tBF Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 http://www.haberturk.com/news/203648.html Yanlış okumadıysam kesim başlamış acele etmek lazım. Ben İstanbullu değilim ama istiklale aşık bi insanım size sesleniyorum özellikle İstanbullu arkadaşlar. Buna dur demelisiniz gidin istiklale eylem falan yapın biyere imza atın evde kıçınızın üstünde oturmayın.Hemde gezmiş olusunuz sıkılmazsınız..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 camı yaparlar orayada.[signature][hline]Nietsche is dead... God!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Ya ama şu bir gerçek ki ciddi şekilde yürüyüşü engelliyor.. Hmm olsa da olurdu olmasa da benim açımdan... Adım atılmaz hale geldi orası..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 abi yürüyüşü engelliyo ne ya ağaçlara kadar istiklalde budanması gereken ne keresteler var[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 engelliycekse ağaç engellesin ya nolacak dümdüz betondan iyidir...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hayalet Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Passanger, 02 Kasım 2005 13:12 tarihinde demiş ki: camı yaparlar orayada. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Passanger, 02 Kasım 2005 13:12 tarihinde demiş ki: camı yaparlar orayada. tamda bunu diyecektim[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berzah Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Passanger, 02 Kasım 2005 13:12 tarihinde demiş ki: camı yaparlar orayada. Puahahah...Ama uzucu ! simdi Indiana Jones u izledim adamlar Iskenderun a geliolar.. Ben Iskenderun yazisini gormesem Irakta sanicam ! Deveyle geziolar falan komik yani.. Bizim yuzumuzden herseyin bokunu cikardik.. Muslumansan kal oyle nie her dk cami yaptiriosn ki / / || | | ------ | __o___| / / || | | ------ | __o___|[signature][hline]Istanbul UnderGround Turkish Rap *!Bu RuYa NeDen Hep SenSizdi DogRu AnDa EliMdEn GoCUp GiTti !* Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ağaç mı vardı istiklal de, hiç aklımda öyle bir görüntü kalmamış google da baktım [spo1=bunların büyümüş hali herhalde][/spo][Bu mesaj forgiver tarafından 02 Kasım 2005 14:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 DUR[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Cami lazim abi, elden bisey gelmez[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ne akdar gerizekalı yetkillilere sahibiz yemin ederim akıllları 1 gram calısmıyo hepsi bir avuc gerzek nedem abi vitrinleri kapatıyo diye kesmek hangi vitriinin kapatıyo analamısta degilim apt darielrini kurulan tepeye tabelasını koymu erotic shoparlın vitrinini kapatıyor suan zaten moralim bozuk buda tuzu biberi oldu[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 agac kesmek isin gorunen kısmı bide gorunmeyeni var onuda anlayan anladı[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ya vitrin falan hikaye de o ağaçlar harbi alanı daraltıyor,ne zmandır kesilsin diye bekliyorum.Niye dikilildiği de belli değil daracık yere, estetik olarak da fazla bir katkısı yok bence.TEk sakıncam acaba araç girişi artar mı, ağaçlar mani oluyodu onların hareketlerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 başbakanımız kestiği ağaç doğaya zarar vemez ![signature][hline]The goblin word for "flying" is more accurately translated as "falling slowly" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Bizi cami paklar[signature][hline]--------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Bunlar iyice şaşırmış... Dicek bişi bulamıyorum...[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse [Eclipse] Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Evet istiklal caddesinin ortasına cami yaparlar.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 oha oda ne cami inşaatı için gerekli yasa meclise sunulmuş vay anasını[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Abartmayalim oraya cami sigmaz da, sunak, mescit falan yapilabilir belki tek kisilik. Böyle umumi tuvaletler gibi bi agac mekanina bi tane sigabilir. E adamlar hakli, istiklal meydaninda yürürken birden ezan baslarsa veya adamin ibadeti gelirse napicak? SORARIM SİZE NAPICAK?? Biz adamin alnini karislariz, her sey türkiye icin, gerekirse türkiye icin sahil.mpg bile cekeriz.[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior [Bu mesaj Penthesilea tarafından 02 Kasım 2005 17:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 dubai dan gelen yetkililer, istikla caddesinin üstüne mescid yapmak için kadir topbaşla 1 milyar dolara anlaşmış, yaptıkları masrafları komplexi altına yerleştirecekleri cafe ve restronlardan karşılayacaklarını açıklayan yetkililer; 2 farklı proje sunmuşlar belediye yetkilerinin binaların üzerindeki raylar üzerinde hareket eden mescidi beğendiklerini, bu sayede lojistik açıdan daha etkili olcağı konusunda hem fikir oldukları haber merkezlerine gelen son ayrıntılarmış[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 (bkz: bir imparator palpatine olarak tayyip erdogan)[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 (bkz: bir x olarak tayyip erdogan)[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetica Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Penthesilea, 02 Kasım 2005 17:00 tarihinde demiş ki: Abartmayalim oraya cami sigmaz da, sunak, mescit falan yapilabilir belki tek kisilik. Böyle umumi tuvaletler gibi bi agac mekanina bi tane sigabilir. E adamlar hakli, istiklal meydaninda yürürken birden ezan baslarsa veya adamin ibadeti gelirse napicak? SORARIM SİZE NAPICAK?? süper demişsin. gülmek istiyorum ama gülemiyorum, her şey elimizden bir bir alınıyor çünkü. [Bu mesaj kinetica tarafından 02 Kasım 2005 17:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Penthesilea, 02 Kasım 2005 17:18 tarihinde demiş ki: (bkz: bir imparator palpatine olarak tayyip erdogan) said: fastreload, 02 Kasım 2005 17:26 tarihinde demiş ki: (bkz: bir x olarak tayyip erdogan) erdoğan? serbest çağrışımcılık mı oynuyoruz?[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar