hashishin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 satranç spor mu başka bişey mi daha doğrusu satrançla ilgili bir başlık açmak istediğim zaman diğer sporlara mı yoka başka birr yere mi yazacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 santranc bir spor tabiki ve sole bişey satranc beyini geliştiren ender sporlardan...[signature][hline]...Andiamo Ayriyetten Bonjorno... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 pm e ve moderatorlere inanalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 buraya açmalasın _____________ hehehe :p sanırım spor kısmına açmalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Satranç beyni geliştiren tek spordur.Beyin Jimlastiği yani.Kazanmak için stratejini eşsiz kurman gerekir ve strateji kurmak zeka ister.Herkes satranç bilebilir ama herkes oynayamaz :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Aslında artık beyin geliştirmekten çok ezbere dayalı bir oyun oldu satranç.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 zuhaha aklıma şey geldi, bi gün radyo dinliyoduk. hocanın teki çıkmıştı satranç boşa vakit kaybı olduğu için günahtır demişti hiç unutmuyom altımıza işemiştik gülmekten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Beyni geliştiren, spor.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: taz, 02 Kasım 2005 23:51 tarihinde demiş ki: zuhaha aklıma şey geldi, bi gün radyo dinliyoduk. hocanın teki çıkmıştı satranç boşa vakit kaybı olduğu için günahtır demişti hiç unutmuyom altımıza işemiştik gülmekten :D oha bunu soleyen zekeriya beyaz mı?D:D:[signature][hline]...Andiamo Ayriyetten Bonjorno... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Rewendor, 02 Kasım 2005 23:50 tarihinde demiş ki: Aslında artık beyin geliştirmekten çok ezbere dayalı bir oyun oldu satranç. Evet ya. Arkadaşları görüyorum. Ellerinde kitaplar hamleleri filan ezberliyolar. Çok yazık oldu güzelim spora. Bide neymiş efendim. Çok kral satranççıymış. Oldu güzelim. Biz seni ararız ..[signature][hline]My Deviants | MSN:[email protected] | a Tale that goes on | Benim biraz oynanmış halim Hamish, 26 Ekim 2005 22:31 tarihinde demiş ki: Her gece cikartiyorum kupeyi icinde 1 sivi oluyo sabah tekrar kupe takarken biraz acirya cok seviorum o aciyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Briç,Satranç bunlar beynin sınırlarını zorluyor ama vücudun değil o yüzden spor olarak görmüyorum :)[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Spor dediğin topla yapılır topsuz spor spor değildir :p[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tBF Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 GO diye bi oyun var sanırım onu onutmasak da alınmasa elaman.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: LucifeL, 02 Kasım 2005 23:52 tarihinde demiş ki: said: taz, 02 Kasım 2005 23:51 tarihinde demiş ki: zuhaha aklıma şey geldi, bi gün radyo dinliyoduk. hocanın teki çıkmıştı satranç boşa vakit kaybı olduğu için günahtır demişti hiç unutmuyom altımıza işemiştik gülmekten :D oha bunu soleyen zekeriya beyaz mı?D:D: yok ya tanımıom herifi zekeriya beyaz deildi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 alla alla hayter zekiriya beyaz dan bi tanede var mıs bence kıyamet gelio ben o nu dunyada tek zannediodum:D:D[signature][hline]...Andiamo Ayriyetten Bonjorno... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Rewendor, 02 Kasım 2005 23:50 tarihinde demiş ki: Aslında artık beyin geliştirmekten çok ezbere dayalı bir oyun oldu satranç. Karşındaki yeni satranç öğrenmiş biri ise veya strateji kurmadan rasgele oynayan bir adam ise ezbere en iyisi.kasmaktan iyidir :) Okulun satranç takımına girmeyi düşünüyorum :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Hamle sayısı belli olduğu için (Sadece 2 üzeri 64) insan beyninin makineye karşı ezildiği bir zeka oyunu sadece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Ramocan, 03 Kasım 2005 00:12 tarihinde demiş ki: Hamle sayısı belli olduğu için (Sadece 2 üzeri 64) insan beyninin makineye karşı ezildiği bir zeka oyunu sadece... Yoo, hala insan beyni makinadan önde, Deep Blue da soraki modelleri de çuvalladı...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ramocanın haklı olduğu bi yön var. satrançta taşların başlangıç pozisyonları belirli olduğundan ilk hamleler genelde aynıdır. dolayısıyla satranç açılış öğrenilerek iyi oynanabilir. (ben hiç açılış bilmem bu arada direkt şahın önündekini iki çıkarım genelde)[signature][hline]mantar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar