Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hunter ve Mail armor ;

janis

Öne çıkan mesajlar

paladin ve hunter konusuna katılmıyorum bir tane lvl 44 paladinim var üzerindede yaklaşık 600 g luk epic blue vs ekipman var kısaca dmg ın dibine vurmuş durumda ama hunterı geçin herhangi bir class aranızdaki farkı 11 yard a çıkardımı sabaha kadar kassanız potion içmeden yakalama şansınız yok içsenizde şüpheli

hunter konusuna dönersek ilk siz görür yakınlaşırsanız bir nebze şansınız var ama es kaza stun resistlerse ki ben paladin stun ının anlamsız sıklıkta resistlediği kanısındayım siz ölü bir insansınız 1.9 patch ile paladine snare geleceği konuşuluyor ilk aklıma gelen bununla mage druid warlock ve shamanların inanılmaz ezileceği ki doğal olarak oda sağlıksız bir ortam yaratıcak sonraki patch içinde mage talentlerinin sıfırlanması sözkonusu

Edit:shaman ın acilen shocklarının nerflenmesi lazım bir shaman kalkıp mageden fazla spell dmg vurmamalı
[signature][hline]Legions of Ebonlore

[Bu mesaj Mighty_THoR tarafından 01 Kasım 2005 02:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_Rion_, 31 Ekim 2005 23:42 tarihinde demiş ki:
hunter warriorı naa........h keser :) ayıptır solemesi

Valla hunter Bm/Ms ise çatır çatır keser şahsen ben kesiyorum.[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu
Gece ruhunu koruyacak
Karanlığı iyice kucakla
Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu...

Anialeyn/Priest[60]-Invadoria
Ellerosse/Hunter-Invadoria
Sosyal ağlarda paylaş

hunter teke tekte warrioru catir catir keser o bi kenara aimed shot multi auto bi casteri oldurmek icin yeterli. benimde pyrom 3k vursun istiyorum ama vurmuyo iste niye bende bilmiyorum.[pyroda atamiyorum frostum gerci :P] ama guzel class allahi var. bufftan sonra serverda hunter patlamasi oldu zaten[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion.
Alliance. Mage. Invadoria.

Sosyal ağlarda paylaş

tabi abi bi shocklara dokunmamıslardı onu da alın daa ne istiinus yaw bnm mage den daa fazla damage wurmamın tek bi şartı war mage in frost olması bnm elemental olmam ama onun yere çakmalrı felan oluo o ayrı yani sadece damage e baqmamak lasım bnm frost shockum dan yakınıodunus artıko da yok damage wermio lanet 4. de hani werecekti blizz kandırdın bizi[signature][hline]Your blood is my water
Sosyal ağlarda paylaş

lol dandik silah ne demek ya
abi anamiyosunuz galba
dandik dediginiz silah shamnin dmg outputunun 45% ini olusturuyo
yok efenim 700 vurmak icin stattan kisiyomus
iyide bende poly yapamiyorum
stun yedim mi coty diye kaliyorum orda saha sola ucamiyorum
bi buyuyle 30 tane adami bi yere sabitleyemiyorum
ziplaya ziplaya o 30 adama 30 er dm vuramiyorum ha tabe unutmadan bi buyuyle 1200 vuramiyorum 30 una birden

arkadasalr 1 vs 1 istiyosaniz gidin fire sprec olun
pyroblast atin
frost olup sonra gelip burda uber shaman diye aglamayin[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 02.09.2005

-BonePART bizim neden kız arkadasımız yok.
Bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

yoo frostmage firemageden daha iyi her turlu pvpde yaparim yani. shamana olmuyo ama o :) ayrica 30 kisiye ayni anda yerine sabitleyince olucaklari dusunmek istemiyorum iki kisinin arasina girsem oluyorum zaten. o 700u vurmazsam adam kesemem o ayri :) neyse o tartismaya getirmeyelim yine overpower omg :D[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion.
Alliance. Mage. Invadoria.

Sosyal ağlarda paylaş

Kaç kere yazıldı çizildi ama kısıtlı mana poolu olan bir classın fahiş mana ile es de 500 dmg wurması size batıosa bir şey demiyorum..

Ayrıca warrior da bile rakip yada rakiblerinizi oyundan düşürecek bi yetenek(Sheep,fear,immol shout, root,sap,sleep,stun) warken ve shaman bundan yoksunken halen ağlıosunuz..[signature][hline]Saga continues
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Claim, 01 Kasım 2005 23:30 tarihinde demiş ki:
Ayrıca warrior da bile rakip yada rakiblerinizi oyundan düşürecek bi yetenek(Sheep,fear,immol shout, root,sap,sleep,stun) warken ve shaman bundan yoksunken halen ağlıosunuz..

Warriorda bile...
Neyse yanlish hatirlamiyorsam shammylerde oyundan dururecek bir yetenek yok evet ama bunlarin hicbirisi onlara islemiyor dogru totemlerle.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök
Sosyal ağlarda paylaş

HMMMM anladım.

Evet hunterlar mail giymemeli. doğru.
Bu noktadan yola çıkarak;
Roguelar sadece karanlık yerlerde çalılık mekanlarda stealth olabilmeli. Öyle cart diye vanish basmak olmamalı.

Bir sürü şey yazacaktım da, gerçek hayatla ilişkili angutça şeyler olacaktı, UOdan beri vardır bu muhabbet zaten, ölür durur biri çıkar foruma başlık açar :"çok saçma o adam o mızrağı nası backpacke sokuyor abi" ya da "baba ağzında demir kasket varken nası büyü yapıon aaa" gibi.

Tek söyleyeceğim şu:
Hunterlardan mail armor alınmalı, doğru, huntera gerçek anlamda avcılık misyonu yüklü bir class şekli verilmeli, pusuya yatma saklanma gibi.
Ama bunu tutup da "o zırhla oku nası geriyor" derseniz sorarlar adama, siz 20 kurşun yiyip hayatta kalan kimse gördünüz mü?
Aimed shot instant çekmeli misal,
mage in attığı fireballdan sonra 3 ay yoğurt tedavisi görmen, hayatın boyunca o izle dolaşman vs lazım gelir.
O yüzden sapla saman karışmamalı.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Excesse.
Punch the gnomes!
Sosyal ağlarda paylaş

mighty thor ole bi salladin ki
peeeyttt
yane bu kdar sallama hayatimda gormedimd aha once
1.3 k shock vurdu sana?
level 40
amaaaan
oy oy oy oy oy
bole desteksizide
baya zor yaw
yane kolay deil bole atmak

yane bole sallayinca su lafi hakediyosun dogal oalrak

learn to play your class noob
[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog

Bilemiyorum.

[Bu mesaj BonePART tarafından 02 Kasım 2005 01:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Earth Shock (Rank 5)
240 Mana 20 yd range
Instant cast 6 sec cooldown
Instantly shocks the target with concussive force, causing 225 to 239 Nature damage. It also interrupts spellcasting and prevents any spell in that school from being cast for 2 sec. Causes a high amount of threat.

Level 40 ta atilabilen shock bu arkadasim flame shock war ama ondan dot war diye az dmg vurdugunu warsayip bunu kodym

hade 239 vurdu
full ele diyelim bu shaman
% 10 dmg inmc war
etti mi sana 239+ 23= 262
critledi ne eder 532
sen ne dedin 1.3 k
1.3- 532= 768
,

768 dmglik salladin yane baya basarili[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog

Bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...