elvyn Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 bu şovenist tavrını neye borclusun sevgili einherjer? pink floyd ve iron maiden der giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 einherjer e aynen katılıorum. Mesela tot da aegis albumudneki solist ( ismini cıkaramadım tam mey miydi ) gidince oldumu olmadı. Tarjasız bir nightwish hiç zannetmiorum alışabilinirmi. Nightwish i nightwish yapan tarjadır tarjayı tarja yapan nightwishtir. bakalım ne olucak.[signature][hline]Nightwish Power | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 grup o kadar löylöy acıklamayi siteye koydururken crew dende tarjayi sildirselermişya. belki barışırlarmı ha ?[signature][hline]Nightwish Power | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 tarjanın mektubu için saol hellhound açıkçası ben tarjanın biraz günah keçisi olarak sunulduğunu düşünüyorum, grup piyasa olmaya başladıkları için gelen eleştirileri topu tarjaya atarak sıyırmaya çalışıyor kanımca. ayrıca, kişiliği ve gruptaki tavırları hakkında yorum yapmak abes kaçar, ama bir vokal olarak tarja oldukça başarılıydı bence. yeni nightwish albümünün ve vokalinin nasıl olacağını göreceğiz[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" [Bu mesaj helena tarafından 26 Ekim 2005 20:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 kovuldu tabiri valla tarja icin cok agir gelio a :([signature][hline]Nightwish Power | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ağlamak istiyorum yıllar sonra duydum ancak kulaklarımı okşayan bazen de nefetimi körükleyen bir ses...dead boy's poem den tutun da lappi yi....farklı türleri harmanlaytan soprano-metal vokali...başka nerde bulabilirz böylesini.... evet hklısın çok soprano var...türkiye de bile her şehrin ''devlet opera ve balesi'' müdürlüğüne bağlı çalışan onlarcası var... ama nightwish i nightwish yapn tarja dır...htta eğer türk olmayn biriyle yada türkiye dışındsa bir kız çocuğum olursa ona verceğim ad da tarja dır..olamaz...tarja sız bir nightwish vrolmaz...bir çok alanında ünlü yetenekli ve süper enstrümancılar var...önemli olan onlar...ama nightwish in bedeni onlarsa tarja ise ruhudur...ve ruh yokken müzik değerszdir.nokta.[signature][hline]AliceRoxx, 28 Eylül 2005 22:03 tarihinde demiş ki: uyarıcı kesim de az post kasmıo..... elvyn, 09 Ağustos 2005 23:37 tarihinde demiş ki: demeyin öyle gotum kalkıyo sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 katılmamak elde değilki :([signature][hline]Nightwish Power | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 valla almanca pokuduğumdan ingilizcem zayıf....şunları bana çevirsenize bi ya....yani nightwish açıklamaları tarja nın vewabını....çünki yrım yamalak anlıyorum yanı..[signature][hline]AliceRoxx, 28 Eylül 2005 22:03 tarihinde demiş ki: uyarıcı kesim de az post kasmıo..... elvyn, 09 Ağustos 2005 23:37 tarihinde demiş ki: demeyin öyle gotum kalkıyo sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: elvyn, 26 Ekim 2005 20:03 tarihinde demiş ki: bu şovenist tavrını neye borclusun sevgili einherjer? pink floyd ve iron maiden der giderim. Şovenist kişiliğime desem doğru cevapmı?[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset unforgetting what was made a bond so strong and ever so real... The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Bazı konulardada olmak gerekir diye düşünüyorum... Bilmem haksızmıyım.. su olmadan ayran yapılmaz.. Sodayla denersin ama aynı tadı alamassın.. Evet ben bi su fanatiğiyim. Sen sodayla yapılmış ayran içmek istermisin?[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset unforgetting what was made a bond so strong and ever so real... The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 tarjasız nightwish olmaz diyordum ben de yazıyı okumadan önce ama olmak zorunda gibi, eninde sonunda destekten ziyade köstek konumuna düşen bir grup elemanı için ne kadar temel bile olsa bir yerde eywallah denilmesi gerekiyor sanırım. tarjasız nasıl olacak hiç bilmiyorum, ama devam edecek sanırım nightwish sonuna kadar, umarım cok daha iyi şeyler başarırlar tarja ya da hayatta başarılar artık.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ne kadar olabilirki. O ses o şarkıları amy lee mi okucak :D[signature][hline]Nightwish Power | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Nightwish i geç tanıdım. İlk Tarja ya bittim daha sonra Jukka ya Tarja olmadan nightwish olmaz kimsede sallamaz bence. Bir efsane daha bitti.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Doru diosun Zaugna.. Zaten Nightwish tabiki devam edicek muzik yapmaya guzelde bişiler çıkarırlar ortaya sonuçta Jukka gibi bir ruh hastası var grupta.. Fakat Nightwish olmayacak artık ortaya çıkacak şey.. Ben olsam Grubun adını ve konseptini değiştirirdim. Eğer bunu yapmazlarsa unutulup gidicekler tabi insan üstü bir performansla daha sağlam bir müzik yapmazlarsa.