BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: Absolut, 31 Ekim 2005 13:50 tarihinde demiş ki: Domuzların orgazmları 30 dakikaya kadar uzayabiliyormuş Demek yüzleri hep güler gibi domuzların hehe loool[signature][hline]Trust No One Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ya ne alaka rasputinmiş lam ben 50 cm bile gordum ahaha zenciler aşmış işi olm ben kadınlara acıyorum onu neresıne alıyo diye.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 saka onlar kamera sakası[signature][hline][b]Bardağı Ta$ıran İlk Damla[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Domuz olmakta varmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: SoulCube, 31 Ekim 2005 17:00 tarihinde demiş ki: ya ne alaka rasputinmiş lam ben 50 cm bile gordum ahaha zenciler aşmış işi olm ben kadınlara acıyorum onu neresıne alıyo diye. bu konularla çok ilgilisin hayırdır:-)[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: SoulCube, 31 Ekim 2005 13:36 tarihinde demiş ki: Araştırmacı T. H. Van de Heldein belirttiğine göre testislerin ebadı insandan insana fazla değişmezmiş. Ancak bölgeye yerleşen bir kurtçuk varmış ve de bu kurtçuk büyük bir skrotum tümörüne sebep oluyormuş. Bazı Afrikalı ve Endonezyalı kabilelerin erkekleri bu şişmiş testisleri erkeklik güçlerinin bir sembolü olarak çevresindekilere göstermekten çok hoşlanırlarmış Benimki seninkini döverr[signature][hline]Anarchy In The School ♦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 lan varya bi kafa atarım size şimdi ahaha lan olaya bak gay olduk . anaaa aklıma gelmezdi lan :D olm biz olayı örnek aldığımız kişileri yazarak anlatıyoruz. peter north rocco falan örnek alırız abimizdir.ama sevmeyiz tabi o ayrı. olay bu olm yoksa kim istemez sylvia sainti jenna yı brianayı kobe taiyi asia carrerayı tawny roberts ı alexa raeyi devonu jana cova yı britney skye yi sky lopezi..... saydırmayın lan bana vividi :D[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: SoulCube, 31 Ekim 2005 17:00 tarihinde demiş ki: lam ben 50 cm bile gordumlol[signature][hline]toggie, 23 Eylül 2005 15:17 tarihinde demiş ki: çok afedersiniz şimdi bu gaykızı ise g*tten çıkma oluyor o zaman. BabacumMostors, 07 Ekim 2005 18:18 tarihinde demiş ki: sevişin derken de birbirinizi skin demiyorum sevin diyorum nsanı insan olduğu için sevin [Bu mesaj Heimdall tarafından 31 Ekim 2005 17:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Ağzım açık okudum .[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 testileri buyuk adamı gordum adamdan buyuk testısler dıyebılırım arkadası yardım ederek ısını yapıor ayrıca testılerını masagıbı kullanıor:) o kadar buyuk[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Çoğu asparagaz gibi geldi ama..[signature][hline]Janitschar, 11 Eylül 2005 23:58 tarihinde demiş ki: Orkun konu dışının içine ettin gerçekten, o kadar da konu dışı değil burası ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Enteresaaann ![signature][hline]It's simple; just focus and cast... Alexian the High Mage.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 12 yasındakı de bıraz gençmiş bea..!![signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: SoulCube, 31 Ekim 2005 17:00 tarihinde demiş ki: ya ne alaka rasputinmiş lam ben 50 cm bile gordum ahaha zenciler aşmış işi olm yapma abi, yanlış anlaşılacak söyleme böyle şeyler :) ayrıca resmi olarak en uzunu Rasputin'inki. hatta Rusya'da bir müzede sergileniyor bildiğim kadarıyla. tabii videolarda 50cm de görürsün 100cm de görürsün ama onları yarısı fake. bak adamınki müzede duruyor. eh adam çıkarmış koymuş oraya işte, ne deseniz boş.