Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstiklal deki ağaçları kesiyorlar.DUR demeli!

tBF

Öne çıkan mesajlar

http://www.haberturk.com/news/203648.html

Yanlış okumadıysam kesim başlamış acele etmek lazım.
Ben İstanbullu değilim ama istiklale aşık bi insanım size sesleniyorum özellikle İstanbullu arkadaşlar.
Buna dur demelisiniz gidin istiklale eylem falan yapın biyere imza atın evde kıçınızın üstünde oturmayın.Hemde gezmiş olusunuz sıkılmazsınız..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ama şu bir gerçek ki ciddi şekilde yürüyüşü engelliyor..
Hmm olsa da olurdu olmasa da benim açımdan...
Adım atılmaz hale geldi orası..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

abi yürüyüşü engelliyo ne ya ağaçlara kadar istiklalde budanması gereken ne keresteler var[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do you know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Passanger, 02 Kasım 2005 13:12 tarihinde demiş ki:
camı yaparlar orayada.

Puahahah...Ama uzucu ! simdi Indiana Jones u izledim adamlar Iskenderun a geliolar.. Ben Iskenderun yazisini gormesem Irakta sanicam ! Deveyle geziolar falan komik yani.. Bizim yuzumuzden herseyin bokunu cikardik.. Muslumansan kal oyle nie her dk cami yaptiriosn ki

/ /
|| | |
------ |
__o___|
/ /
|| | |
------ |
__o___|[signature][hline]Istanbul UnderGround Turkish Rap

*!Bu RuYa NeDen Hep SenSizdi DogRu AnDa EliMdEn GoCUp GiTti !*

Msn: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

ne akdar gerizekalı yetkillilere sahibiz yemin ederim akıllları 1 gram calısmıyo hepsi bir avuc gerzek nedem abi vitrinleri kapatıyo diye kesmek hangi vitriinin kapatıyo analamısta degilim apt darielrini kurulan tepeye tabelasını koymu erotic shoparlın vitrinini kapatıyor suan zaten moralim bozuk buda tuzu biberi oldu[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
Sosyal ağlarda paylaş

ya vitrin falan hikaye de o ağaçlar harbi alanı daraltıyor,ne zmandır kesilsin diye bekliyorum.Niye dikilildiği de belli değil daracık yere, estetik olarak da fazla bir katkısı yok bence.TEk sakıncam acaba araç girişi artar mı, ağaçlar mani oluyodu onların hareketlerine.
Sosyal ağlarda paylaş

Bunlar iyice şaşırmış...
Dicek bişi bulamıyorum...[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani / Gizli Ninja2

Diablesse [Eclipse] Burning Legion
Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki:
accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun
Sosyal ağlarda paylaş

Abartmayalim oraya cami sigmaz da, sunak, mescit falan yapilabilir belki tek kisilik. Böyle umumi tuvaletler gibi bi agac mekanina bi tane sigabilir.
E adamlar hakli, istiklal meydaninda yürürken birden ezan baslarsa veya adamin ibadeti gelirse napicak? SORARIM SİZE NAPICAK??
Biz adamin alnini karislariz, her sey türkiye icin, gerekirse türkiye icin sahil.mpg bile cekeriz.[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 02 Kasım 2005 17:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

dubai dan gelen yetkililer, istikla caddesinin üstüne mescid yapmak için kadir topbaşla 1 milyar dolara anlaşmış, yaptıkları masrafları komplexi altına yerleştirecekleri cafe ve restronlardan karşılayacaklarını açıklayan yetkililer; 2 farklı proje sunmuşlar
belediye yetkilerinin binaların üzerindeki raylar üzerinde hareket eden mescidi beğendiklerini, bu sayede lojistik açıdan daha etkili olcağı konusunda hem fikir oldukları haber merkezlerine gelen son ayrıntılarmış[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 02 Kasım 2005 17:00 tarihinde demiş ki:
Abartmayalim oraya cami sigmaz da, sunak, mescit falan yapilabilir belki tek kisilik. Böyle umumi tuvaletler gibi bi agac mekanina bi tane sigabilir.
E adamlar hakli, istiklal meydaninda yürürken birden ezan baslarsa veya adamin ibadeti gelirse napicak? SORARIM SİZE NAPICAK??

süper demişsin. gülmek istiyorum ama gülemiyorum, her şey elimizden bir bir alınıyor çünkü.

[Bu mesaj kinetica tarafından 02 Kasım 2005 17:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 02 Kasım 2005 17:18 tarihinde demiş ki:
(bkz: bir imparator palpatine olarak tayyip erdogan)

said:
fastreload, 02 Kasım 2005 17:26 tarihinde demiş ki:
(bkz: bir x olarak tayyip erdogan)

erdoğan?
serbest çağrışımcılık mı oynuyoruz?[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...