günün geceye karıştığı noktadaki ışık
twistedemo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bana öyle bozuk vemreklazım çünkü tam para verince hemen harcıyorum az az verilmesi en uygunu : p[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
by_SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: Pingu, 03 Kasım 2005 12:18 tarihinde demiş ki: bana verebilirsin =) hayır ben alcam:D
GangstarsLan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 paranIn ne önemi var? önemLi oLan miktarI :D[signature][hline][b]ßenim Deli Oldugumu Düşünmeni iStemem,Direk Deli Olduğumu ßilmeni iSterim.. ____________ ße GangSta !! [b] __________ MSN Space -> ßen..
Zagg Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: SoulCube, 03 Kasım 2005 12:51 tarihinde demiş ki: babana kafa at hahuha lol ne alaka :lol:[signature][hline]Ayakda daha az üşüyorum, ama hala üşüyorum.. http://www.odysseia.org|[email protected]
Öne çıkan mesajlar