[signature][hline][email protected] Level 46 Grunt Stormwaker the Tauren Druid of Dunemaul Realm, Private of i Am Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 gay deyince kızıolar :D[signature][hline]:utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 way bea :D[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: Zeppelin, 31 Ekim 2005 20:41 tarihinde demiş ki: said: SoulCube, 31 Ekim 2005 17:00 tarihinde demiş ki: ya ne alaka rasputinmiş lam ben 50 cm bile gordum ahaha zenciler aşmış işi olm yapma abi, yanlış anlaşılacak söyleme böyle şeyler :) ayrıca resmi olarak en uzunu Rasputin'inki. hatta Rusya'da bir müzede sergileniyor bildiğim kadarıyla. tabii videolarda 50cm de görürsün 100cm de görürsün ama onları yarısı fake. bak adamınki müzede duruyor. eh adam çıkarmış koymuş oraya işte, ne deseniz boş. ohaa ne müzesi bu?? güzel sanatlar olsa olmaz..tarih olsa olmaz..nedir:-)[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Yarım saat orgazmı hayal edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 domuzlar ilginçmiş. şu libyalıların penis kesme olayıda iğrenç.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 İskoçya;da 1846-1888 yılları arasında yaşayan Anna Swan en uzun vajinaya sahip olmakla övünüyormuş. Bayan Swan;ın vajinasının ebadı 2 metreye 30 santimetreymiş. --Yuhh benim boyum 170cm kadın nasıl merak ettim yok yok etmedim :D-- Mısırlılar, Libyayı işgal ettiklerinde yenilgiye uğrattıkları düşmanın 13 bin 320 tanesinin penisini kesip almışlar. Bu berbat olay MÖ 13. yüzyılda meydana gelmiş --Bide bize barbar derler-- Perulu Lina Medina, 1936 yılında anne olduğunda dünyanın en genç annesi unvanını kazanmış. Minik Medina o zamanlar 5 yaşındaymış. Bu nedenle doktorlar doğum esnasında kendisine sezaryen uygulamak zorunda kalmışlar --Biraz daha erken davransaydi ikiz olacaklarmis-- İngiliz Sean Stewart 1998 yılında, 12 yaşındayken baba olarak dünyanın en genç babası unvanını elde etmiş --Turkiyede 15yasında cocuk sahibi olan vardi bu rekoru yakında aliriz bu gidisle--[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 bende houston 500 videosu var once 500 diye baslanmis kadin ya allah deyince 620 ye cikmis:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ılgılnc bılgıler houston kutlarım azmı olan herkes yapabılır aslında[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: SoulCube, 31 Ekim 2005 13:36 tarihinde demiş ki: İskoçya;da 1846-1888 yılları arasında yaşayan Anna Swan en uzun vajinaya sahip olmakla övünüyormuş. Bayan Swan;ın vajinasının ebadı 2 metreye 30 santimetreymiş. (O kadar övünme güzelim) Ben bunun insan olduğuna inanmıyorum , muhtemelen uzaylı felanmış.[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: matama, 31 Ekim 2005 22:39 tarihinde demiş ki: bende houston 500 videosu var once 500 diye baslanmis kadin ya allah deyince 620 ye cikmis:) asdadad çookgüldüm buna :D :D :D Benim anlamadığım 6cm nası sperm oluyo yaa? Hücreden bahsediyoruz di mi? Hem de hayvanın kendisinden büyükmüş? Var mı aklına bi açıklama gelen?[signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: SoulCube, 31 Ekim 2005 13:36 tarihinde demiş ki: İskoçya;da 1846-1888 yılları arasında yaşayan Anna Swan en uzun vajinaya sahip olmakla övünüyormuş. Bayan Swan;ın vajinasının ebadı 2 metreye 30 santimetreymiş. (O kadar övünme güzelim) yanlız yoruma baq Okadar övünme Güzelim sanki bende daha büyügü var der gibi olmus :D o yorumu kim yazdıysa güldürdü beni[signature][hline][b]Bardağı Ta$ıran İlk Damla[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar