aquila Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 definitely hunter item...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 deyilmiki? ben 1 aydır yokum valaha afedin acıyın:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 giev epix.[signature][hline]oyle iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 walla shamana hala imba diyenner utansin ya neye kime gore imba bi classi (warrior) kesme sansinin tamamen bir pvp tr,inketine baglş olan bi class eger trinket kapaliysa gg[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 paladin ve hunter konusuna katılmıyorum bir tane lvl 44 paladinim var üzerindede yaklaşık 600 g luk epic blue vs ekipman var kısaca dmg ın dibine vurmuş durumda ama hunterı geçin herhangi bir class aranızdaki farkı 11 yard a çıkardımı sabaha kadar kassanız potion içmeden yakalama şansınız yok içsenizde şüpheli hunter konusuna dönersek ilk siz görür yakınlaşırsanız bir nebze şansınız var ama es kaza stun resistlerse ki ben paladin stun ının anlamsız sıklıkta resistlediği kanısındayım siz ölü bir insansınız 1.9 patch ile paladine snare geleceği konuşuluyor ilk aklıma gelen bununla mage druid warlock ve shamanların inanılmaz ezileceği ki doğal olarak oda sağlıksız bir ortam yaratıcak sonraki patch içinde mage talentlerinin sıfırlanması sözkonusu Edit:shaman ın acilen shocklarının nerflenmesi lazım bir shaman kalkıp mageden fazla spell dmg vurmamalı [signature][hline]Legions of Ebonlore [Bu mesaj Mighty_THoR tarafından 01 Kasım 2005 02:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: _Rion_, 31 Ekim 2005 23:42 tarihinde demiş ki: hunter warriorı naa........h keser :) ayıptır solemesi Valla hunter Bm/Ms ise çatır çatır keser şahsen ben kesiyorum.[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria Ellerosse/Hunter-Invadoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Pardon ya. Warrior ne zaman boostlandı? Çook eskiden dodge ve blocklarda rage generate etmesi sağlandığnı hatırlıyorum. O da zaten bir bugdı.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Hunter'a rage gibi veya energy gibi bir özellik eklenmeli. Bune len hunter caster mı mana giyindirmişler. Çok saçma.[signature][hline]EU-Neptulon 60Hunter, 60Rogue, 51Paladin EU-Laughing Skull 43Hunter, 15Warrior EU-Nordrassil 1Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Arcane shot var ! :D[signature][hline]You cannot change your fate...noman can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Dokunmayın hunterıma[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 hunter teke tekte warrioru catir catir keser o bi kenara aimed shot multi auto bi casteri oldurmek icin yeterli. benimde pyrom 3k vursun istiyorum ama vurmuyo iste niye bende bilmiyorum.[pyroda atamiyorum frostum gerci :P] ama guzel class allahi var. bufftan sonra serverda hunter patlamasi oldu zaten[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 tabi abi bi shocklara dokunmamıslardı onu da alın daa ne istiinus yaw bnm mage den daa fazla damage wurmamın tek bi şartı war mage in frost olması bnm elemental olmam ama onun yere çakmalrı felan oluo o ayrı yani sadece damage e baqmamak lasım bnm frost shockum dan yakınıodunus artıko da yok damage wermio lanet 4. de hani werecekti blizz kandırdın bizi[signature][hline]Your blood is my water Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bencede shaman dmg vuermasın hatta bize class respec versinner hepimiz priest olalım niye yoruyonuz ki[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 palada vursun dmg.ya anlamiyorum dandik bi silah + es ile kesebiliyosunuz herkesi ben 700 frostbolt vurabilmek icin bi ton stattan oluyorum :P[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 lol dandik silah ne demek ya abi anamiyosunuz galba dandik dediginiz silah shamnin dmg outputunun 45% ini olusturuyo yok efenim 700 vurmak icin stattan kisiyomus iyide bende poly yapamiyorum stun yedim mi coty diye kaliyorum orda saha sola ucamiyorum bi buyuyle 30 tane adami bi yere sabitleyemiyorum ziplaya ziplaya o 30 adama 30 er dm vuramiyorum ha tabe unutmadan bi buyuyle 1200 vuramiyorum 30 una birden arkadasalr 1 vs 1 istiyosaniz gidin fire sprec olun pyroblast atin frost olup sonra gelip burda uber shaman diye aglamayin[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 yoo frostmage firemageden daha iyi her turlu pvpde yaparim yani. shamana olmuyo ama o :) ayrica 30 kisiye ayni anda yerine sabitleyince olucaklari dusunmek istemiyorum iki kisinin arasina girsem oluyorum zaten. o 700u vurmazsam adam kesemem o ayri :) neyse o tartismaya getirmeyelim yine overpower omg :D[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claim Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Kaç kere yazıldı çizildi ama kısıtlı mana poolu olan bir classın fahiş mana ile es de 500 dmg wurması size batıosa bir şey demiyorum.. Ayrıca warrior da bile rakip yada rakiblerinizi oyundan düşürecek bi yetenek(Sheep,fear,immol shout, root,sap,sleep,stun) warken ve shaman bundan yoksunken halen ağlıosunuz..[signature][hline]Saga continues Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Hunterların mail giymesi bana da biraz ters geliyor. Bütün oyunlarda böye classlar leather tarzi armor giyer.[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Claim, 01 Kasım 2005 23:30 tarihinde demiş ki: Ayrıca warrior da bile rakip yada rakiblerinizi oyundan düşürecek bi yetenek(Sheep,fear,immol shout, root,sap,sleep,stun) warken ve shaman bundan yoksunken halen ağlıosunuz.. Warriorda bile... Neyse yanlish hatirlamiyorsam shammylerde oyundan dururecek bir yetenek yok evet ama bunlarin hicbirisi onlara islemiyor dogru totemlerle.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 HMMMM anladım. Evet hunterlar mail giymemeli. doğru. Bu noktadan yola çıkarak; Roguelar sadece karanlık yerlerde çalılık mekanlarda stealth olabilmeli. Öyle cart diye vanish basmak olmamalı. Bir sürü şey yazacaktım da, gerçek hayatla ilişkili angutça şeyler olacaktı, UOdan beri vardır bu muhabbet zaten, ölür durur biri çıkar foruma başlık açar :"çok saçma o adam o mızrağı nası backpacke sokuyor abi" ya da "baba ağzında demir kasket varken nası büyü yapıon aaa" gibi. Tek söyleyeceğim şu: Hunterlardan mail armor alınmalı, doğru, huntera gerçek anlamda avcılık misyonu yüklü bir class şekli verilmeli, pusuya yatma saklanma gibi. Ama bunu tutup da "o zırhla oku nası geriyor" derseniz sorarlar adama, siz 20 kurşun yiyip hayatta kalan kimse gördünüz mü? Aimed shot instant çekmeli misal, mage in attığı fireballdan sonra 3 ay yoğurt tedavisi görmen, hayatın boyunca o izle dolaşman vs lazım gelir. O yüzden sapla saman karışmamalı.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Excesse. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 lvl 40 shaman benim 40 paladinime 1.3k shock vurmuştu lvl 40 mage için hayal yarısı bile hayal[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claim Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Bu sadece şans ve talent olayı... Ama palaların dengesiz şans vuruşlarını göz ardı etme bunları söylerken..[signature][hline]Saga continues Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 takla atan classlar mail giymesin plate'e hayır bunedir abi sıyırttınz glb.[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 mighty thor ole bi salladin ki peeeyttt yane bu kdar sallama hayatimda gormedimd aha once 1.3 k shock vurdu sana? level 40 amaaaan oy oy oy oy oy bole desteksizide baya zor yaw yane kolay deil bole atmak yane bole sallayinca su lafi hakediyosun dogal oalrak learn to play your class noob [signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. [Bu mesaj BonePART tarafından 02 Kasım 2005 01:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Earth Shock (Rank 5) 240 Mana 20 yd range Instant cast 6 sec cooldown Instantly shocks the target with concussive force, causing 225 to 239 Nature damage. It also interrupts spellcasting and prevents any spell in that school from being cast for 2 sec. Causes a high amount of threat. Level 40 ta atilabilen shock bu arkadasim flame shock war ama ondan dot war diye az dmg vurdugunu warsayip bunu kodym hade 239 vurdu full ele diyelim bu shaman % 10 dmg inmc war etti mi sana 239+ 23= 262 critledi ne eder 532 sen ne dedin 1.3 k 1.3- 532= 768 , 768 dmglik salladin yane baya basarili[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar