Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 denemek lasım olm çizer çizmez demiom[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / peru clanındayım o_0 Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ujio Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: JoNyBLaCk, 01 Kasım 2005 18:48 tarihinde demiş ki: said: Ujio, 01 Kasım 2005 18:36 tarihinde demiş ki: ahudhuda yok ya bugün memlekete gidiom 21.30da otobüs war oyuna girmiom kaptiririm die aduahudhuadhua bayram süresince kapali olacam :( hayırlı yolculuklar abi :D saol jony :D:D:D:D bayram dönüsü senin icin mike in eline verecem sözüm olsun sana ahudahudhuahuda Sir Mike zuhahuahudhuahudahu[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: MoradSlayers Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Ujio, 01 Kasım 2005 18:50 tarihinde demiş ki: said: JoNyBLaCk, 01 Kasım 2005 18:48 tarihinde demiş ki: said: Ujio, 01 Kasım 2005 18:36 tarihinde demiş ki: ahudhuda yok ya bugün memlekete gidiom 21.30da otobüs war oyuna girmiom kaptiririm die aduahudhuadhua bayram süresince kapali olacam :( hayırlı yolculuklar abi :D saol jony :D:D:D:D bayram dönüsü senin icin mike in eline verecem sözüm olsun sana ahudahudhuahuda Sir Mike zuhahuahudhuahudahu :D:D:D zuhahahah yakışırrrr[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Gs__Bozi, 01 Kasım 2005 18:52 tarihinde demiş ki: deneyin kızma hemen :( :D:D:DD:D: ne kızcam lem :D:D:D[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / peru clanındayım o_0 Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ujio Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Gs__Bozi, 01 Kasım 2005 18:54 tarihinde demiş ki: ujıo bayramda human town cayır cayır olcak wahı geldı nere gıdıon a.k :S:SS:S: asadgagsagda bana direk kitap geldi öle bi sey olmicakmish nova townda bozi paso xped olacakmish lvli 58e kadar inecekmish adadgzagzsgzasgzasa[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: MoradSlayers Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 meuehue lem bende yokum bi 10 gün filam foçaya gitcem xD[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / peru clanındayım o_0 Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ujio Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Gs__Bozi, 01 Kasım 2005 18:57 tarihinde demiş ki: o kıtabı yollıyanın gotune sokam kıtabı yok ole şey 10 seferde 1 keresınde xp kaybedıom zuahahah yavash lem hayvan clan chat deil burasi gelio murtaza bak adzazudzuadzadahsa[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: MoradSlayers Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Bozi forumda bi sen eksiktin tamam oldu şimdi[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Np :30k (güncelleyecem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrolL Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 beyler o olay benimkinin yanında fıs kalır bizim arkdaşta bi macromu artık ne desem arkadaş 62 level warrior beramusta ve kendi kendine 1500 buff 300 ac atıyor ve inanamazsınız kenine light feet atıyor adını söyleyemem yoksa ban yer :D keşke bende öyle olsam düşünün rebelde20 de light feet war :D cz nin hali nasıl olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ujio Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: ChALLeNgE, 01 Kasım 2005 18:59 tarihinde demiş ki: Bozi forumda bi sen eksiktin tamam oldu şimdi walla forumu bilmiom ama en kisa zamanda EN BÜYÜK FENERBAHCE die cz townda ve moradonda bagirmazsa clandan atacam arkadasi aduhahushuahusa[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: MoradSlayers Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 No Cz Go Exp :D Ben bu gazLa inş lvl 65 olurum :p İsteyen mage ? come 1 vs 1 arena ? Bozi öptüm :D[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 190 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Neyse oLm murtaza geliyor :D Pm Pm plsss Ohaaaa yıda değiştirn yeni topiC pls ! :D Up uP[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 190 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 o_O Siee :D[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 190 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ulem ne dötler var a2 dts yi boş buldum kasıodum 2 party tplediler yanıma yalan oldu spot delircem ya[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / peru clanındayım o_0 Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Gs__Bozi, 01 Kasım 2005 19:18 tarihinde demiş ki: murtaza kim?KOCAN MI zuahuauhahu Zzzzzzzzzzzzzzz [signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 190 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Ujio, 01 Kasım 2005 19:03 tarihinde demiş ki: said: ChALLeNgE, 01 Kasım 2005 18:59 tarihinde demiş ki: Bozi forumda bi sen eksiktin tamam oldu şimdi walla forumu bilmiom ama en kisa zamanda EN BÜYÜK FENERBAHCE die cz townda ve moradonda bagirmazsa clandan atacam arkadasi aduhahushuahusa at gitsin ya işee yaramaz o adam :D[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Np :30k (güncelleyecem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bozi anında b.kunu çıkardı forumun :D[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 :S[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 190 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ne iş bu adam böle hakkaten oohhaaaaa yani bu kadarda olmazki ya yuhhh[signature][hline] KE DELETED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 icebreaker nerelerdesin yaf arasıra aç msn i[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / peru clanındayım o_0 Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ://[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 190 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 zuhau love generation xD[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / peru clanındayım o_0 Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 OO adam süpermiş ya :))BEn bi ara onlan deru dönmüştüm o zaman bu kadar aktif deil di kızacam ona :D Bunun gibileri sevmiyorum inş ban yerler.ASlında düşük levelli bi ınsandan yani priestten buff almak ex bakımından hoş oluyor ama genede sevmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ulam bi uyudum uyandım karışmış topic , bu arada barış gogo 65 full destek veremesemde arada parti kurup kasarız bişiler gogo lvl, bu arada bozi hoşgeldin sende katıldın aramıza , çivisi çıkar yakında forumun :D:D:D[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 np: xx.xxx Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCAVENGER Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Ben o adamdan buff aldım czde buffpls,ac pls,cure pls,heal pls adam her istedigimi yaptı valla 1500 buff,300ac,1920 heall.. Parasite var mı dedim güldü :D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar