Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kimi Alırdınız?

eXe

Öne çıkan mesajlar

e açılmıştı, hatta en güzeli doktora arabayı veriyosun, hastayı götürüp kurtarıyo sen de durakta hayalindeki kişiyle başbaşa kalıyosun. ambülans da çağırabilirsin tabii.[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki:
i see kız people

Sosyal ağlarda paylaş

said:
oper, 02 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki:
daha önce açılmıştı :D ilk işe alınanlardan biri de bendim bu arada 8-)
ne işi pardon neyle ılgılı merak ettım de[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım...
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Sosyal ağlarda paylaş

arabayı doktara veririm kadını hastaneye gotururdu... hayalimdeki kadınla beraber kalırdık orda sonra kendime mini van almak zorunda kalırdık

[spo1=nedeni]cocuklari sigdirmak icin[/spo][signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
MSN
g3nk

[Bu mesaj CusTodeM tarafından 02 Kasım 2005 20:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Famy, 02 Kasım 2005 19:43 tarihinde demiş ki:
said:
oper, 02 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki:
daha önce açılmıştı :D ilk işe alınanlardan biri de bendim bu arada 8-)
ne işi pardon neyle ılgılı merak ettım de

yani soruya ilk doğru cevabı verenlerdendim demek istedim yaw.. iş falan yok ortada.. bu soru bi iş başvurusunda sorulmuş adaylara...[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ne saçmalık, sen arabayı doktora verdikten sonra, hayalindeki kişinin seninle ilgileneceği ne belli?

Hem doktor niye götüro ki ölmekte olan kadını hastahaneye, şoförün doktor olunca kurtulma ihtimalin artıyo mu?

Hakkaten hayalimdeki kişiyi alırdım arabaya, soruyu soran işvereni de bi güzel döverdim "Senin kıt beyninle sorduğun soruya istediğin cevabı veremediğimden işe giremeyeceksem, al o işi müsait bir tarafına sok" diye...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için
Hayatım ölümün için
Ölümüm hayatın için
Ölümüm ölümün için
Sosyal ağlarda paylaş

Valla şirket ''hayalimdeki kişi'' dememizi bekliyor sanırım.Sonuçta önemli olan şirket için,hırs...[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Sosyal ağlarda paylaş

Beni ölümden kurtarıp bu lanet olsaı hayatı yaşamam sebeb olan doktoru araban iner döverdim. Ölen yaşlı kadın için telefonla ambulans çağırırdım. Hayalimde kişi yolda yürümicene göre o yüzden hiçbirini almazdım rahat rahat arabamda müzik dinleye dinleye giderdim.[signature][hline]!!!nisriG MafaK
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...