rei Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 i know u are duper:)şimdi bi ss çakardım çarın ama alır usko ya yollar bazı elemanlar o yüzden koymuyom:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grandhero Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 :) bo$ muabbet la bunlar.. herkes benim gibi :D[signature][hline]Name: TankerJR Server: Beramus Race: El Morad Job: Blade Master Level: 6x Np: 1xx.xxx ---------------------------- i$lenmemi$ cinayetlerin katili gibiyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rei Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 valla orası öyle daha geçen net cafede bi asas gördüm adam +7 rol takıodu ağzı açık kaldı o nası bişey öyle 900 hp gibi bişey ekliyor:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grandhero Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 +7 ? zz.. sinir zaten +5 biliordum ? (!)[signature][hline]Name: TankerJR Server: Beramus Race: El Morad Job: Blade Master Level: 6x Np: 1xx.xxx ---------------------------- i$lenmemi$ cinayetlerin katili gibiyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rei Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 yok diiil adam bana kendisi söledi +7 die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rei Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 sınır her item için +10 dur her item için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grandhero Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 hadi len iyi sallami$ :D[signature][hline]Name: TankerJR Server: Beramus Race: El Morad Job: Blade Master Level: 6x Np: 1xx.xxx ---------------------------- i$lenmemi$ cinayetlerin katili gibiyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rei Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 yaw yok neden sallasınki itemler için sınır +10 dur bunu gidip sitelerdende örenebilirsin ama tabi normal yollarla +10 yapmak imkansız gibi bişe olduu için sınır +5 die bilinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grandhero Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 puff..[signature][hline]Name: TankerJR Server: Beramus Race: El Morad Job: Blade Master Level: 6x Np: 1xx.xxx ---------------------------- i$lenmemi$ cinayetlerin katili gibiyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PartyCrasher Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Gelin yapalim 1 vs 1 bu arada unique itemler icin sınır +5 ...yani +7 ROL bi hurafedir....Bana PM at arena ya gelirim imzamda yazio nick ve clan[signature][hline]Nick :PartyCrasher Server: Beramus Race :Karus Job : Assassin / Shadow Vain lvl : 6x NP: 6xxxx Clan : THEONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rei Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 asas başınla kapışmak istediine eminmisin sen:)benm teklifim wariorlaraydı sen çok kolay olursun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grandhero Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 OoOoOoOoO reimundo co$mu$sun sen.. sheller + kac takilar ne ? elindeki + kac ? lvl kac ? bi soylermisin dogrulari..[signature][hline]Name: TankerJR Server: Beramus Race: El Morad Job: Blade Master Level: 6x Np: 1xx.xxx ---------------------------- i$lenmemi$ cinayetlerin katili gibiyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rei Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 doruları mı istiosun sana sadece silahımı sölerim burda oyundada geri kalanını sölerim istersen elimde giga +8 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grandhero Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 tahmin etmi$tim :) gerisinide ben sayiyim.. dual WE +3 dual RoC +3 iron neck +3 iron belt yada glass +3 shellerde +8 dir en az :)[signature][hline]Name: TankerJR Server: Beramus Race: El Morad Job: Blade Master Level: 6x Np: 1xx.xxx ---------------------------- i$lenmemi$ cinayetlerin katili gibiyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fantiagra Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 messenger yada pm kullansanız... Saygılar..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rei Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 senin ne peki tanker sen söle şimdide hadi bakalım kendin farklıymışsın gibi konuşuosun kıl oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PartyCrasher Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Farketmez istersen wariorla veya BP ile gelimmm Nickleri : _TheBlacknight_ & Darkling[signature][hline]Nick :PartyCrasher Server: Beramus Race :Karus Job : Assassin / Shadow Vain lvl : 6x NP: 6xxxx Clan : THEONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grandhero Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 + lı takım yok benim be :) neyse gercekten konu dağıldı..[signature][hline]Name: TankerJR Server: Beramus Race: El Morad Job: Blade Master Level: 6x Np: 1xx.xxx ---------------------------- i$lenmemi$ cinayetlerin katili gibiyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 konu neydi[signature][hline]K.Mltn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PartyCrasher Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konu Benim babam senin babani döver...Benim babamin itemleri daha ii[signature][hline]Nick :PartyCrasher Server: Beramus Race :Karus Job : Assassin / Shadow Vain lvl : 6x NP: 6xxxx Clan : THEONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rei Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 bak istediin çarınla gel ben her zaman hazırım:) bu arada tanker + lı takım yok deme bana bu kadarda atma merak etme burda kimse us ko ya sj atmaz senin için:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grandhero Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 yok abicim yok.. elbet silincek o +3 ler o zmn gorucem sizi :)[signature][hline]Name: TankerJR Server: Beramus Race: El Morad Job: Blade Master Level: 6x Np: 1xx.xxx ---------------------------- i$lenmemi$ cinayetlerin katili gibiyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypotenes Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: rei, 28 Ekim 2005 18:13 tarihinde demiş ki: bak istediin çarınla gel ben her zaman hazırım:) bu arada tanker + lı takım yok deme bana bu kadarda atma merak etme burda kimse us ko ya sj atmaz senin için:)) saçmalamayı kes yok diyosa yoktur nedir bu ya sidik mi yarıştırıyosun tövbe allahım yarabbim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypotenes Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ayrıca tanker i bilen bilir adam efsane beramus oldu olalı adamı izliyorum adamda azim var sen neden bahsediyosun ayrıca burada duper larında yeri yok bi zahmet uzayıver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rei Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 hypotenes bak kardeşim ben tankeri eskilerden tanırım sen bilip bilmeden konuşuosun ama yannış yapıosun sen bilirsin bişe demiom ben artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar