Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

beramus 1 vs 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
SlmTurkmusun, 31 Ekim 2005 05:00 tarihinde demiş ki:
Dumi sen xigenon un basında Look_Back Le oynayan adamsan Seni bana birisi çok övdüydü.adı aklıma geLmedi ama aresteki nicki shadowoff tu tanırsın seni Darkness 2 diye tanıttıydı bana =) ama genede beramus ta dd helmet buLunca kapısırız =) çok isterim hemde

evt iksigenonda LooK_BacK SinnerS Dieforyour WhowillDie bendim kısmet olursa karşılaşırız ;)[signature][hline]MYKO:LooK_BacK(61)
ares:LadyBlood(58)
diez:BigBeaR(59)
ixigenon:LooK_BacK(58)-SinnerS(68)-WhoWillDie(61)-DieForU(61)
Beramus:HollyDancer(60)dumi(68)
OMG Yine Dumi!!!
Mesaj tarihi:
said:
hangem_high, 01 Kasım 2005 00:28 tarihinde demiş ki:
said:
DeatH_TR, 30 Ekim 2005 21:09 tarihinde demiş ki:
said:
Saqha, 30 Ekim 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
hahahah acid pot guzeldir kullanamayı bilmiosan boq atma millete... ek olarak : acid pot atarak dragon isreti cıkmaz lolzzzzzz

Ya kardesim kac kere rast geldi ben biliorumya acid potları attı attı kactı gitti daha o gün ::comeonbaby:: ile kapıstılar ikiside cııplak kaldı str leri giydiler vs vs en sonunda comeon dövdü attı bu kadar basit 1 vs 1 de ::comeonbaby:: döver ne..

comeonbaby bu serverdaki en eziq asasindir....

hangem ya kardes en ezik asasin olsa 320k np yapmaz hemde alnının teri ile bide burda bize gelip artistik yapmayın +3 unıq takıolar die burdaki herkesde +3 unıq var kimse sölemio herkes yüklenio m00nstar die atıp tutuo ortalıgı boş buldunuz atın bakalım..
Mesaj tarihi:
oyle gay sinler warki..
moradonda gorur der " dalma lam cz de "
tmm deriz..
czde tek gezerken onumde oturup kalkar..
ama arkasina bir ordu alinca dalipta, oldurdugunde pm atan ezikler warki..[signature][hline]Name: TankerJR
Server: Beramus
Race: El Morad
Job: Blade Master
Level: 6x
Np: 1xx.xxx
----------------------------
i$lenmemi$ cinayetlerin katili gibiyim..
Mesaj tarihi:
said:
hangem_high, 01 Kasım 2005 00:23 tarihinde demiş ki:

(tanker , abbys hi dudes^^)

hi hi :) $u an oynayan sen dgilmisin ? o adamda bana kanka manka dioda..[signature][hline]Name: TankerJR
Mesaj tarihi:
said:
DeatH_TR, 30 Ekim 2005 21:09 tarihinde demiş ki:
said:
Saqha, 30 Ekim 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
hahahah acid pot guzeldir kullanamayı bilmiosan boq atma millete... ek olarak : acid pot atarak dragon isreti cıkmaz lolzzzzzz

Ya kardesim kac kere rast geldi ben biliorumya acid potları attı attı kactı gitti daha o gün ::comeonbaby:: ile kapıstılar ikiside cııplak kaldı str leri giydiler vs vs en sonunda comeon dövdü attı bu kadar basit 1 vs 1 de ::comeonbaby:: döver ne..

comebaby dediğin adam niye town çekiyor. ve bi daha gelmiyor merak ediyorum. Senin nickin ne? belli seni çok kesmişim yaran var gocunuyon... :) ve bi haftadır oyuna girmiyorum. 7 günde 105k Np yaptım. Eywallah orc kardeşler :)[signature][hline]Name: QuikSiLver and _ghost_____
Job: Blade Master and Roque
Clan: Animaté
Mesaj tarihi:
Görmüon mu imzamı nickim :vuslat: mageyim dahada hic kesmedin ? yalan atma bide o gün comeon ile 1 vs 1 cıktınız adam seni peynir ekmek gibi yedi yalan sölemeden konus ok ..
Mesaj tarihi:
hani yukarda bahsediodum ya.. moradonda gorunce dalma fln..
i$te o sinlerden biride ::ComeOnBaby:: idi :)
teke tekde nie gelmio ? nie arkasina 100 ki$i alinca en onden gelio..
anlamsiz..[signature][hline]Name: TankerJR
Mesaj tarihi:
ahaha tanker sen sanki cok iyisin kendin priestin olmadan gelip kesemion stunu yiyip kalıon ortada sonrada kesilion onu hic demiom neymişde comeonbaby imiş gel kes kesebilirsen...
Mesaj tarihi:
sadece..
LOL.[signature][hline]Name: TankerJR
Mesaj tarihi:
iyi olur..
:-)[signature][hline]Name: TankerJR
Mesaj tarihi:
olm neyin tartışmasını yapıonuzya siz sağlam asasinin sağlam warioru teke tekde aldıı nerden görülmüş özellikle tanker benm kankamdır ve oynamayıda benm kadar bilir sen neyin tartışmasını yapıon mephi o kadar noobsunki arkadan anca ordu olunca gelipte dalıon hiç konuşma acid macid die tek bildiin şey o zaten
Mesaj tarihi:
:-)
i$te bunlar oynamayi bilmeyen sadece elindeki itemlere guvenen ezikler..[signature][hline]Name: TankerJR
Mesaj tarihi:
aynen bencede iki dupe yapıpta artislenenler ama siz gidersiniz biz hep burdayız yeterlimi mephi yada onun gibi düşünenler?
Mesaj tarihi:
said:
rei, 28 Ekim 2005 17:13 tarihinde demiş ki:
beramusta 1 vs 1 yapacak adam arıyorum artık cz den sıkıldım bi kaç tane insan doğramak istiyorum isteyenler oyunda pm atsın bana:)

ben her zaman varın beni kes pls .....
Mesaj tarihi:
aha bi bu eksikti :)
bu konuda yer alan herkes dupeci abi..
tmmdir.[signature][hline]Name: TankerJR
Mesaj tarihi:
zhuauhauh ghost sende bi asassinsin dimi la bu asasinlerin kaşıntısı ne annamıorum:D peki gelin hepinizle yaparım hatta tanker ve ben sizde 2 asasin olursunuz 2 v 2 yaparız da rahatlar herkes dimi kanka:D
Mesaj tarihi:
eline +5 unique seti alan kabadayi oluyo..
ben ::bebop:: ile teketek kapi$tim..
kufur ede ede kacti..
agliolar abi..[signature][hline]Name: TankerJR
Mesaj tarihi:
said:
BigBaD, 01 Kasım 2005 20:33 tarihinde demiş ki:
bp > warrior > assassin daha neyin tartışmasını yapıyosunuz ki lvl ve item düzeyi aynı olsun olay budur

Azına sağlık konuyu özetlemişinde bazı arkadaşlar olaya şöyle yaklaşıyor ;

Ben ve +5 uniqlerim>GM Karakterleri>BP>Warrior>Rogue>Paper mage(İşini bilen bir pet mage baya can sıkıcı olabilir 1vs1 da)

Adam gibi dupe wipe ve ban dalgasından sonra olay böyle görünebilir;

GM Karakterleri>BP>Warrior>Rogue>Paper mage>Abssy worm>Ben ve silan armorum[signature][hline]----------------
Nick:Nynaeve
Class:Archmage
Server:Beramus
Lvl:62
Np:158.xxx
  • Yeni Oluştur...