Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okulda canı sıkılanlar..

Reaper08

Öne çıkan mesajlar

abi bana da çok oluyor ama öle böle değil. direkt knockout oluyorum. göz kapaklarını istesem de kaldıramıyorum. sıraya kafamızı da koyamıyoruz. uyanın dio. hacı yatmaz gibi sallanıyoruz ha uyudum ha uyuycam tarzında[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage
Sosyal ağlarda paylaş

ya adın zaten gevezeye cıktıysa konus. hocalar bisi demez. ama arada dersede katıl yoksa notların kotu gelir. resim ciz. test coz.ve saate bakmamaya calıs:) yoksa o ders gecmez. gunes vurddugunda uyu. ya nasıl canınız sıkılıo. dersde yapacak coook sey var. hepsinden sıkılırsan dersi dinle. veya benim gibi karısık yap:D
Sosyal ağlarda paylaş

dersden sıkılınca test çözülmez aynı şey o da ders sonuçta benim bi kaç tanıdığım var öyle fazla görüşmemeye çalışıyorum onlarla zaten...

bence dersde sıkılınca yapılacaklar dersden derse değişiyor.. mesela şöyle gruplayalım...

yerinden kalkmayan örtmenler için, vallaha istediğiniz her türlü aktiviteyi yaparsınız bu dersde birde arkadaysanız tamamdır zaten...

arada gezenler için, en iyi şey dergi vs. okumaktır.. al bi dergi gittikçe çıkar oku

radarlar için, vallaha en fazla resim çizersin deftere yoksa kıpırdadığın an yakalanırsın... ha birde bi sayfa alıp yandakiyla yazışarak konuşursun... üstelik güzel diyaloglarıda saklamış olursun.. anı olur (;
Sosyal ağlarda paylaş

valla öss ye gireceksen mecbur test cozmeye basliosun. bende cozmuodum ama bugun bir denedim. hakkaten can sıkıntısını azda olsa giderio. gecende dogaclama fıkra anlatioduk birbirimize:D. bir baska bisi(cok salakca gozukuo ama cok eglenceli) silgi guresi; ewt arkadaslar anlatıyorum:) kendi silginize dokunarak, ittirerek,vurark dierinin ustune cıkarmaya calısıonuz. millet manyak gurur meselesi yapio. OOoO nası koydu benim silgi...
sıkıntı neler yaptırıo insana:D
Sosyal ağlarda paylaş

sırayı karalamıştım adam dikildi başıma =) ne lan bu die bi baırdı masayı kaldırdı yan tarafa kaldırıp benide havaya kaldırdı adam yaa =) kızlara çattım öğle tenefüsünden sonraki derslere yapacak bişi yoktu =) hehe bilgisayar odasındaydık o yüzden yazdım =)[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock:
Sosyal ağlarda paylaş

Asıl siz bana bir çözüm söyleyin ötesi mi var ;

1.Okuldan kaçma: Geçen sene yakalandım. İlk ayda (4 hafta) 17 gün devamsızlık yaptım :) Evde III. Dünya savaşı çıktı...
Yani bu sene valide ve peder okula casuslar diktiler geç kalsam evi arıyorlar...

2.Derste uyumak: Hocaların hepsi gıcık bi kere denedim hoca uyandırmak için bayağı bir tokatladı. (Abartı yoktur)

3.Kitaba resim çizmek: Öss öğrencisiyim lise son bi de sayısalım sıkıysa dinleme...

4.Sorun : Hafta için saat 6:30'da okula kalkıyorum. Hafta sonu : 7:00'de dershaneye kalkıyorum kimi gün günde 15 ders oluyo dershaneyle beraber... Resmi tatiller hafta sonuna geliyor dershane tatil değil. Sömestır 3 hafta her hafta haftada 6 gün hızlandırılmış kurslar var.. Sadece kurban ve ramazan bayramında misafirlerden fırsat kalırsa uyuyacağım.

Sizce ne yapmalıyım? Bence intihar ediyim en temizi ?[signature][hline]It's simple; just focus and cast...

Alexian the High Mage..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Krusty, 17 Ekim 2005 13:47 tarihinde demiş ki:
said:
Zerglingtr, 17 Ekim 2005 13:27 tarihinde demiş ki:
Dewamsizlik hakki yapılsın diye degil acil durumlar için çıkarılmıs bir yasadır!!!

ne bu şidder bu celal, isteyen istediği gibi kullanır devamsızlık hakkını sanane.

haha super abi budur işte canım istediginde gitmiom super oluo valla ha sanane istedigi zaman gider yani anlamıom herkesde bole sorun var gelmiyince artislik yapıorlar kıskanıorlarmı ne :D[signature][hline]CusTodeM, 02 Ekim 2005 22:43 tarihinde demiş ki:
bende bi ara kıllandım boyle sonra dedim niye kıl? sonra tuylenmeye basladım
Sosyal ağlarda paylaş

Derslere Kafasi Basan Bir Ark Ayartilir
Arkının Kitabini Getirmememesi Sağlanir
Derste Arkın Yanına Gelir
İngilizce Kimya Falam Gibi Derslerse Arka Sorular Çözdürülür
O Sırada Cep Telefonuyla,Mp3 Playerla Haşır Neşir Olunulur.
Bu Zaman diliminde Uyunabilirde...
Ve Öğretmen Soruları Falan Çözdürdüğünde Arkınız Tarafından Uyandırılırsınız...
Sonuç:
1,2 Hafta Sonra Yazılı Olur
%75 Çakarsınız
Sınavdan Önce Bayaa Bi Tırsmakta Var Tabi
Sınavdan 1~3 Arasi Not Alınır.
Toplantıdan Sonra Veliniz Sizi Öpebilir
Sonra Daha Fazla Çalişmaniz Gerekebilir.

Okuldan Kaçmak Gibi Seçeneklerde Yukardaki Sonuçları Doğurabilir[signature][hline]o_O
|DIHLAMA|
Sosyal ağlarda paylaş

kavga çıkart sınıfta ama abrtı olmasın hem dersi kaynatır hoca ne yapıcaını bilemez hemde çok eğlenirsin...

yada hoca ders anlatırken gözlerini bir sn bile hocanın gözlerinden ayrıma ve pis pis bak..bi 10 dk sora konuşmalarında sekmeler ve terlemeler başlicak..sonra onun o halini bütün sınıfa anlat ve kop...

bayılıomuş numarrası yap..bütün sınıf bilsin ama hoca bilmesin tantana kopar..

etrafa küçük çaplı ses bombaları koy..millein ödü kpucak sende kendin gülmekten kopucaksın...kimseye belli etme tabi...

şimdilik bu kadar..[signature][hline]duman =))

bembeyaz pati güsel pati =))
Sosyal ağlarda paylaş

sınıfa osuruk bombası attım 20 dakika öyle korkunç koktu ki koridorda bile duramadık :D

herkese öneriyorum[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki:
Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo
sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bide okula baglı lise deysen ben lisedeyken dersten bahane bulup cıkardım yok hocam toplantı var falan kol calısmaları saolsun ve komiteler :)) yada wc :)) ilkokul cocugu gibiyada direk hocaya hocam cok sıkıldım ben bi dolasıpgelebilirmiyim derdim :)) cay alıp gerlidim:)) yada dersi kaynatırdık :)) muhabbet falan filan

Ünide imzayı arklar atıyo cok cnm ders girmek istemezse[signature][hline]:))) !!!
........................
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...