eXe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Herkesin Ramazan Bayramı Mübarek Olsun şimdiden.[signature][hline]seT By eXe
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 İyi bayramlar... Aah ah eski günler ne güzeldi... El yalama bayramı diye dolaşır harçlık toplardık... Şimdi büyüdük eşşek kadar olduk para filan vermiolar:( Olsun yinede el öpmeye devam... *patideki bütün büyüklerinin elini öper* *küçük patilerin el öpmek için koşturduğunu farkederek topuklar*[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki: İşiyorum öyleyse varım..
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Heyy Heyyy Yihaaaa Yihaaaa[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Berzah Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 OLEEEEEEEEYYY ICKI ICEBILICEEEZZ :P * Hz.Muhammed icki icin demistir ki ! - Demek bu meret fazla icince sapittirio o zmn dozunu ayarlamak gerekioyor fazla icmemek gerekiyor demis... Sevgili musluman dedelerimiz bununda b.kunu cikarmis..[signature][hline]Istanbul UnderGround Turkish Rap *!Bu RuYa NeDen Hep SenSizdi DogRu AnDa EliMdEn GoCUp GiTti !* Msn: [email protected]
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bende burdan tüm pati aleminin bayramını kutluyorum[signature][hline]
tellos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 herkese kutlu olsun!![signature][hline]DN 41
Anathema Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Tüm müslüman aleminin Ramazan Bayramını kutlarım!!
Padi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: trapt, 02 Kasım 2005 10:38 tarihinde demiş ki: iyi bayramlar patiler.... stratejileri de yazn bu arada en iyi stratejiyi veriyorum: karşındakinin elini öp ve gözlerinin içine aç bir köpek gibi bak :lol: iyi bayramlar hepinize :tebrikz: ben bayramda pamukkaledeyim oyüzden harçlık toplıyamıcam üff =)[signature][hline]May The "K" Be With You (Padi=>Pati)V(Pati=>Padi)V(Padi<=>Pati)=1
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Şimdiden kutlu olsun pati aleminin,bayramı... Bu arada harçlıkları kimden alıyoruz? Edit:İmla(mouse yok sabahtan beri işleri klavye ile yapıyorum) [Bu mesaj Bungala tarafından 02 Kasım 2005 14:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 yaş oldu 20, harçlık falan yalan, kimsenin de elini öpmeye gitmiyorum zaten aman banane ya. Herkese iyi bayramlar[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla!
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Hehe herkesin bayramını kutlar, bayram topici açamayıp hayal kırıklığına uğrayan patilere geçmiş olsun dilerim. p.s: ilk topiciği ben açıcam diye yarış var resmen. (bkz: yarış)[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 iyi bayramlar :)[signature][hline]:0) ?
fr_hOoT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 herkesin ramazan bayramı mubarek olsun nice bayramlara................[signature][hline]www.maksatibnelik.com
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Yine her zaman ki gibi ; Görme fırsatımız olan ki$ileri sadece arayalım, Büyüklerimizin elini para için öpelim.[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 herkesin şeker bayramı kutlu olsun ..:D[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Biraz bu erken seçim gibi oldu neyse...., Herkezin Bayramı Kutlu,Mutlu ve Booll Tuzlu olsun ;)[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 :) uheuh ilk topic i ben açıcam die yemin ettim ondan böle oldu[signature][hline]Yok melankoli falan bitti herşey :)
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 herkese iyi bayramlar[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 iyi bayramlar, henüz 18 barajını aşmamışken şu bayram iş yapsa bari[signature][hline]darkening
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Hepinize iyi bayramlar değerli patilerim. :)[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler ..
PZero Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bayramınız mubarek olsun hayırlı bayramlar veybe bir ramazan da iyisiyle kötüsüyle bitii[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek.. kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!! ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ
GangstarsLan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Bayramınız Mübarek Olsun Arkadaşlar..!
Famy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 herkese ıı bayramlar gorusemezsek sımdıden[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU
malik Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 kutlu olsun..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon
Öne çıkan mesajlar