Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jedi olmak...

nevarya

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar jedi olmak için neler yapmam gerektiğini kabataslak öğrendim ancak zorlanıyorum...sanırım ilk olarak badge toplamam gerekiyormuş fakat poi deki tüm yerleri de gezmek zorunda dğeilmişim...daha sonra bir kaç görev alıcakmışım ve en sonunda old man diye bir npc gelicek...fakat bu kadar az bilgi beni tam anlamıyla yönlendiremiyor...bana tüm detayları ile üşenmeden jedi omanın yolunu izah edebilecek biri varmı ?
Sosyal ağlarda paylaş

yaparız tabii ki :)

Gwindon gel beraber kasalım benimde ilk phase'de duruyor görevim :) Son phase'de bırakacağım artık oyundan baydığım zaman jedi ile biraz oynarım :)

Bu arada bu göndereceğim rehber nasıl glow olunacağı. Tahminen 1 günde (ki themeparklar zaten uzun iş :) ) glow olunur[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

1 gunden uzun surer bnce yani bi ara jabba falan bug doluydu sinirden yapası gelmiodu insanın ama yapılmıcak bisi diil, sonra da old man i ondan sonra da sithleri bekliceksin bayaa zaman var onunde village a girmen icin :D ama girdiginde ben de yardım ederim sna hala daha phase1 in gorevini yapmadım[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek)
Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman
Sosyal ağlarda paylaş

Buglarını düzeltseler de bişi değiştirmicek ki. jabbanın her adamı sana bi kere git bakkaldan bana bi malboro al gel görevi veriyo. bi o patlatma görevinde bişiler olcak sandım ondada ev kaldırır gibi yok oldu sonrada bana saldırması gereken NPCler "what are you looking at?" dediler.[signature][hline]Alo-matik
Pati - ?
Sosyal ağlarda paylaş

Ahaha şu oyunda en nefret ettiğim günlerden biridir o Jabba Theme Park'ı yaptığım zaman.Hadi üşenmiyorum sizin için yazıyorum Glow nasıl olunur :) Bir sonraki mesajda ama önce reklamlar :)

(google gir araya )[signature][hline]Xanator Wegauge
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

Üşendim ve aklımda kalan bölümü yazıyorum :)

Öncelikle arkadaşlar POİ Badgeleri;

Kesinlikle gidilmesi gereken 3 yer var;
Jedi Temple Ruins - Dantoonie
Ben Kenobi Home - Tatoonie (kulubesi işte :) )
Exar Kun Temple - Yavin4

Galiba sonrasında 10 rasgele poi gerekliydi diye hatırlıyorum.

Yapılması gereken questler var.Baya bir quest yapmak gerekli ama kısaca benim tavsiyem;

*Kendi tarafınızın (İmperial & Rebel ) Theme Park'ini yapın.Rebel ThemePark ölüm arkadaşlar şimdiden söyleyeyim rahat 1 gün sürüyor gezegen gezegen gezmek gerekiyor :) İmparatorluk görevleri de sadece Naboo 'da geçiyor ve daha kısa.

*Jabba ThemePark yapılması kesinlikle önerilir.Alomatik'in de söylediği gibi git bakkala malboro al görevleri ki insanı öylesine bayan,sıkan,oyundan soğutan quest görmedim.Ben yaptığımda hiç bug yoktu ama çok kötüydü ve uzundu (ama jediler katlanır :) )

*2 warren Badge'i :) Küfür gibi gelir Warren'a girmek ama ahh.Ben ilk gireceğim zaman Kando ile iki kişi çıkmıştı.Diyaloglar "cennete geldik" " cehennem'den kaçtık " di.İçeri girerken öylesine tırsmıştım ki ilerleyip altlara geldikçe asıl yüzü gördük.

Warren bu oyun içinde atmosferi en süper olan yer.Hiç bir yerde o kadar zevk almadım.Girin ve cehennemi yaşayın :)

* Corelian Corvette 'i yapın demişlerdi ama ben yapmadım :) Çok zormuş.

*Nym ThemePark ise yapılması gerekmeyen ama kısa ve size avantaj sağlayacak bir quest.Jinkins , Kole ve Nym'dan alınan görevler kısa ve güzel.Ödül olarak verilen Carbineer silahı ise dps'i baya iyi :) Kole'nin görevinin sonundaki süprize de yakalanmayan yokmuş :)

Ben daha yapmışmıydım hatırlamıyorum ama ben glow olduğumda ;

37 POİ Badge
Gorax Badge
2 Warren Badge
Jabba ThemePark
Nym ThemePark
Happy Empire Day (Rebel) ve adını hatırlamadığım bir kaç ufak quest vardı.POI Badge'leriniz tam olursa daha kolay glow olunuyor.

Yalnız şöyle bir şey var.Warren Badgeleriniz olmazsa Glow olmanız çok zor şu sistemde.Kando'da Nym,Jabba,Rebel ThemePark'lar ,15'e yakın quest ,tüm poi badgeleri olduğu halde glow olmamıştı.Ama Warren'i yaptı ve Glow.

Warren'in kesinlikle yapılması gerek
Jabba'nin da kesinlikle yapılması gerek

Güç Sizinle Olsun

(bence jedi kasmayın bu oyunda jedilik bir hiçtir.Yanı Jedilik gerekli ama oyundaki herkes jedi olmaya çalışıyor.Özentilikten dolayı.Jediliğe özenmeyin.Şu oyundaki Creature handler bile size Jedilikten daha çok zevk getirir.[signature][hline]Xanator Wegauge
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bende acayip bişi oldu. Ben her bişiyi bitirmiştim. Bi theme parklardan sadece Jabba yı yapmıştım. Rebel theme park yapılacakmış diye duymuştum. Yavin'e kadar onun missionları yaptım. Yavinde dank etti glowluğa ne kadar var bi bakim dedim. Glow olmuşum zaten kek gibi 1 hafta getir götür işi yapmıştım. Hala kızıyorum kendime. Jabbayı yap. Diğer şeyleri yap glowmusun diye bak. Boşuna uğraşma gerekmiyorsa. Sonra keyfini çıkara çıkara yaparsın.
edit: Warren ise manyaktı.. Çıkınca direk toprağı öptük piksel piksel walla. Shewky bilir:)[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy
Emekli yakın dövüş üstadı:D...

[Bu mesaj Redeagle tarafından 17 Eylül 2005 23:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben themepark ları zor fln sanıodum ondan cl80 olunca gitmistim :D rezillikti tam.. warren ise zor fln diil ama icerde loot cıkıcak die bekle allah bekle canım cıkmıstı, ve sonra da asıl adamı öldürdükten sonra icerde kalmıstım dısarı cıkamıodm. nerdeyse 2 gun icerde kalmıstım ve o gunden beri warren ın önünden gecmiorm :D[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek)
Sosyal ağlarda paylaş

Darkrider bilmiyorum ne zaman girdin ama biz 2 kişi CU dan once gidip kasmistik öyle harbiden saglam mekandi zaten hikayesi olsun ortam olsun ama CU dan sora bi arkadasa yardim icin gittim Combat Level olayindan dolayi hic agro almadan elimizi kolumuzu sallaya sallaya alip ciktik badgeleri eski havasini bulamadim ben ..[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on.
Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -

Sosyal ağlarda paylaş

yaa bi dakka ben hic anlamadım yaa.. su dantooine deki warren dan bahsetmio muyz? ben orda incap fln olmadım diil nerdeyse damage bile almadım elimi kolumu sallaya sallaya giridm cıktım.. cu öncesi nasl bu kdr farklıydı ki??[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek)
Sosyal ağlarda paylaş

Ya biz 3 ay önce girdik işte ben 55 lvl'dim arkadaş 80.

İşin ilginci bu arkada hiç atak vermiyorlardı yanlarında duruyordu vs. ben range'lerine girince hepsi bana geliyordu :)

Elimizde rehber vardı kolay geçtik bizde ama o ortam bile süperdi[signature][hline]Xanator Wegauge
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

valla kando'nun balı sayesinde bize hiç ateş edemedi ( yoksa etmiyormuydu :) )

Anlamadığım Kando'ya niye hiç atak verilmediğiydi.O zaman temp'i master pistol master smuggler'di.Smug diye olabilir mi ?[signature][hline]Xanator Wegauge
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...