Mephi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 lol. kospla lvl 65+ olmus.. dupeyle hersei +8 /+3 yapmis.. adama acid pot atmiycas ? komiksin .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dumi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: SlmTurkmusun, 31 Ekim 2005 05:00 tarihinde demiş ki: Dumi sen xigenon un basında Look_Back Le oynayan adamsan Seni bana birisi çok övdüydü.adı aklıma geLmedi ama aresteki nicki shadowoff tu tanırsın seni Darkness 2 diye tanıttıydı bana =) ama genede beramus ta dd helmet buLunca kapısırız =) çok isterim hemde evt iksigenonda LooK_BacK SinnerS Dieforyour WhowillDie bendim kısmet olursa karşılaşırız ;)[signature][hline]MYKO:LooK_BacK(61) ares:LadyBlood(58) diez:BigBeaR(59) ixigenon:LooK_BacK(58)-SinnerS(68)-WhoWillDie(61)-DieForU(61) Beramus:HollyDancer(60)dumi(68) OMG Yine Dumi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 inş =) çok isterim[signature][hline]Hayat Offline , Knight onLine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeatH_TR Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: hangem_high, 01 Kasım 2005 00:28 tarihinde demiş ki: said: DeatH_TR, 30 Ekim 2005 21:09 tarihinde demiş ki: said: Saqha, 30 Ekim 2005 21:05 tarihinde demiş ki: hahahah acid pot guzeldir kullanamayı bilmiosan boq atma millete... ek olarak : acid pot atarak dragon isreti cıkmaz lolzzzzzz Ya kardesim kac kere rast geldi ben biliorumya acid potları attı attı kactı gitti daha o gün ::comeonbaby:: ile kapıstılar ikiside cııplak kaldı str leri giydiler vs vs en sonunda comeon dövdü attı bu kadar basit 1 vs 1 de ::comeonbaby:: döver ne.. comeonbaby bu serverdaki en eziq asasindir.... hangem ya kardes en ezik asasin olsa 320k np yapmaz hemde alnının teri ile bide burda bize gelip artistik yapmayın +3 unıq takıolar die burdaki herkesde +3 unıq var kimse sölemio herkes yüklenio m00nstar die atıp tutuo ortalıgı boş buldunuz atın bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grandhero Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 oyle gay sinler warki.. moradonda gorur der " dalma lam cz de " tmm deriz.. czde tek gezerken onumde oturup kalkar.. ama arkasina bir ordu alinca dalipta, oldurdugunde pm atan ezikler warki..[signature][hline]Name: TankerJR Server: Beramus Race: El Morad Job: Blade Master Level: 6x Np: 1xx.xxx ---------------------------- i$lenmemi$ cinayetlerin katili gibiyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grandhero Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: hangem_high, 01 Kasım 2005 00:23 tarihinde demiş ki: (tanker , abbys hi dudes^^) hi hi :) $u an oynayan sen dgilmisin ? o adamda bana kanka manka dioda..[signature][hline]Name: TankerJR Server: Beramus Race: El Morad Job: Blade Master Level: 6x Np: 1xx.xxx ---------------------------- i$lenmemi$ cinayetlerin katili gibiyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QuikSiLver1 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: DeatH_TR, 30 Ekim 2005 21:09 tarihinde demiş ki: said: Saqha, 30 Ekim 2005 21:05 tarihinde demiş ki: hahahah acid pot guzeldir kullanamayı bilmiosan boq atma millete... ek olarak : acid pot atarak dragon isreti cıkmaz lolzzzzzz Ya kardesim kac kere rast geldi ben biliorumya acid potları attı attı kactı gitti daha o gün ::comeonbaby:: ile kapıstılar ikiside cııplak kaldı str leri giydiler vs vs en sonunda comeon dövdü attı bu kadar basit 1 vs 1 de ::comeonbaby:: döver ne.. comebaby dediğin adam niye town çekiyor. ve bi daha gelmiyor merak ediyorum. Senin nickin ne? belli seni çok kesmişim yaran var gocunuyon... :) ve bi haftadır oyuna girmiyorum. 7 günde 105k Np yaptım. Eywallah orc kardeşler :)[signature][hline]Name: QuikSiLver and _ghost_____ Server: Beramus Race: El Morad Job: Blade Master and Roque Level: 6x Clan: Animaté Np: 1xx.xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeatH_TR Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Görmüon mu imzamı nickim :vuslat: mageyim dahada hic kesmedin ? yalan atma bide o gün comeon ile 1 vs 1 cıktınız adam seni peynir ekmek gibi yedi yalan sölemeden konus ok .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grandhero Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 hani yukarda bahsediodum ya.. moradonda gorunce dalma fln.. i$te o sinlerden biride ::ComeOnBaby:: idi :) teke tekde nie gelmio ? nie arkasina 100 ki$i alinca en onden gelio.. anlamsiz..[signature][hline]Name: TankerJR Server: Beramus Race: El Morad Job: Blade Master Level: 6x Np: 1xx.xxx ---------------------------- i$lenmemi$ cinayetlerin katili gibiyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeatH_TR Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ahaha tanker sen sanki cok iyisin kendin priestin olmadan gelip kesemion stunu yiyip kalıon ortada sonrada kesilion onu hic demiom neymişde comeonbaby imiş gel kes kesebilirsen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grandhero Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 sadece.. LOL.[signature][hline]Name: TankerJR Server: Beramus Race: El Morad Job: Blade Master Level: 6x Np: 1xx.xxx ---------------------------- i$lenmemi$ cinayetlerin katili gibiyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeatH_TR Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Lol evet bencede sadece lol neyse konuyu ben kapatıorum bundan sonra cevap felan yazmıcam bosuna tartışmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grandhero Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 iyi olur.. :-)[signature][hline]Name: TankerJR Server: Beramus Race: El Morad Job: Blade Master Level: 6x Np: 1xx.xxx ---------------------------- i$lenmemi$ cinayetlerin katili gibiyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zalim315 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 adam kendine güveniyo lol[signature][hline]Server: Ares CLan : yok Nick : Grl_GanDalF LvL : 61xxx np :18xx Np :2xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rei Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 olm neyin tartışmasını yapıonuzya siz sağlam asasinin sağlam warioru teke tekde aldıı nerden görülmüş özellikle tanker benm kankamdır ve oynamayıda benm kadar bilir sen neyin tartışmasını yapıon mephi o kadar noobsunki arkadan anca ordu olunca gelipte dalıon hiç konuşma acid macid die tek bildiin şey o zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grandhero Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 :-) i$te bunlar oynamayi bilmeyen sadece elindeki itemlere guvenen ezikler..[signature][hline]Name: TankerJR Server: Beramus Race: El Morad Job: Blade Master Level: 6x Np: 1xx.xxx ---------------------------- i$lenmemi$ cinayetlerin katili gibiyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rei Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 aynen bencede iki dupe yapıpta artislenenler ama siz gidersiniz biz hep burdayız yeterlimi mephi yada onun gibi düşünenler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ghost_____ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: rei, 28 Ekim 2005 17:13 tarihinde demiş ki: beramusta 1 vs 1 yapacak adam arıyorum artık cz den sıkıldım bi kaç tane insan doğramak istiyorum isteyenler oyunda pm atsın bana:) ben her zaman varın beni kes pls ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grandhero Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 aha bi bu eksikti :) bu konuda yer alan herkes dupeci abi.. tmmdir.[signature][hline]Name: TankerJR Server: Beramus Race: El Morad Job: Blade Master Level: 6x Np: 1xx.xxx ---------------------------- i$lenmemi$ cinayetlerin katili gibiyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rei Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 zhuauhauh ghost sende bi asassinsin dimi la bu asasinlerin kaşıntısı ne annamıorum:D peki gelin hepinizle yaparım hatta tanker ve ben sizde 2 asasin olursunuz 2 v 2 yaparız da rahatlar herkes dimi kanka:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grandhero Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 eline +5 unique seti alan kabadayi oluyo.. ben ::bebop:: ile teketek kapi$tim.. kufur ede ede kacti.. agliolar abi..[signature][hline]Name: TankerJR Server: Beramus Race: El Morad Job: Blade Master Level: 6x Np: 1xx.xxx ---------------------------- i$lenmemi$ cinayetlerin katili gibiyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rei Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 sallaya anca konuşur küfür ederler işte faso fiso :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BigBaD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bp > warrior > assassin daha neyin tartışmasını yapıyosunuz ki lvl ve item düzeyi aynı olsun olay budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rei Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bigdad son noktayı koydu koçum beea:D hey allahım sabbır ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: BigBaD, 01 Kasım 2005 20:33 tarihinde demiş ki: bp > warrior > assassin daha neyin tartışmasını yapıyosunuz ki lvl ve item düzeyi aynı olsun olay budur Azına sağlık konuyu özetlemişinde bazı arkadaşlar olaya şöyle yaklaşıyor ; Ben ve +5 uniqlerim>GM Karakterleri>BP>Warrior>Rogue>Paper mage(İşini bilen bir pet mage baya can sıkıcı olabilir 1vs1 da) Adam gibi dupe wipe ve ban dalgasından sonra olay böyle görünebilir; GM Karakterleri>BP>Warrior>Rogue>Paper mage>Abssy worm>Ben ve silan armorum[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:158.xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar