Gothic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Bugun Arife Günü Tüm Patilerin bayramları kutlu olsun mutlu olsun İyi Bayramlar[signature][hline]KİMSE BENİ SEVMİYOR :(
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Yarın kutluyacam ben şimdiden olmaz ahaha[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum...
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ama bende yarın kutlayacaktım :( hadi bakalım bu gün kutlayalım madem İyi Bayramlar :tebrikz: Bu gün bayram, Erken kalkın çocuklar Neşeyle, öpün annelerinizi Bayramlarda hüzünlenir melekler Annemiz bugün bizi bekler[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
unac Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 kutlu ola. yarın bayram erken kalkın cocuklar:D[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar..
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 iyi bayramlar şimdiden *!daha fazla harçlık toplamak üzere stratejiler üretmeye başlar* [Bu mesaj forgiver tarafından 02 Kasım 2005 10:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 İyi bayramlar :tebrikz: Para verin bana[signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki: Bu kesin Kominist a.q heryerde karşıma çıkıyor Turkiye ve müsliman karşıtı sloganlarla Ulan sana kayacam.. az kaldıı
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 El öpmedin olmaz, hadi bakıyım sıraya.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum...
trapt Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 iyi bayramlar patiler.... stratejileri de yazn bu arada[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 niye kutlamak yasakmı ??[signature][hline]KİMSE BENİ SEVMİYOR :(
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 yok adam nickinden bahsetmis:) ondan dolayı ole soluyor:)[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 *!pati büyüklerinin ellerinden öper* *!küçük patilere el öptürür harçlık verir *[signature][hline]A country that's divided Surely will not stand My past erased, no more disgrace No foolish naive stand
turambarturin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 --üpüyüm amca *!öper* *!harçlık için elini uzatır*[signature][hline] | ALT+S İşte Hayat |
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 iyi bayramlar herkese.[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Yeni bir Soluk
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Herkese iyi bayramlar[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso
dory Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 herkese iyi bayramlar[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance...
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 herkese ii bayramlarbende yarın kutlayacaktım ama olsun yarın bı daha kutlarım:P[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür [Bu mesaj Hardter tarafından 02 Kasım 2005 11:51 tarihinde değiştirilmiştir]
timoo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 iyi bayramlar[signature][hline]azkeryuss
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 herkeze iyi bayramlar, rps siz gunler :D[signature][hline]imza! mode: depresif
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Yarın patiye giremeyebilirim.Bende tüm herkesin bayramını kutlarım şimdiden.[signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Benim hayvanat bahçesi =) -Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor)
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 şimdiden iyi bayramlar dilerim herkeze.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Passanger Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ıyı bayramlar.Kapıya gelen cocukları terslemeyın.[signature][hline]Nietsche is dead... God!!!
Öne çıkan mesajlar