Sharlock Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 arkadaşlar oyun içinde .add komutu kullanamayan biri seer mesela ve gm oyun içinde staticten nasıl item çıkartabilir ? fixleyecemde yrdmci olabilirmisiniz not: arattirdim static le ilgili konu var ama item çıakrtmayla ilgili yok .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 .static dedikten sonra item in idsini yaz örneğin : .static i_katana :P[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 .add kullanamayan birisi .static te kullanamaz.. [plevel 3] //seerlar için static [plevel 4] // gmler için static bunları ekle bi yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 sanırım sharlock'un yapmak istediği, item attribute'lerine müdahale edemeyen bir yetkilinin, static item'ları normal item'a çevirmesini sağlamak(?) on=@targon_item if (==010) // static item, attr_move_never src.targ.attr attr_decay src.sysmessage Esya statik olmaktan cikmistir! endif bir function ya da bir eşyaya "target" atayıp daha sonra bunu eklemek yeterli olabilir... kolay gele[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 static benim fazla kullanmadigim bir komut nedense alisamadim. nuke cekiyorum en sonunda :p [signature][hline]'Halk icinde muteber bir nesne yok, devlet gibi, Olmaya devlet cihanda bir nefes, sihhat gibi.' [Bu mesaj Math- tarafından 31 Ekim 2005 21:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sharlock Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ya benim dedim add kullanamayan birisi seer mesela nasil item çikartabilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 çıkartamaz[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fatality Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Chernobel, 31 Ekim 2005 20:06 tarihinde demiş ki: .add kullanamayan birisi .static te kullanamaz.. [plevel 3] //seerlar için static [plevel 4] // gmler için static Bu kadar emin olma bunları ekle bi yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Icedss Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 xattr 010 işe yaramazmı acaba ? [Bu mesaj Icedss tarafından 02 Kasım 2005 22:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar