Fiercewind Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 1-Bulunduğunuz semtteki bahçeli evler tesbit edilir. 2-Torbamız ve Makasımız ile daha önceden tesbit edilen evlerin yolu tutulur (bu iş için sabah 6:00-8:00,akşam 22:00-00:00 tercih edilmelidir) 3-Evlerin bahçelerindeki envayi çeşit gül,karanfil,papatya,saksı çiçeği talan edilir,hepsi torbaya toplanır,görevi tamamlamış olmanın verdiği huzurla eve dönülür. 4-Kırtasiyeye gidilir,1 milyona güzel bir kap,bant,düz beyaz kağıt alınır. 5-Evden bir adet ayakkabı kutusu bulunur,kap ve bant yardımı ile kutu hiçbiryeri gözükmeyecek şekilde kaplanır. 6-Kutunun içine çiçekler boca edilir,her yeri kapanıcak şekilde dağıtılır. 7-2 ay önce yaptığınız uçak yolculuğundan geriye kalan hiç giyilmemiş 2 çift çorap,ve aldığımız kağıda yazılmış son derece romantik bir mektup kutunun içine koyulur,evvelden kaplamış olduğumuz kapak kapatılır.Artık hediyemiz hazır. 8-İster kargo aracılığı ile,ister elden verebileceğiniz bu hediye ile ilgili dikkat etmeniz gereken iki şey var 8-a-Hediyenin 24 saat içinde yare ulaşması (çiçeklerin tazeliği açısından). 8-b-Yar ile daha sonra uçağa binilmemesi. 9-Hediyenin arkasından gerçekleşebilicek olaylardan Tutorial yapımcısı Fiercewind in sorumlu olmadığını kabul ederim yazılı bir belge imzalanır,arşivde saklanır. Arkadaşlar benim bu hediyeyi hazırlamama neden olan şey ise bir tane gülün 5 ile 3 milyon arasında değişmesi olmuştur.Ankaranın Bahçelievler semtinin artık bir bahçesi yok :lol:[signature][hline]HIT THE LIGHTS!!!alights alights alights...HIT THE LIGHTS :):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ehhe:D gzl olmuş:) ama izmirde 1 demet gül e(yaklaşık 5-6 tane oluo) 1 ytl verip bu zahmete girmemek daa ii:D;)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Sorun bu zaten ben ankaradayım hediye gülün en ucuz olduğu memlekete izmire gidiyo :D:D[signature][hline]HIT THE LIGHTS!!!alights alights alights...HIT THE LIGHTS :):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Alan yar biraz şanslı galiba :)[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 bu adamın karşısında ben buna bakarken sinir oldum arkadaş. nitekim doğum günü hedesi için 20 ytl baydım.. bu adam tam beleşçi ya. bak işte sabahın köründe kalktı çiçek topladı hasta yatıyo şimdi :D[signature][hline]istesem de bırakamıyorum ne yapayım elimde değil sadece saf duygularla seviyorum, ve bunun suç olmadığını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: Apeiron, 20 Ekim 2005 13:23 tarihinde demiş ki: ehhe:D gzl olmuş:) ama izmirde 1 demet gül e(yaklaşık 5-6 tane oluo) 1 ytl verip bu zahmete girmemek daa ii:D;) naaptın hoca 1 demet gül 1 ytlmi? izmiride?[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 keşke kız ark.ım olsada ona 3-5 ytl ye güller alsam:([signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 dimi[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 daha bu sabah aldım tek gül. 3 milyon dedi. napalım dedim herün almıyoz ya helal-i hoş olsun =)[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 güzel de kız gül veya karanfilden hoşlanmıyorsa illa da orkide isterim derse:) ayyrıca akşamları 10tanesi 1 milyona gül satılıyor izmir konak'ta:)[signature][hline]msn/mail: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KLAB. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 eyw :-) güzel güzel peki kabul edildimi bu hediye sahibi tarafından[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: KillJoy, 22 Ekim 2005 18:08 tarihinde demiş ki: güzel de kız gül veya karanfilden hoşlanmıyorsa illa da orkide isterim derse:) orkide isterse biz d ebi paket orkid alıveririz garii :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ahahhhhahhha bunlar fanı seyler arkadaslar bence ne kız erkeğın ne aldığını takmalı ne de erkek ne alacağını içinden gelıosa alır bukadar basıt[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bisey sorabilir miyim? corap ne alaka?[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 küçük bir sorum daha var sonbaharda napcaz??[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar