Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Birkaç Sorum Var

venorik_velglarn

Öne çıkan mesajlar

Yazın sonundan beri bir FR oyunu oynatıyorum. Lvl3 wiz ve lvl3 ranger ile başladık oyuna. Şimdi lvl8wiz, lvl7 ranger ve lvl6 rogue var partide. Oynattığım en uzun campaign ve yakın zamanda günlük gibi karakterlerin başından geçen olayları aktaracağım. Sormak istediğim sorular:
1) Semberholme hakkında nerede neler öğrenebilirim? Myth Drannor yakınında eski bir elf kasabası olduğunu duydum. Senaryoda kullanacağım da önce bişeyler öğreneyim.
2) Kopan/çıkan/pörtleyen bir organ nasıl yerine gelir? Bruenor'un gözü çıkmıştı yerine gelmişti sonra, bizim wizin de orta parmağı koptu, adam gibi büyü yapabilmesi için yerine gelmesi gerekiyor. :)
3) Bono Vox kötü bir necro için nasıl isim :)
4) Myth Drannor nasıl biryer? Demonlar kol geziyor diye duydum?
5) Tepsi üzerinde damarları mor mor parlayan zonk zonk atan bi psionic beyin olabilir mi (?) Senaryoda böyle bişey kullandım da :D
6) Candlekeep kütüphanesinin büyülü kitap bölümü geceleri açık mıdır?
7) Mithral Hall savaşında (Bruenor, Drizzt vs drow, Baenre) Lady Alustriel'in at arabasıyla düştüğü yer neresi? Tepelerin arkasında başka bir Dale (dom dale:P) diye anlatılıyor ama??
8) Yine Mithral Hall savaşında, swirfneblinlerin yerin altından çıkıp savaşa katıldıkları yer tam olarak neresi?
9) Yine Mithral Hall savaşında,,, Blindgenstone neden/nasıl/kim tarafından boşaltıldı??
10) Raistlin özentisi CE'ye kaymak isteyen CG wiz nasıl caydırılarak LG yapılır? (kendisi 'dragon reborn', bir gold dragonun soyundan gelen şahıs olmakta)
11) Evereska'ya Calimshan'lı pis bir hırsız (elf değil) elini kolunu sallaya sallaya girebilir mi?

cevaplarsanız sevinirim. lütfen 'aramaya inanalım' gibi şeyler yazmayın maksat muhabbet oluşsun..[signature][hline]velglarn fanzin çok yakında!
Sosyal ağlarda paylaş

ya kusura bakma ben tek bi cevap vericem bütün sorulara:
sen bilirsin...[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling.
Sosyal ağlarda paylaş

2) cure serious wounds olabilir mi??
3) o isim ne ?? koyarken sarhoş muydu adam??
5) fantastik evrende hersey olabilir

dierlerini bilmiyorum hangi evrenden bahsediyosun??[signature][hline]the truth is out there...
garbage rulezzz...

[Bu mesaj mulgear6 tarafından 31 Ekim 2005 22:16 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj mulgear6 tarafından 31 Ekim 2005 22:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kopan parça regenerationla geri çıkarılır. o sistem sorusu olduğundan yanıtlayabilirim :D[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Grudge, 31 Ekim 2005 21:46 tarihinde demiş ki:
sen bilirsin...

En güzel cevap :)

"DM's word is the last."[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...

[Bu mesaj Rewendor tarafından 31 Ekim 2005 22:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

10.soru için diyorum,CG dan Ce a kaymak istiyor mu gerçekten oyuncun?Bence DM olarak karakteri hakkında yönlendir,birşeyi dayatma.Raistlin CE mıdır,diildir gözümde,Raistlin özentisi diyosun ama Raistlin Fr daki büyücülerden bin kat daha karakterdir,Hele Elminsterin yanında...
Sosyal ağlarda paylaş

"DM's word last" eskiden en sevdiğim satırdı lakin, ilk oyunculuk deneyimim bunun pek hoş olmadığını kanıtladı :) .Bu arada Everaska'ya bir rogue karakter girebilir de niye elini kolunu sallıyor onu anlayamadım ben.Ayrıca tedbil-i Kıyafet yapsa daha rahat olabilir de.

Wizard'ın ne istiyorsa yapsın sen de onun seçiminin sonuçlarına katlanmasını sağlarsın olur biter.

DL için kişilik seçimi yapmak yanlştır bence.Sonuçta orda elfler CG değillerdir (siz yoksa onların hala masum oldukalrını mı sanıyorsunuz)Daha sonra Raistlin CE değildir.Hmm ee heh Vinas Solamnus ve Strumm Brightblade de LG değillerdir. yaa
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 31 Ekim 2005 22:29 tarihinde demiş ki:
said:
Grudge, 31 Ekim 2005 21:46 tarihinde demiş ki:
sen bilirsin...

En güzel cevap :)

"DM's word is the last."

Bence arkadaş tek tek hepsini yanıtlamaya üşenmiş gibi geldi:D[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Sosyal ağlarda paylaş

sabah kalktığında parmaını yerinde bulsun haftanın 3 günü parmaı olsun dier 4 günü olmasın hem sana komik bi hikaye sağlar hem de orjinal bişeyler kullanmış olursun adam neye uğradığını şaşırsın:) wizardları sewmiorum napiiim :)
ama ciddi ciddi çok hoş bi macera olurdu :)[signature][hline]fuck the fucking fuckers
Sosyal ağlarda paylaş

peehehe grudge'a üşengeç mi diosun?
valla sorduğum bi kaç şeyde tek adam gibi yardımcı cvp veren kişi grudge olmuştu..[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Sosyal ağlarda paylaş

üşengeçim aslında be bivrip. eski enerjim yok artık ;)

ama DM herzaman haklı olmak zorunda diil. (en önemlisi deus-ex machina sendromudur...) fakat burdaki soruların nitelikleri itibariyle karar DM'indir. DM çıkıp faerunda oyun oynatacaksa o faerun artık onun faerunudur. Beshaba nehri ordan değil burdan geçer derse doğrudur. myth drannorda bilimum cehennem zebanisinin yanında phaerrimler kol gezmiyo da ejderhalar ve drowlar yerleşmiş mekana derse doğrudur. candlekeep kütüphanesi 24 saat açık derse o da doğrudur. önemli olan oyun. çeşitli accessorylerde ne yazdığı değil. zaten genç DM lerin şu ara en büyük açığı bu. körü körüne kaynak kitaplara bağlı kalmaya çalışmak. Kardeşim wizards'ın yazarları okadar bağlı kalıyo mu ki o kitaplara sen kelimesi kelimesine orda yazanları kabul edesin? :D[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...