Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nasıl paranızla rezil olursunuz?

Dynun

Öne çıkan mesajlar

İngilizce Kursuna Toefl bölümüne yazıldım. Sınava girdim, yüksek seviye olan sınıfa yerleştirip kurumu belirlediler. fiyatta anlaştık vs. vs..

2 hafta olmuştu ki... bu akşam gittik sınıfımıza oturduk. Hoca geldi. arkasından arkadaş geldi.
Ders yokmuş bitmiş dedi!!!

Bu dersaneye artık gelmeyecekmişiz dedi.

Olayın özü, benim gittiğim A dersanesinin müdürü ile bir adet B dersanesinin müdürü aynı. Adam ilk önce hocaya 1. ve 2. seviye sınıfları birleştirmeyi teklif etmiş , hoca olur mu hiç demiş. Sonra hocanın yazdığı kitaplara A dersanesinin amblemini koymak istemiş, hoca olmaz demiş . O olma diyince, maaşa zam da olmuyor tabi..

Hoca aşağı gider-gelir.
>>- çocuklar işime son verildi. ders yok.

Biz bi bakıyoruz B dersanesinde öğrenci olmuşuz. Program, sers saatleri ve eğitim süresi değişmiş. Haber bile verilmeden..[signature][hline]Quisalan Elevas!
Our love, forever...
Sosyal ağlarda paylaş

Para daha ödemedim ayın 30 unda ödeyecektim fakat senedi iptal ettiricem konuşup. 2 hafta derse gittim onun da parasını alırsa alsınlar napayım.

yine ben kazançlı çıkarım. 2 çanta +bilimum kitap aldım ordan heh.[signature][hline]Quisalan Elevas!
Our love, forever...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fede, 28 Ekim 2005 00:07 tarihinde demiş ki:
ehehe adam türk usülü kazık yiyo ama hala türk usülü düşünüyo çanta bende kalsın filan :D

hehe buna guldum evet
ya git cantayı kafalarına at(tabi kaliteli bişeyse eski cantanı gotur onu at) utanın ulen! de, al parani don hatta çirkef ol 2 haftayı da kesemesinler. egitimini tamamlamadıktan sonra neyin parasını istiyorlar iki tane
A:vat iz yor neym
B:may neym is misis pensıl

yazdıkları için mi?[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
In my thoughts thou shalt forever be
As a dear and precious remembrance...
Sosyal ağlarda paylaş

benzer bisey bir arkadasimin basinada gelmisti hatta gittigi dersanede derste fln konusunca susun hem baska yerlerden geliyosunuz hem konusuyosunuz vb. seyler soyluyolarmis siginti gibiyiz fln diyolardi...[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
duende, 29 Ekim 2005 15:07 tarihinde demiş ki:
benzer bisey bir arkadasimin basinada gelmisti hatta gittigi dersanede derste fln konusunca susun hem baska yerlerden geliyosunuz hem konusuyosunuz vb. seyler soyluyolarmis siginti gibiyiz fln diyolardi...
oha bana öyle deseler yakarım lan orayı[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya.
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fastreload, 29 Ekim 2005 19:48 tarihinde demiş ki:
said:
duende, 29 Ekim 2005 15:07 tarihinde demiş ki:
benzer bisey bir arkadasimin basinada gelmisti hatta gittigi dersanede derste fln konusunca susun hem baska yerlerden geliyosunuz hem konusuyosunuz vb. seyler soyluyolarmis siginti gibiyiz fln diyolardi...
oha bana öyle deseler yakarım lan orayı

aynen one ole ya[signature][hline]From the holy sea of golden flames
flies the last winged unicorn
With its magic breath of innocence
rising to the crystal throne
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...