oper Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 madem bağyanlar hakkında yazıyoruz, erkekler hakkında da yazalım o zaman.. hadi bakalım bağyanlar :)[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Hangisini sayaylım?[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 forumda az bağyan olduğunu unutmuşum yaws.. neyse sağlık olsun.. :)[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Benim bildiğim kadar forumda hiç "bağyan" yok.Baylar ile bayanlar var.[signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Benim hayvanat bahçesi =) -Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ya yıne oncelık durust olmakta bence bıde baya gorecelı bı kawram aslında..[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 benim gibi:)[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Dürüst olmalı Kendine Bakmalı Parası olmalı Özgün ki$iliği olmalı Büyük-Küçük, Bayan-Erkek herkese saygıl olmalı Düzgün bi i$i olmalı Kaliteli giyinmeli Spor yapmalı edik : kısaca ben yazmayı unutmu$um aa. ..vs.vs[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha [Bu mesaj AthleT tarafından 02 Kasım 2005 20:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: AthleT, 02 Kasım 2005 20:30 tarihinde demiş ki: Dürüst olmalı Kendine Bakmalı Parası olmalı Özgün ki$iliği olmalı Büyük-Küçük, Bayan-Erkek herkese saygıl olmalı Düzgün bi i$i olmalı Kaliteli giyinmeli Spor yapmalı edik : kısaca ben yazmayı unutmu$um aa. ..vs.vs Atlet olmalı işte :D[signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Benim hayvanat bahçesi =) -Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Bilen biliyo jnm :P[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 şimdi başlık atıcam iyi insan nasıl olunur die :-) sevgili dostum iyi ve kötü görecelidir. yani kişiden kişiye değişir. benim iyi buldugum bir huy sana göre iyi değildir. burada sayılan yok dürüst yok mantıklı fln bunlar insan olmak la ilgili. - bence iyi insan nasıl olur. idealleri olmalı şerefli olmalı. saygılı ve dürüst olmalı içten olmalı haklarına ve zevklerine düşkün olmalı prensip sahibi olmalı bunları herkez biliyor zaten. :-)[signature][hline]|Chaos Design & Hosting| |Sindarin MMO| | Ultimatr.Net| |Storm UO| Evlenilcek Kız Aranıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 @Tcpip ; Benim i$te düzgün erkek uzatmanın manası yok :lol: Ya tabiki tartı$mamız bile saçma, herkesin bildiği $eyler vardır [ Bkz: tcpip'in saydıkları benim saydıklarım, ] Bazıları ki$iler için yeterlidir, karizma olsun, parası olsun..vs.vs bazılarıda yetmez. Anlatabilmi$imdir umarım.[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Anlatabilmişsindir.[signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Benim hayvanat bahçesi =) -Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bence durust guwen weren nerde ne yapacağını bılmesi yeterli bıde 2kısının bırbırını anlaması lazım bu herseyı cozmeye yeter...[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 benm yanımda raat olmalı herşyden önce arkadşım olmalı.herşeini bna anlatablmeli sorunlarımızı bşkasına diil bna anlatmalı birlkte maç izleyebilp yanında küfredebilmelym (gerçi bnmki gs'li schalke maçndan sonra fena dalga geçti ehe) ama iyi bişey yani. arkadaş olmalı ve bunun yanında bna aşık olmalı. Kültürlü olmalı tek konusu kurtlar vadisi ya da ps2 olmamalı . Kafa abii kafa herşeyden önemlisi..aynı şeylere gülebildiim biri.. (SkeLeton'dur bahsettiiim..) ha bide yakışıklı da olmalı(burda da ondan bahsedirm eheh)[signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Kendine güveni olmalı[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 önce insan sonra adam olmalı...[signature][hline]Belediyeye başvurdum;benden telefon direği yapsınlar diye..Belki o zaman bi işe yararım... Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Akıllı olsun,farklı olsun..[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 çekici olmalı Zeki olmalı yakışıklı olmalı -ama sıradan yakışıklılık değil- sexy olmalı şirin olmalı ZEKİ olmalı hedefleri olmalı kendine güvenmeli bazen ukalalık derecesinde güvenmeli kötü giyim zevki olmamalı hedeflerine ulaşabilen biri olmalı girişimci olmalı sosyal olmalı -kıskandırcak kadar değil hehe- kavga edebilmeli benden uzun&iri olmalı iyi müzik dinlemeli sinema sevmeli kitap okumalı -ve favori kitap türü olmalı & odasında kitaplığı olası ve dolu olması şart- ZEKİ olmalı demişmiydim? hafif toplu olmalı komik olmalı (gözlerimden yaşlar gelene kadar gülelim) bağlanma korkusu olmalalı karar aldımı uygulayabilmeli kararsız olmalalı ne istediğini bilmeli ZEKİ olmalı =) ben benimkini buldum : D[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: twistedemo, 02 Kasım 2005 22:00 tarihinde demiş ki: çekici olmalı Zeki olmalı yakışıklı olmalı -ama sıradan yakışıklılık değil- sexy olmalı şirin olmalı ZEKİ olmalı hedefleri olmalı kendine güvenmeli bazen ukalalık derecesinde güvenmeli kötü giyim zevki olmamalı hedeflerine ulaşabilen biri olmalı girişimci olmalı sosyal olmalı -kıskandırcak kadar değil hehe- kavga edebilmeli benden uzun&iri olmalı iyi müzik dinlemeli sinema sevmeli kitap okumalı -ve favori kitap türü olmalı & odasında kitaplığı olası ve dolu olması şart- ZEKİ olmalı demişmiydim? hafif toplu olmalı komik olmalı (gözlerimden yaşlar gelene kadar gülelim) bağlanma korkusu olmalalı karar aldımı uygulayabilmeli kararsız olmalalı ne istediğini bilmeli ZEKİ olmalı =) ben benimkini buldum : D Bunlar ne ya kopenhag kriterleri gibi:] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Bir kadına sormuşlar "evleneceğin ideal erkek nasıldır?" diye.O da başlamış:"zengin olmalı,zeki olmalı,yakışıklı olmalı,anlayışlı olmalı,bana uyum sağlayabilmeli,kavga etmemeli,nazik olmalı vs vs vs..."bunun duyan birini yorumu da(içinden tabi) :"bu kadın lezbiyen ama daha kendine bile itiraf edemiyor":D[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 hani kizlarin böyle seslerini ciddilestirip konusmalari vardir ya o sesle onlar erkeklere herbiseyi yaptirirlar oyüzden siz bulun bitane zaman içinde degistirirsiniz sizin kadar inatci olamiyoruz...[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: twistedemo, 02 Kasım 2005 22:00 tarihinde demiş ki: çekici olmalı Zeki olmalı yakışıklı olmalı -ama sıradan yakışıklılık değil- sexy olmalı şirin olmalı ZEKİ olmalı hedefleri olmalı kendine güvenmeli bazen ukalalık derecesinde güvenmeli kötü giyim zevki olmamalı hedeflerine ulaşabilen biri olmalı girişimci olmalı sosyal olmalı -kıskandırcak kadar değil hehe- kavga edebilmeli benden uzun&iri olmalı iyi müzik dinlemeli sinema sevmeli kitap okumalı -ve favori kitap türü olmalı & odasında kitaplığı olası ve dolu olması şart- ZEKİ olmalı demişmiydim? hafif toplu olmalı komik olmalı (gözlerimden yaşlar gelene kadar gülelim) bağlanma korkusu olmalalı karar aldımı uygulayabilmeli kararsız olmalalı ne istediğini bilmeli ZEKİ olmalı =) ben benimkini buldum : D walla cook ıı demıs arkadas bı metboy da bıze ınss saka bıyana allah mesut etsın =))[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ooooo say say bitmez ki:D:D:D[signature][hline]...Andiamo Ayriyetten Bonjorno... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 twisted bulduysan oyle birini onu basbakan yapalim biz...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 hahahahahahahaha :D:D:D var bennnn :D:D:D:D[signature][hline]...Andiamo Ayriyetten Bonjorno... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar