kickass Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Bugun NTV 'deki programın özetini okudum, ve konuşmacı gerçekten nasıl kıvırıyor belli değil, Ingilteredeki kotalarla bizi karşılaştırıyor ediyor. İngiltere zaten çok pahalı bir ülke. Neyse 256kbps limitsiz kullanıcısıydım, Kotalıya geçmeyi düşünüyordum aynı fiyat 512 / 6GB kota. Aylık kullanımlarıma baktım. Aradım Uploadlar kotaya dahil mi ? diye sordum hayır cevabını aldım aylık maximum 4GB download yapmışım 8 aydır aboneyim. 8 ay boyunca, 2 Kere oyun çektim, 1 film çektim, Her ayda 30-40 Mp3 indiririm, Devamlı Anlık erişimleri kullanıyorum, ( 256 bazen yetersiz kalıyordu) ve benim için en iyi seceneğin 512kbps 6GB kota olduğuna karar verdim, bu kararı verirken 256kbps sınırsızların tekrar satışa sunuculacağını özetten okumam etkili oldu aslında. Neyse aradım bir kaç bilgi verdim. Daha sonra 512kbps 6GB kotalı yapıyorum hattınızı fakat 256kbps sınırsıza dönüşü yoktur diye bir uyarı aldım. NTV 'ye cıktı acıklama yapıldı bu konuda tekrar satışta olması lazım dediğimde ise bize bir belge geçmedi cevabını aldım. Kendi kendime neyse geçer belge ellerine yakındır tepki büyük dedim.. Tamam kabul ediyorum dedim. Daha sonra hattım kesildi. Şuanda hattım kesildi sanırım değiştiriyorsunuz dedim. Yardımcı olan bey bişiler zırvalıda bakım vardır fln filan diye. Dedim nasıl olur ne güzel çalışıyordu. Bilemiycem, bayramda sonra 512kbps olucak hattınız gibi bişi dedi. Sonra adsl geri geldi baktım 512kbps olmuş. İyi bayramlar dedim, kapattım. Şimdi sorun nerede? altyapı super işliyor 1dk dan kısa bir süre içinde Tarifemi değiştirdim. Fakat eleman hiç tecrübesiz bu konuda? Neyse Hatırlatma yapıyorum kotalıya 256kbps olupta kotalıya geçmeyi düşünenenler bu konuya dikkat etsin ellerine bir belge geçmemiş daha henüz dönüş yokmuş. Eskiden 27.5Kb ile download yapıyordum, Şimdi ise 55.0kb özgürlüğü yaşıyorum. o hızı ben gördüm ya Türkiyede ölsemde gam yemem, Sevgiler[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 256k sınırsızdım. Üni nedeniyle dışarıya gidince kullananda olmayınca 3gb limitli yaptık ama kötü oldu çünkü sanırım 256k sınırsız satış olmayacakmış yazın ben nasıl film oyun indiricem ? yanlız 64kb ile az önce dosya çekme zevkini yaşadım ya 15mb dosyayı 2dk dan az indirdim ya nerde dial up ile indirdiğimiz 15mblık saatler süren dosyalar =) 2kb hakkaten neymiş ya düşündükçe amma geriymişiz diyorum[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 abi walla eskiden counter patchleri hep 20 mb fln olurdu dial ile çekmeye tırsardım :D[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 sanırım aynı işi bende yapıcam bu konuya girdikten snra aylık kaç gb indirdiğime bakıyım dedim kota sayfası delirmiş nisandan kasıma olan butun ayları 0 olarak gosteriyor... ya böyle 0 yaptığı gibi kafasına göre indirdiğimden daha çok gösterirse diye düşüumeden edemiyorum tt kota bilgilerini bu sayfadan mı alıyor bilen varmı ? edit:bir yerde yanlışlık yaptım sanırım tekrar denedim kota bilgilerini gösteriyor.. [signature][hline] [Bu mesaj _AvengeR_ tarafından 03 Kasım 2005 16:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 sınırsız her zmn rule sınırlı olursa ben yaşayamam hre ay en z 15 gb dl yapıyorum[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 256 sınırsınız günde 1.5 gb download yapıyorum mutluyum. artık farklı bir zevk vermeye başladı download yapmak :) gerekli gereksiz ne varsa indiriyorum pcye...[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 gerekli gereksiz ne warsa indirmek :) ya benim tiksindiğim şey şudur sürf yaparken yada webi kullanırken asla download olmayacak dünkü yavaşlatması beni kudurtuo[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 birçok kişi yazmış, önceki aylarda ne kadar gb indirdiğimizi nerden öğreniyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 http://adslkota.ttnet.net.tr/[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Yeni bir Soluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 teşekkürler, açılmıyor şu anda ama çok yüklenildiği içindir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 üye adın ve şifrenle gir solda yukarda aylık transferler mi ne öle bişi war grafik cıkar karşına[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Ya kotanın yanlış gösterme ihtimali var mı? 6gb geçsemmi diye düşünüyorum şuan 256k sınırsızım da, yani dün yanlış gibi geldi, 300 mb indirdin yazıyordu net limiter da 640 yazdı kotada.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 adslkota.ttnet.net.tr buraya gore davranicaksin netlimiteri gec[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Şimdi baktım net limiter da 990 kotada 1.150 mb şimdi bakıyorum 200 e yakın fark var. Ben oyun oynayarak ve web de dolaşarak 3 günde 200 mb dl yapabilir miyim? (Oyun cs dir)[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 o kadar olmaz cs de.[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar