rei Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 beramusta 1 vs 1 yapacak adam arıyorum artık cz den sıkıldım bi kaç tane insan doğramak istiyorum isteyenler oyunda pm atsın bana:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypotenes Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: rei, 28 Ekim 2005 17:13 tarihinde demiş ki: beramusta 1 vs 1 yapacak adam arıyorum artık cz den sıkıldım bi kaç tane insan doğramak istiyorum isteyenler oyunda pm atsın bana:) bekle saat 7 gibi gelicem sen kimsin deme oyunda görürsün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rei Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 sen kimsin ve benm kim olduumu nerden biliosunki direk atladın:) ben önce nick namein ne die bi soru beklerdim demekki beni tanıosun?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grandhero Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 rei sen kmsinki ? haa. reimundo olsan gerek :) kapi$alim tabii..[signature][hline]Name: TankerJR Server: Beramus Race: El Morad Job: Blade Master Level: 6x Np: 1xx.xxx ---------------------------- i$lenmemi$ cinayetlerin katili gibiyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rei Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 vay tanker sende buralardamı takılıosun kanka:) gel seninlede kapışırız savaş ve barış ilkeleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Yeni gençlik nekadar hırçın olmuş. Biz eskiler bıraktık artık oyunu =) Elinde mirage olan herkesle kapışabilirim :-) Ama dediğim gibi giremiyorum oyuna. (Bknz: iş - güç)[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grandhero Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ben hep burdaydim ,)[signature][hline]Name: TankerJR Server: Beramus Race: El Morad Job: Blade Master Level: 6x Np: 1xx.xxx ---------------------------- i$lenmemi$ cinayetlerin katili gibiyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rei Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 canni sen bence arenaya gelme 2 vuruşsun çünkü:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grandhero Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 :D[signature][hline]Name: TankerJR Server: Beramus Race: El Morad Job: Blade Master Level: 6x Np: 1xx.xxx ---------------------------- i$lenmemi$ cinayetlerin katili gibiyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 rei senn nick ne ?[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Clanless / peru clanındayım o_0 Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rei Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 tanker sizin dier jr ler ne alemde hiç görünmüyolar orklara geçti sattı adamlar yok böle bi olay:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rei Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 nikim Reimundo bilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grandhero Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 benimde elimde olsa bende gecicem zaten human kadar ezik bir ırk yok ![signature][hline]Name: TankerJR Server: Beramus Race: El Morad Job: Blade Master Level: 6x Np: 1xx.xxx ---------------------------- i$lenmemi$ cinayetlerin katili gibiyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rei Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 aynen bencede cz deyim orklar 10 kişi arkada 15 human var ben dalıyorum arkadan gelirler die bi bakıyorum 15 human hepsi 60+ 10 tane orkdan kaçıyolar ve ben kendimi aptal gibi hissediyorum resmen:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grandhero Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 +1 artk kahramanlik yok :)[signature][hline]Name: TankerJR Server: Beramus Race: El Morad Job: Blade Master Level: 6x Np: 1xx.xxx ---------------------------- i$lenmemi$ cinayetlerin katili gibiyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rei Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 yokya kahramanlık bizden geçti artık humanlar için kahramanlık yapılmaz humanda kalmamın tek sebebi gm lerin humanlara daha fazla deer vermesi sadece bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ConYTurK Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ahah beramusta öyle ya humanlar biraz ezik kalıyo.humanlarınb aşırı bi yogunlugu v ar ama çogu coluk cocuk bi kaç tane adam var. beramus orc rule Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grandhero Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ewt orclar cok iyi dupe yapiolar :) payla$im war adamlarda.. misal hicbir warriorda chitin fln goremezsin.. hepsi full shell :)[signature][hline]Name: TankerJR Server: Beramus Race: El Morad Job: Blade Master Level: 6x Np: 1xx.xxx ---------------------------- i$lenmemi$ cinayetlerin katili gibiyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rei Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 tanker sanki sen yapmıosun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grandhero Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 yapsam emin olki giydigim +6 sheller +8 olurdu :)[signature][hline]Name: TankerJR Server: Beramus Race: El Morad Job: Blade Master Level: 6x Np: 1xx.xxx ---------------------------- i$lenmemi$ cinayetlerin katili gibiyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rei Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 iide oyundayken bana shellerim +7 padim +8 demedinmi şimdi nie +6 diosun?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grandhero Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 :-)[signature][hline]Name: TankerJR Server: Beramus Race: El Morad Job: Blade Master Level: 6x Np: 1xx.xxx ---------------------------- i$lenmemi$ cinayetlerin katili gibiyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 PaticiK burası lol :)[signature][hline]Cypher ' da BiR EfSaNe DoğuYor ;) XxxXxxx ;) 5x ( 3 günde ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rei Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 şimdi burda yalan söyleme tanker seni lookbackden beri tanıyorum ben o zamanlarda +8 chıtın takılırdın eski dupecilerdensin sen bilmiorum ben sanki:)ama bende yapıorum inkar etmiyorum açıkca sölüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grandhero Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 i am not duper :D[signature][hline]Name: TankerJR Server: Beramus Race: El Morad Job: Blade Master Level: 6x Np: 1xx.xxx ---------------------------- i$lenmemi$ cinayetlerin katili gibiyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar