Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jedi Olmamak!

xieon

Öne çıkan mesajlar

said:
xieon, 31 Ekim 2005 18:10 tarihinde demiş ki:
iyi o zaman olsun sonrada gidip 200-300dpsli lsim var diye aglamasin bh paso onu kesince aglamasin daha death watch bunkeri bilmiyorsa aglamasin forumlara gidip bagirip cagirmasin bhlari nerfleyin diye adamlar tecrubesiz insanlar oyunda 30 tane meslek var bunlarin max 2sini masterlayip jedi kasiyorlar ben öyle kisikere gicigim kardeşim öyle kişilerle karsilastigimda cok gicik oluyorum bu benim dusuncem benim gözümde 3-4 meslek masterlayip kendini o meslege adayan kisiye 2 meslek masterlayip jedi olan adamdan daha cok saygim var cunku su an ki loot sistemiyle bu jediler hic birsey yapamaz bir cogu ölmeye mahkum olacak tkm+master swords+doc4000 (tam emin degilim ama sp yetiyor olmali)gibi bi template ile bir sürü sey kesiyorlar jedide agliyor ama ben jediyim onun kestigi seyi daha kesemiyorum diye

Ben 4-5 tane meslek masterladım ama cu oncesinde toplam 2 meslek masterlamıstım, simdi bana gıcıksın demek ki, ben mecburmuyum bi ton meslek masterlamaya, ben oyuna girerken swordsman olacam diye girmiştim.Yanlışlıkla once fencer kastım masterladım, sonra silip swordsman kastım, onu masterladım ve coook uzun sure swordsman olarak oynadım, ve cok da keyif aldım. yukarıda da dedigim gibi bu tercih meselesidir.Kaldı ki ben oyunun ıncıgını cıncıgını cıkarmıs biriyim, gitmedigim yer, yapmadıgım halt kalmadı.

Ben asla noob jedileri savunmuyorum, bende tabiki rahatsız oluyorum, ama bu oyuncunun sucu degil.

[signature][hline]Set'th Valor
-Jedi Padawan-
MLS, Def 4240, Ench 3004, Heal 4000
Rebel Captain
FrF

[Bu mesaj SethValor tarafından 31 Ekim 2005 22:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SethValor, 31 Ekim 2005 21:54 tarihinde demiş ki:

jedi de bir profession sonucta, BH den, rifleman den bi farkı yok oyunun su andaki duzeninde.

Kaldı ki herkesin jedi olmaya hakkı var, ve hemen herkes istiyor jedi olmayı, bi kere niye istemesin? Jedi ler star wars evreninin temel taşıdır, her şeyi jedi kavramının ustune kurulu ve cevresinde donmektedir. Hal böyleyken insanların jedi olmayı istemesi kadar doğal birşey yoktur.

şuna kanaat getirebiliriz ki oyunla star wars evreni farklı.. ama eğer gerçek "star wars" evreninden bahsediyorsak biraz açıklama yapabilirim;

oyunun geçtiği zaman, episode 4 ve 5 arası. o zamanlar evrende bizim bildiğimiz 1 tane jedi var sadece: yoda, o da luke'un gelmesini bekliyor. peki ya oyunda durum nasıl? padawan'dan knight'ına kadar herbişi var. order 66 halt etmiş. o kadar jedi olsaydı luke'a gerek kalmazdı ki?

Jedi kavramı Star Wars'un temel taşı olabilir ama, insanların kendine jedi deme gibi bir hakları yoktur. Jedi ve Sith birer tarikattır (force'u dini birşey olarak görürsek), herbirinin code ları(motto) vardır ve bu tarikatlardan (oyunla eş zamanlı olarak) sadece Sith kalmıştır, onlar da Palpatine ve Darth Vader'dır. Bir tarikattan olmak istiyorsa birisi, önce onu kuran/yöneten kişilerle diyaloğa geçmeli. E, yaklaşık 22 yıl önce yok olan bir tarikatın sen nasıl bir üyesi olabilirsin? Değil miydi Episode 4'te "Bu dinden geriye tek kalan varlık sensin Vader" diyen Grand Moff Tarkin? Bu biraz 17-18 yaşındak birisinin kendisine "nazi" demesi kadar garipsenecek bir durum bence. (edit: pek olmadı bu örnek ama, benzer birşey diyebilirim. nazilik farklı bir olay çünkü, tarikat değil.)

Oyundakiler Jedi değil aslında Force Sensitive oluyor, tabi onlara başka isim veriliyorsa bilemem, yok shadow jedi yok dark jedi falan.

ha ancak, eğer oyun episode 2 ile 3 arasında geçseydi, işte o zaman oyun, oyun olurdu. clone wars desen var, jedi desen var, sith desen var, droid army desen var. var oğlu var. yeni yeşeren rebelliona da bir çare bulurlardı (bunca şeye çare bulduğuna göre SOE), olur biterdi. Biraz daha az para kazanma hırsı olsaydı Lucas'ta, SWG'yi episode 3'e göre düzenlemeye kalkışmaz (Mustafar, Obi-Wan betası vs.), tüm seriyi göz önüne alarak çok daha kaliteli ve yakışır bir oyun yaptırırdı.

yanlışım varsa düzeltin, bakmadan kinimi kustum biraz.[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it.

[Bu mesaj Coldwind tarafından 31 Ekim 2005 22:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Coldwind, 31 Ekim 2005 22:32 tarihinde demiş ki:
said:
SethValor, 31 Ekim 2005 21:54 tarihinde demiş ki:

jedi de bir profession sonucta, BH den, rifleman den bi farkı yok oyunun su andaki duzeninde.

Kaldı ki herkesin jedi olmaya hakkı var, ve hemen herkes istiyor jedi olmayı, bi kere niye istemesin? Jedi ler star wars evreninin temel taşıdır, her şeyi jedi kavramının ustune kurulu ve cevresinde donmektedir. Hal böyleyken insanların jedi olmayı istemesi kadar doğal birşey yoktur.

şuna kanaat getirebiliriz ki oyunla star wars evreni farklı.. ama eğer gerçek "star wars" evreninden bahsediyorsak biraz açıklama yapabilirim;

oyunun geçtiği zaman, episode 4 ve 5 arası. o zamanlar evrende bizim bildiğimiz 1 tane jedi var sadece: yoda, o da luke'un gelmesini bekliyor. peki ya oyunda durum nasıl? padawan'dan knight'ına kadar herbişi var. order 66 halt etmiş. o kadar jedi olsaydı luke'a gerek kalmazdı ki?

Jedi kavramı Star Wars'un temel taşı olabilir ama, insanların kendine jedi deme gibi bir hakları yoktur. Jedi ve Sith birer tarikattır (force'u dini birşey olarak görürsek), herbirinin code ları(motto) vardır ve bu tarikatlardan (oyunla eş zamanlı olarak) sadece Sith kalmıştır, onlar da Palpatine ve Darth Vader'dır. Bir tarikattan olmak istiyorsa birisi, önce onu kuran/yöneten kişilerle diyaloğa geçmeli. E, yaklaşık 22 yıl önce yok olan bir tarikatın sen nasıl bir üyesi olabilirsin? Değil miydi Episode 4'te "Bu dinden geriye tek kalan varlık sensin Vader" diyen Grand Moff Tarkin? Bu biraz 17-18 yaşındak birisinin kendisine "nazi" demesi kadar garipsenecek bir durum bence. (edit: pek olmadı bu örnek ama, benzer birşey diyebilirim. nazilik farklı bir olay çünkü, tarikat değil.)

Oyundakiler Jedi değil aslında Force Sensitive oluyor, tabi onlara başka isim veriliyorsa bilemem, yok shadow jedi yok dark jedi falan.

ha ancak, eğer oyun episode 2 ile 3 arasında geçseydi, işte o zaman oyun, oyun olurdu. clone wars desen var, jedi desen var, sith desen var, droid army desen var. var oğlu var. yeni yeşeren rebelliona da bir çare bulurlardı (bunca şeye çare bulduğuna göre SOE), olur biterdi. Biraz daha az para kazanma hırsı olsaydı Lucas'ta, SWG'yi episode 3'e göre düzenlemeye kalkışmaz (Mustafar, Obi-Wan betası vs.), tüm seriyi göz önüne alarak çok daha kaliteli ve yakışır bir oyun yaptırırdı.

yanlışım varsa düzeltin, bakmadan kinimi kustum biraz.

Aynı noktada buluşuyoruz zaten, oyunun dinamikleri ile gectigi donem birbirinden cok farklı, zaman dilimi uyusmuyor, dogru.

Ama bunların hepsi SOE tarafından belirlenmiş kurallar ve hazırlanmış düzenekler. Bende dahil bütün oyuncular bu sistem icerisinde oynuyor ve tercih yapıyor.

Bencede Jedi olmak epic bir yoldan gecmeliydi, insanlar jedi olurken hayvan, börtü böcek aramamalıydı. Ama malesef boyle bir düzen kurulmuş.

Birde bi noktayı yanlış anlamış olabilirim, oyleyse lutfen beni duzelt, insanlar kendisine jedi diyemez demiştin, ama biz kendimize jedi demiyoruz ki, oyundaki rankımız padawan.[signature][hline]Set'th Valor
-Jedi Padawan-
MLS, Def 4240, Ench 3004, Heal 4000
Rebel Captain
FrF
Sosyal ağlarda paylaş

Coldwind +1 öncelikle çok haklısın.Seth sende :D

Ama şu da var.Genişletilmiş Evrene baktığımızda o sıradaki tek jedinin Yoda olmadığı görüyoruz.Order 66 'dan kaçmış ve Imparatorluktan saklanan Jediler ve onları avlamakla görevle Palpatine'nin eğittiği bir Sith grubu vardı.Sith grubunun görevi güç sayesinde kaçak Jedileri bulmak ve ya öldürmek ya da Dark Side'a geçirmek.

Ama bana kalırsa bu oyunda hiç Jedi olmayacaktı.Öyle en iyisi.Olacaktı nasıl olacak sayılı.10 tane -15 tane o kadar.

Star Wars Galaxies 'i Knight Of the Old Republic Online yaptılar oyunu helal olsun diyelim :)

Üstüne üstlük oyun şu an öyle yerdeki Jedi isen herşey sana açık düz playersan umursanmaz hiç bir işe yaramaz bir şey yapamayan kişisin.kötü :)[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

ya bırakın, ne genişletilmiş evreni ne senaryosu.. bu oyun tamamen soe nin yazdığı kağıtlar üzerine kurulu bu düzende de jedi nadir falan değil baya ortada dolaşan adamlar..

siz swg yi hala eps 4-5-6 kabul ediosanız yazık derim, sonra filmi izleyip şoke falan olursunuz mazallah
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DarKRideR, 31 Ekim 2005 01:55 tarihinde demiş ki:

SOE'ye bakıyoruz SWG+Everquest1-2, matrix online vs. oynayan yaklaşık 10 milyondan kişi desek bunlara nası yetişilecek ?

burada araya girmek ihtiyacı durdum
swg 275k aktif kullanıca peak gördü ve sonra tarihe geçecek bir düşüşle iki ayda 150k civarına indi oralardada dolanıyor

eq live 5. yılında 500k aktif oyuncuya sahipti ama oyuna gelen son derece köt ü expansionlar ve eq2 nedeliyle 150-200k arasında kaldığı tahmin ediliyor

eq2 gene 150-200k aralığında sony bu bilgiyi açıklamıyor ama verdiği haftalarca bedava yeniden acc açma vs vs ler oyunun çokdaha kötü durumda olduğunu gösteriyor

matrix online zaten ne desem boş klasik sony felaketi

sonuç olarak sony elinde taş çatlasın 700k oyuncu var
ipsg (i played sony game ) faktörü var tanıdığım hemen hemen herkes üzerinde sony markası olan hiç bir oyunu almamakta kararlı dolayısıyla blizzardın bugünkü piyasa değeri sony nin 6 katı kadar

blizzard sütten çıkmış ak kaşıkmıdır kesinlikle değil onlarda ayrı reziller ama sonyden iyiler aslında piyasada herkes sony den iyi[signature][hline]Legions of Ebonlore
Sosyal ağlarda paylaş

vay be öğrendiğim iyi oldu :D 10 milyon civari player var yazıyorlardı,

Ama SWG'ye Allakhazam'daydı galiba bir sitede bakmıştım 2 hafta önce 6 milyon kayıtlı üye , aktif 1 milyon oyuncu var demişlerdi...[signature][hline]Xanator Wegauge
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

@ seth
sen benim o sözümle demek istedigimi anlamadin ister 2 meslek ister 31 meslek masterla ama onlar hakkindada bilgili ol kardesim bir adam taniyordum cu öncesi tkm idi hala normal hitle saldiriyordu adama unarmedhit3 ü ben ögretmistim jedilerimizinde durumu bu.

@ coldwind
Senin dediginde dogru bu döndemde jedinin j si bile olmamali fakat malesef herkez jedi ama ben bundan bahsetmiyorum ben jedi olmak istiyenlere bir tavsiye veriyorum bana göre su anki durum jedi olmak icin cok kötü kötü tune lar squad leader bh lar(2-3 vurusta incap) falan filan biraz daha bekleyin ne bilim bitirin phaseleri bekleyin durum iyilesince bitirin traillari jedi olun
Sosyal ağlarda paylaş

bence çoğu kişinin yanlışı swg yi diğer oyunlardan farklı gibi görmek, filmler falan filan cidden inanılmaz bi kitleye sahip star wars, her yaştan insan bilir sw yi

ama warcraft evreninin kitlesi bellidir, buna rağmen WoW un yaptığı başarı karşısında soe nin ezilip büzülmesi lzm, star wars gibi bi efsaneyi yerin dibine sokutu ve zmanında göklere çıkartıp en çok oynanan oyun yaptığı eq yu öldürdü

sonuç olarak oyun yapısı yada herneyiyse senaryoya bakın swg, star wars efsanesinden uzaklaşmış basit bi mmorpg olmaktan öteye gidemiyor, ama wow a sistem açısından ne kadar söverseniz sövün 10 yıl önce tanıdığım warcraft 1e1 wow un içinde var
Sosyal ağlarda paylaş

qwerty wowu cok oynamadim ama warcraft serilerini cok oynamisligim vardir ilk oyundan ittibaren o aynadigim 1 haftalik wow suresi icinde bile cidden dedigin gibi hikayeyi çok güzel yansitilmis buldum[signature][hline]Zopik, 23 Ekim 2005 14:14 tarihinde demiş ki: fatoş hop(photoshop)
Cintonik, 23 Ekim 2005 14:13 tarihinde demiş ki:
Orası kesin canım. Tanrıda evreni fotoşop ve 3dsmax ile yaratmış zaten.

Sosyal ağlarda paylaş

WoW daha iyi evet ama onda da oyun devamlı kendini tekrarlıyor. Yani level 40'a kadar zevkli, ondan sonra hep aynı. Zaten şu sıralar herkeste epic itemlar falan var, oyunun en güçlü yaratığını kesmek için insanlar sıraya giriyor falan. Modellemeler SWGdeki kadar geniş değil.

- leri var tabii, ama en azından atmosferi iyi, Warcraft Dünyası dedirtiyor kendine. SWG'de böyle birşey yok.

Bu arada "Padawan" bir Jedi rankidir, kendine Padawan diyen aynı zamanda Jedi yada en azından Jedi adayı demiş sayılır.

Farklı bir örnek (biraz da bilgilendirme), Obi-Wan Kenobi teknik olarak asla bir Jedi Master olamadı, (ki bu bir aralar starwars.com da yazıyordu sonradan kaldırdılar) ama "Master" olarak geçiyor, kendine "Master" dedirtiyor.
- "I have failed you Anakin, I have failed you."

Yani şu anda oyundaki Jediların kendine "Padawan" dedirtmesi gibi :)(no offense). Ancak tabii ki Obi-Wan'ın Jedi olup olmasını yargılamıyoruz. İşin özünde, Episode 3'te (edit: hatta 2'de de Master diye geçiyordu) Obi-Wan fanatikleri, Lucas'a Obi-Wan'ı Master yaptırtmış.

Yani birşeyin rankini kullanıyorsanız, ya da kullandırtıyorlarsa, onun bir nevi üyesisinizdir. Hadi "Master" kelimesi çok genel, ama "Padawan" sadece Jedilarda, Star Wars evreninde görülen birşeydir.[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it.

[Bu mesaj Coldwind tarafından 01 Kasım 2005 22:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Abi Obi-Wan Master oldu ama nasıl desem tadına varamadı :D

Klon Savaşlarında ölen bir çok Jedi oldu.Özellikle Grievous konseydekileri teker teker avlayınca yeni Jediler Master rütbesine atandı ve konseye alındı.Obi-wan 'da büyük başarılarından dolayı (özellikle Durge ile yaptığı duel ve askerie başarılarından dolayı ) Master oldu.Ama konsey koltuğuna az oturdu ve Order 66 gerçekleşti ::)

Olay bu değil...

Şahsen Star Wars hayranıyım ama şu var.Oyuna başladığım zaman ki heyecanı alamıyorum.bundan 5 ay önce sanki bir şey daha da farklıydı.Artık SW evreninden haz alamıyorum aksine Fantastik Dünya'yı özledim.Büyücüleri,Cüceleri,Elfleri özledim :) Everquest 2 yapmayı düşünüyorum ek olarak o yüzden.

SW evreni oyunda sadece gezegen isimlerinden ibaret bence...[signature][hline]Xanator Wegauge
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

obi wan beleşçinin teki

maulun aptallığı sayesinde onu kesti (her filmde olan kötü karakterin yaptığı aptallık, düşmanını tam öldürecek duruma gelip dalga geçmeye başlamak, sonra da beklemediği anda darbe yemek)
aynı şey grevius içinde geçerli, master yapmamaları normal çünkü yaptığı hiç bi şey yok.. anakini kesmesi dışında ki orda da anakinin aptallığı tepeye zıpladı
master falan değildi seyirci baskısı resmen işte,

ztn benim anlamadığım bi olay eps 4-5-6 da obi wanı eğiten yoda gibi sunuluyo seyirciye, 1-2 de değişio
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 2yıldır oynuyom SWGyi. iyisiyle kötüsüyle onadım ve oynuyom. evet, belki SW mayağıyım die bu oyunu bu kadar seviyom ama önemli olan da bu. WoWu denemedim bu yüzden yorum yapamicam. Evet SWG esas SW hikayesine sadık kalmadı ama bazı şeyler konulmuş oyuna. Gerisini de ben hayalgücümle tamamlıyorum. 23yaşındaki birisi için biraz çocuksu bir yaklaşım olabilir ama eminimki bunu yapan birtek ben değilim....dimi?:)

Evet esas topice döneyim artık. Ben 2sene içerisinde pistoleer, tka, rifleman, marksman hatta chef bile olmaya çalıştım ama bıraktım. hepsinden de çok zevk aldım ama anladığım kadarıyla Jedi dönemi başladı sayılır. evet adam gibi pearl yok, ama herşey yavaş yavaş Jedilığın etrafında dömeye başladı. Sanırım Xienon a hak vermek gerek.
said:
xieon, 01 Kasım 2005 19:51 tarihinde demiş ki:
biraz daha bekleyin ne bilim bitirin phaseleri bekleyin durum iyilesince bitirin traillari jedi olun

Tabii herkes serbest ve istediğini yapabiliyor ama "Napsam acaba?" diye düşünüyorsanız iyi bir öneri:)[signature][hline]-SWG- Yaemun of Eclipse
-SWG- cakabo Fellah 0f Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DarKRideR, 31 Ekim 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
Ama şu da var.Genişletilmiş Evrene baktığımızda o sıradaki tek jedinin Yoda olmadığı görüyoruz.Order 66 'dan kaçmış ve Imparatorluktan saklanan Jediler ve onları avlamakla görevle Palpatine'nin eğittiği bir Sith grubu vardı.Sith grubunun görevi güç sayesinde kaçak Jedileri bulmak ve ya öldürmek ya da Dark Side'a geçirmek.

O dediklerin(kaçan jediler) 100lerce hatta 1000lerce kişi deildi ama:)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Redeagle, 02 Kasım 2005 18:17 tarihinde demiş ki:
said:

Klon Savaşları sırasında 9000'in üstünde Jedi var evrende :) Tapınak'ta ise görev bekleyen 200 Jedi vardır her zaman.Tapınak yıkıldığında 200 Jedi öldü sadece hepsi değil.Evrene yayılmış binlerce Jedi saklandı Obi-Wan'in mesajı üzerine...

tabii sonraki yıllarda Palpatine yakalatıyor çoğunu ya dark side ya öl :D[signature][hline]Xanator Wegauge
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Obi-Wan'ın Master olup olmamasını yargılamıyorum, zaten teknik olarak "Jedi Master" rütbesine ulaşamadığını belirttim. Başkalarının söylemesiyle Jedi Master olmamış Obi-Wan, kendi kendine olduğunu düşünmüş, ancak yanıldığını da anlamış (I have failed you Anakin). 23 yıl sonraki diyalogda da bundan bahsediyor.

Obi-Wan: Anakin was a good friend.
[Luke Obi-Wan'ın yanına oturur]
Obi-Wan: When I first knew him, your father was already a great pilot. But I was amazed how strongly the Force was with him. I took it upon myself to train him as a Jedi. I thought that I could instruct him just as well as Yoda. I was wrong.

Ayrıca Redeagle haklı. Expended Universe'e hiç girmeyelim, ben sadece filmleri baz alarak konuşuyorum. Buna göre Yoda, eski Jedi Düzeni'nden kalan son Jedi.

"-When gone am I, the last of the Jedi you will be."

Bu arada her youngling'in eğitimini en başta Yoda yapar, Episode 2'de gördüğümüz üzere. Ardından ise bir Jedi Master/Knight yanına alır youngling'i, takılırlar beraber XP kasarlar. Anakin Yoda'nın eğitiminden geçemeyecek kadar yaşlıydı, o yüzden direk bir Jedi'ın yanına verildi yetenekleri gelişsin diye. Yoda kısaca anaokulu hocası gibi birşeydi :)[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it.
Sosyal ağlarda paylaş

evet :D

Soe'nin aklı çalışsaydı Dagobah yapardı Jediler için Imparatorluk Jedi üssü niyetine bir üs :) Jediler gidebiliyor sadece güzel olurdu :) Para orada.Yoda'yıda koydun mu oyuna... :D[signature][hline]Xanator Wegauge
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

Jedi nüfus sayımı:

-The Phantom Menace: 10.000+
-Attack of the Clones: ~9000
-Revenge of the Sith: 9000- (net belli değil)
-A New Hope: 2
-Empire Strikes Back: 1
-Return of the Jedi: 1

Kaynaklar: Filmlere göre görsel kitap serileri,
"Episode I Görsel Sözlük" gibi.

Luke Skywalker "Çılgın Büyücü" Ben Kenobi ile tanışmadan evvel, kurtulan bütün Jedilar ya eceliyle öldü ya da imparatorluk tarafından öldürüldü.[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it.
Sosyal ağlarda paylaş

abi hepsi değil ya Morgan Katarn bir kere adam eski Jedi.Gerçi force'u terk ediyor ama :D Kyle 'da babasına çekiyor işte :)

Ama dediğin gibi neredeyse hep yakalanıyor.Sadece çok güçlüler saklanıyor.Luke Yeni Düzen'i kurunca gelip katılıyor onlarda :)

Neyse dediğimiz gibi kaç Jedi var yok değil :D Everquest2 anlatıldı bana süper geldi :D Başlayacağım 2 oyun olarak büyük ihtimal.SOe bakalım Eq2 de neler yapmış :D[signature][hline]Xanator Wegauge
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Redeagle, 02 Kasım 2005 18:17 tarihinde demiş ki:
said:

zaten genelde theed meydanında episode 2 den fazla jedi oluyor bazı saatlerde[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Publish 66

* Fixed jedi issues about lightsaber now all ligthsabers have got 1 dps (max dps is 2) with 300 second speed.

* Nerfed powerfull jedis like Mace Windu(yes you can kill mace windu now) or Yoda(if you got a new expension you can kill him too)

* Killed most of jedis(about 9000)

İşte palpatine zamaninda böyle davranarak bir çok jediyi kesmistir kaç jedi kurtulmustur lafina gelirsekde bence kurtulanlar daha çok forceu bırakmış olanlar sonra yeniden jedi oluyorlar yani bide yoda, obi-wan gibisinden ruh halinde(yada öyle bişi) olanlarda var çünkü hatırladığıma göre Anakin Solo'nun masteri yeniden can kazanmıs bir ruhtu kendisini bir tapinakda buluyordu anakin solo (yada ben öyle hatirliyom :) )
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...