[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset unforgetting what was made a bond so strong and ever so real... The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 nightwish i bitirmeleri daha mantıklı olur. Bitirip yeni bir isim ve sistemle anca. tarjasız nightwish olmaz cunku[signature][hline]Nightwish Power?? | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: go2hell, 27 Ekim 2005 18:24 tarihinde demiş ki: nightwish i bitirmeleri daha mantıklı olur. Bitirip yeni bir isim ve sistemle anca. tarjasız nightwish olmaz cunku +1[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Kadın zaten "bensiz nightwish olmaz, bana muhtaçsınız" demiş/demeye getirmiş. İnadına daha iyi olmaya çalışcakalar. İsim misim de değişmeyecek.[signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 aktiftablet tek taraflı bakmıssın tarjanın yayınladıgı mektubu okumamıssın heralde[signature][hline]Nightwish Power?? | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 bu arada enteresan buldugum bir sey var, yabanci bir forumdan: said: ThePKH It's really disturbing though how different the English and Finnish version of Tarja's response are. The most pathetic part of her message isn't there, and I think if it was there nailz wouldn't think she is THAT mature... said: Tarja Toki tiesin jo minun ja mieheni suhteen alusta lähtien etteivät bändin jäsenet hyväksyneet häntä. Se oli helposti luettavissa jatkuvasti heidän kommenteistaan ja käyttäytymisestään. Mistä se johtui? Siitä, että hän on syntynyt Etelä- Amerikassa? Siitä, että minä valitsin avioliiton enkä jatkanut olemistani bändin omana tyttönä? Siitä, että olen ainut nainen bändissä eivätkä bändin jäsenet koskaan ottaneet minua vakavasti. Mieheni oli se, joka auttoi saamaan ääneni kuuluviin? The main content is that she tells how the band never really appreciated her husband and throws in a theory that it's because he is from South-America. Which is basicly a softer way to tell the rest of the band is a bunch of racists. Another thing she does here is throw in the gender card; because she was always the only female member in the band she thought the rest of the band never took her seriously. In the end she explains it was her husband who made her voice heard in the band, which I think is a bad idea from the start, to make an outsider interfere with the band.[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Ben de nightwish hastası biri olarak çok üzüldüm. Ama çok da yakından takip etmediğim için yazılanlar ne kadar doğru bilemem. Bilmeden Tarja suçlu mudur falan yorum da yapmam. Ama o mektup bana hiç de samimi gelmedi açıkcası. "Biz hiç parayı düşünmedik, paranın hiç önemi yok bizim için, sen hep para istedin blah blah" deyip durmuşlar. Bi kere öyle bir mektupu public olarak yayınlamaları hiç hoş değil. Neyse.. için grup içi tarafını bir tarafa bırakayım. Tarja = Nightwish yorumlarına katılmıyorum. Nightwish'i Tarja ile tanıdık, Tarja ile sevdik, Tarja ile büyüdü cart curt, e sadece Tarja mı vardı grupta? Sen o Tarja'yı alıp öylesine bir gruba koysaydın şimdi bu yerde olabilecek miydi? Tuomas ve Marco'nun besteleri aranjeleri vs olmasa Tarja nereye kadar gidecekti, büyük ihtimalle ismini bile duyamayacaktınız. From Wishes To Eternity DVD'sindeki röportajlarına göre, Tarja'nın gruptan önce metalle ilgisi bile yokmuş. Tarja'yı Tuomas ikna etmiş. Büyük ihtimalle Nightwish Tarja yerine sesi güzel başka bir soprano ile yola çıksaydı yine başarılı olacaktı. Niye? Çünkü Tarja sadece önüne konulanı okumuş, bestlere pek bir katkısı olmamış. Röportajlarda ingilizce konuşamıyor bile. Söylediği parçalarının liriklerinin ne anlama geldiğini bile bildiğinden şüpheliyim. O mu ruh katmış bestelere? Ayrılmasına üzüldüm, belki Nightwish eskisi gibi olamayacak, ama arkada bıraktığı albümler yeter bana.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ayin 21 inde hartwall arenada sahneye cıkıp 22 sinde mektubu yayınlıorlar. kafam basmıor valla. mirage inde tarja ile ilgili yorumlara katılamıorum. Tuomas emppu ve tarja ile kuruldu. Tuomas in ikna etti tarja geldi olayi değil. Nightwish taşıyan 3üydü (sozum jukka ve marcodan dışarı). 3 ayaklı bir sandayede 1 ayak gidince dengede kalamaz.[signature][hline]Nightwish Power?? | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog [Bu mesaj go2hell tarafından 27 Ekim 2005 19:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 O benim yorumum değil DVD'deki tuomas röportaj'ından hatırladığım cümleydi. Bir ara dikkatli dinler ne demiş yazarım.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 sana dememiştim zaten o cumleye demiştim.[signature][hline]Nightwish Power?? | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mirage sana tarja hakkında dediklerinde katılıyorum nightwish herzaman başarılı olcak ve zaten tarja sadece şarkıları söleyen elemandı orda. Ama para konusuna gelince, toumas zaten adada yaşayan enteresan bi tip olarak ve yaptığı enteresan geziler vs vs paraya gercektende ihtiyacı olmayan b tip. Çünkü adam zaten zengin fakir fukara diğil adam içten sölemiş bence tabi gerceği sadece kendileri bilirler :) Üzücü ama dinlemeye buyuk bi zevkle devam edicem :D Ayrıca Tarja zaten benim size ihtiyacım yok, son bi album daha sora beni unutun gibi şeyler dedi sadece zamanından önce istediği şey oldu iyi oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 nightwish dinliyip tarjaya laf atabiliosunuz hll[signature][hline]Nightwish Power?? | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar