malik Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 tüm toplu taşıma araçları ücretsiz metroların fiyatıda yarıya inmiş,teleferik 50 kuruşmuş holey.. sabah sabah bayram harçlıklarım nakit paralarım bende kalcak:D ii bayramlar tekrar herkese[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 eheh pek rahat bi ulaşım olmicak ama senin için benden söylemesi :D[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 olsun canım çıksın bana ne.. biz 2 numarada alışmışız otobanda çanta dışarda dolaşmaya,metrakare başına 5 kişi düşmeye.. hey gidi istanbulum seni çilenle sevdim be,heyttt:)[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 çilemse çekerim kaderimse gülerim diyosun :)[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 hadi öle diim bari:)[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 En kötüsüde bu ya. Dün tramvaya binicem sırtımda çanta var kapılardan giremiyorum millet öyle bi sıkışmış ki artık milleti ittirdim 3 defa çantamdan dolayı kapı kapanmadı mahşeri bir kalabalık vardı heryerde.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 abi bi gazetede okudum bu beleşin arkası na bu kadar kazıklı bi zam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 beleş olunca ayrı bir hucum oluyor[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 :)en sevindğim bayram haberiydi süper valla:D[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ehehehe saat 12 de belediye otobüslerinde kampanya var. o saatte belediye otobüsüne binene 9 ay sonra bebek hediye ediolar. hadi binin :lol: muahhaaha sinirlerim bozuldu insaytın başlığına zuahaha[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Dağdan geldim bağdakini kovarım, İstanbul başkent, magandaya özgürlük! [Bu mesaj Lonely tarafından 03 Kasım 2005 10:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ben bugün taksime gideceğim, gene de sarı dolmuş kullanacağım sanırım.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 abi pahalı ya,3 kağıt anasını satayım.. zaten para az,harçlık az yani.. bu arada otobüse binmek bir erdemdir,öle herkes yapamaz..kollayacan herkesten önce binecen,durumua göre orta kapıyı açarmısın diyecen?öndekine sağlı sollu yanaşın diyecen v.s[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 öndekilere "sağlı sollu yanaşın" diyenler senden başkaları olursa, sana yanaşıolar :lol:[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Dağdan geldim bağdakini kovarım, İstanbul başkent, magandaya özgürlük! [Bu mesaj Lonely tarafından 03 Kasım 2005 10:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 aman buyursun ayollll:D[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ahaeeheaeuehae :lol:[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Dağdan geldim bağdakini kovarım, İstanbul başkent, magandaya özgürlük! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 valla abi sevmiyorum otobüsün içinde orgy yapar gibi ne o öyle. 8 kişilik 1.900 a rahat rahat binip gitmek varken, o ter kokusunu çekmeye değmez valla.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 malik'e yanaşmışlar acil durum ekibi plz :-)[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 halk otobüsüne binin sanırım onlar beleş değil ayrıca bomboş oluyor.[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: Prawler, 03 Kasım 2005 10:17 tarihinde demiş ki: valla abi sevmiyorum otobüsün içinde orgy yapar gibi ne o öyle. 8 kişilik 1.900 a rahat rahat binip gitmek varken, o ter kokusunu çekmeye değmez valla. bi dakka 1.900 değilki abi sen nerden binion? olum 3 kağıt deilmi yaw,biz boşuna sağlı solllunun muhabbetini yapıoruz yaw bi dakka..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: PrudenT, 03 Kasım 2005 10:18 tarihinde demiş ki: malik'e yanaşmışlar acil durum ekibi plz :-) kim nereye yanaşıo lan,uğrak liman yaptılar bizide :)[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ha doğru halk otobüsüne binerim ya, onlar beleş değil. Ama onlarla da 40 dakkada gidiyorum. Ben Bakırköy-Taksim'e biniyorum. 1.900 dü en son sarı dolmuşlar. Bostancı - Taksim 3 kağıt[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! [Bu mesaj Prawler tarafından 03 Kasım 2005 10:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ok abi[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 sen nereyi diyorsun 3 milyon diye?[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bostancı işte erenköyde oturuorum ben[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ya işte, naapsam diyorum bakırköye yürüyüp 20 dakkada daha sonra sarı dolmuşa mı binsem diyorum.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar