Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

satranç

hashishin

Öne çıkan mesajlar

said:
taz, 02 Kasım 2005 23:51 tarihinde demiş ki:
zuhaha
aklıma şey geldi, bi gün radyo dinliyoduk. hocanın teki çıkmıştı satranç boşa vakit kaybı olduğu için günahtır demişti hiç unutmuyom altımıza işemiştik gülmekten :D
oha bunu soleyen zekeriya beyaz mı?D:D:[signature][hline]...Andiamo Ayriyetten Bonjorno...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 02 Kasım 2005 23:50 tarihinde demiş ki:
Aslında artık beyin geliştirmekten çok ezbere dayalı bir oyun oldu satranç.

Evet ya. Arkadaşları görüyorum. Ellerinde kitaplar hamleleri filan ezberliyolar. Çok yazık oldu güzelim spora. Bide neymiş efendim. Çok kral satranççıymış.
Oldu güzelim. Biz seni ararız ..[signature][hline]My Deviants | MSN:[email protected] | a Tale that goes on | Benim biraz oynanmış halim
Hamish, 26 Ekim 2005 22:31 tarihinde demiş ki:
Her gece cikartiyorum kupeyi icinde 1 sivi oluyo sabah tekrar kupe takarken biraz acirya cok seviorum o aciyi :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LucifeL, 02 Kasım 2005 23:52 tarihinde demiş ki:
said:
taz, 02 Kasım 2005 23:51 tarihinde demiş ki:
zuhaha
aklıma şey geldi, bi gün radyo dinliyoduk. hocanın teki çıkmıştı satranç boşa vakit kaybı olduğu için günahtır demişti hiç unutmuyom altımıza işemiştik gülmekten :D
oha bunu soleyen zekeriya beyaz mı?D:D:
yok ya tanımıom herifi zekeriya beyaz deildi :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 02 Kasım 2005 23:50 tarihinde demiş ki:
Aslında artık beyin geliştirmekten çok ezbere dayalı bir oyun oldu satranç.

Karşındaki yeni satranç öğrenmiş biri ise veya strateji kurmadan rasgele oynayan bir adam ise ezbere en iyisi.kasmaktan iyidir :)

Okulun satranç takımına girmeyi düşünüyorum :)[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ramocan, 03 Kasım 2005 00:12 tarihinde demiş ki:
Hamle sayısı belli olduğu için (Sadece 2 üzeri 64) insan beyninin makineye karşı ezildiği bir zeka oyunu sadece...

Yoo, hala insan beyni makinadan önde, Deep Blue da soraki modelleri de çuvalladı...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

ramocanın haklı olduğu bi yön var. satrançta taşların başlangıç pozisyonları belirli olduğundan ilk hamleler genelde aynıdır. dolayısıyla satranç açılış öğrenilerek iyi oynanabilir. (ben hiç açılış bilmem bu arada direkt şahın önündekini iki çıkarım genelde)[signature][hline]mantar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...