Daniel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bu işler böyle :)[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ben de bunu merak ediyorum yıllardır[signature][hline]-Optimist Style- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 fırınlardan ramazan haricindede alabiliyorsunuz. yazın ben gidip güzel güzel alıp, yiyordum. süper oluyordu hatta.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: tBF, 03 Kasım 2005 00:17 tarihinde demiş ki: said: Lonely, 02 Kasım 2005 23:38 tarihinde demiş ki: Çünkü pide, üretimi sebebiyle pahalıdır (.80 YKR) Çünkü ekmek, üretimi sebebiyle daha ucuzdur (.30YKR) Çünkü insanlar 12 ay boyunca 30 YKR verip ekmek alacağına, 80 YKR verip pide almazlar. Sadece Ramazan'da "gelenktendir" diyerek fazla para verip pide alırlar. E insanlar pide yerine ekmek alırlarsa, pideler fırıncıların elinde kalır. Bu yüzdende üretmezler... Asıl sorulması gereken soru şu. Pastanelerde neden Ramazan ayı haricinde güllaç bulunmaz? o_O Güllaç pahalıdır tulumba ucuzdur ve hatta diğer tatlılarda güllaçtan ucuzdur insanlar 12 ay boyunca güllaç alamazlar ramazanda adettendir diye alırlar o yüzdende sadece ramazanda güllaç üretilir.. Asıl sorulması gereken soru güllaç niye pahalıdır? güllaç çok hafif bir tatlı olduğu için ramazanda yenir gelenekten değil[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 O degil de, nerf ramazan abi. Kilo aldim iftar yemekleri yüzünden, sahura da kalksam nolcam lan acaba. Kahvalti, ögle yemegi, iftar, aksam yemegi seklinde oluyo yemeklerim bu tatil ayagina, ve son 3 ü hayvan gibi oluyo hafif[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GangstarsLan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ßzm ßurdakide ramazandaki kadar olmasada pide satar..[signature][hline]Fuckat böyle yaparsan fucka basarız fucka basarsak fuckarım seni ufucklık ..! _______________________________________ Eger DanS etmemeye yeminLi ßir Rahip,Rahißeysen!haßerin oLsun!ßu Gece TanrI ßir DJ! ____________ ße GangSta !! __________ MSN Space -> ßen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 evet ya sürekli ciksin.gerci pidelerin arkasini hic sevmiyorum heryere dökülüyo toz gibi bise böyle iy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 her gün ekmeğe 300 değilde 1 milyon vermezsiniz çünkü.. dolayısıyla satmaz, satmazsa bozulur, bozulursa fırın iflas eder.. bu hikaye uzar.. klişeleştiği için satıyo ramazanda pide.. ramazanda fıstık dolama olsaydı yenen şey onu tartışıyo olcaktık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quatzal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Pidenin içine ekmek hamurundan daha fazla katkı koyulur..Hatta okadar abartanlar varki 2 sene her gün 300gr pide yersen(bu bahsettiklerimden) sindirim sistemin yediğin şeyleri özümsememeye başlar..[signature][hline]I see you alone..surrounded by a sea of enemies... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: ovchinnikov, 02 Kasım 2005 22:05 tarihinde demiş ki: öle icap edio bu.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 her gun hamburger yerseniz sikilirsiniz. her gun iskender yerseniz de sikilirsiniz. her gun manti yerseniz de sikilirsiniz. demekki her gun pide yerseniz de sikilacakmissiniz. onun icin fazla kurcalamayin, buyuklerin isine karisilmaz ;) sadece ramazan'da oldugu icin guzel. onun disinda yapilirsa ozelligi kalmaz...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 @riglous ; Aynı $eyi yazmaya girdim. +1, imza.[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 inancınızı katarsınız sonra içine sevginizi katarsınız fırıncıysanız ve ortaya pide çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ben sana her akşam kargoyla göndereyim bizim orda yapıyolar çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 her gün ekmek yeyince sıkılmıyoruz ama :) bir de pide soğuyunca güzel olmuyor, yani sıcak alıp hemen bitirmek lazım.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 böle bi alete koyarsan ısınır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bayat abi aynı lezzeti vermiyor pizza deil bu, pide :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 evet tekrar ısıtsanda ilk lezzeti olmuyor pide kuruyor gibi bişi[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Islatsan? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 alaman firinlari burada turk ekmegi diye yaz-kis pide cikartiyorlar. ayni olmuyor tabi o ayri.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar