Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heyecan: BlizzCon & Exp

raistlinthewiz

Öne çıkan mesajlar

abi bloodelf die saçma bişi yaptı blizz (en azından planlıyo) ondan herşeyi eklerim artık bırak pandareni adamlar oyuna yetileri bile ekleyebilir ally ler yeti felan olur :P yazık sana blizz para kazanacam die içine ettin guzelim warcraft dunyasının (off hala aklım almıo yaa vol jin in yanına şimdi gelip blood elf boss u durucak vol jin de ona mal mal bakacak oole mi yada ne bilim 1 forsaken 1 troll 1 bloodelf beraber q yapacaklar mutlu mutlu arada geçmiştende bahsederler bnm dedem senin dedeni bu elimdeki kılıçla kesmiş baq aa ulan ne gusel yada undead bloodelf e yaa abi pardon demek o geçen gün yediklerim senin hatunla çcuklardı ha kjusura baqma yaw bilseydim yemezdim :P bu tür dialoglara hazır olun )[signature][hline]Your blood is my water
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bloodthirst, 31 Ekim 2005 03:09 tarihinde demiş ki:
abi bloodelf die saçma bişi yaptı blizz (en azından planlıyo) ondan herşeyi eklerim artık bırak pandareni adamlar oyuna yetileri bile ekleyebilir ally ler yeti felan olur :P yazık sana blizz para kazanacam die içine ettin guzelim warcraft dunyasının (off hala aklım almıo yaa vol jin in yanına şimdi gelip blood elf boss u durucak vol jin de ona mal mal bakacak oole mi yada ne bilim 1 forsaken 1 troll 1 bloodelf beraber q yapacaklar mutlu mutlu arada geçmiştende bahsederler bnm dedem senin dedeni bu elimdeki kılıçla kesmiş baq aa ulan ne gusel yada undead bloodelf e yaa abi pardon demek o geçen gün yediklerim senin hatunla çcuklardı ha kjusura baqma yaw bilseydim yemezdim :P bu tür dialoglara hazır olun )

2nci dunya savasında, abd ingiltere almanlarla japonlarla felan savastılar
su an california ya git yabancı ogrencilerin yuzde 75 i japon..
Bu sekilde real dunyadaki politikayı dusunursen gayet normal blizzardın yaptıgı
Sanki blizzard bloodelfi horde yaptı diye oyuncu kaybedicek, yuzde 1 lik bi kitle bile bırakmaz bu sebepten oyunu[signature][hline] Mystry aka mördak
gibidir.
Celeste Pain Train]
Sosyal ağlarda paylaş

bloodelf lerın ally olması zaten toptan ımkansız ben daha wow da ally vs horde olayını ılk duydugumda (oyunu oynamayı bırakın) dedım blood elflerı horde yapıcakalr kesın
baska cıkıs yolu yoktu cunkı he undead de tamamen alakasız horde ıle yada sahsı gorusum olarak nıght elflerde allıance ıle alakasız
ama blood ların ally olması ımkansız

bınlerce yıl once kovuluyorsun kalımdordan betrayer ıllıdan a yardım edıyorsun ınsanalrla papaz oluyorsun ınsanalrda kıl sana sonra bakın nıghtelfler ben arcane magıcımle ve buyuye olan aclıgımla gerı geldım hadı kardeş kardeş yenı bı kuyu yapalım bende guc cekıyım burdan dıyorsun eheh

troller dışında orcların pek bloodlara kıllandıgını sanmıyorum sonucta thrall orclarla ılgılı pek cok seyı degıstırdı trollerın olayı hem cok eskı hemde troller zaten sıgıntı orcların yanında e undeadlerın basındada eskı elf generalı sylvanas var kı undead olsada kımlıgını unutmamıs kendısı arthas tan nefret etme sebeplerının ıkıncı sırasında blood elflerın olay gelıyor e bloodlarda kıl zaten arthas a halıyle en yakın bloodelflerle sylvanas oluyor mantıken eheh

allylara gelıcek ırk ıse kesın draenorda olucak cunkı yenı bır sehır lazım o ırka hadı bloodlara yer buldular eskı mekanalrına yerlestırdılerde yenı ırkın yerı olmıycak azeroth da o yuzden draenor a atarlar bence blızzınde sırf yen ıcharlar degıl herkes gıdıcek draenor a gıbı bır acıklamasıda var halı hazırda bıde draenorda ucabılır bınekler olayını dusunursek tam senlık olucak demektır[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

az önce videosunu izledim yeni expansion'ın, hiç iyiye gitmiyor gibime geldi bu oyun :)

bi ton eklenti item socketed item yok yaratık class level vs vs vs vs

biz bu hikayeyi daha önce görmüştük defalarca :D

not: videosu fileplanet'ta var 50 mb civarı bişe[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

yok yok anasını ağlatıyor blizzard oyunun, oyunun warcraft ruhunun içine edipte sırf item based bir oyuna dönüşmesi yetmiyormuş gibi, birde böyle denyo denyo şeylerle iyicene içine edecek. Yok soketed yok bilmemne, çok da derdimeydi bırakırız oyunu D&D ye bir bakacam zaten, bana item lazım değil takım oyunu lazım.
Haydi diyelim blood elf geldi sırf tipi elf diye mi oynayacaz insan yeni class koyar spellbreaker felan gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bloodthirst, 31 Ekim 2005 03:09 tarihinde demiş ki:
abi bloodelf die saçma bişi yaptı blizz (en azından planlıyo) ondan herşeyi eklerim artık bırak pandareni adamlar oyuna yetileri bile ekleyebilir ally ler yeti felan olur :P yazık sana blizz para kazanacam die içine ettin guzelim warcraft dunyasının (off hala aklım almıo yaa vol jin in yanına şimdi gelip blood elf boss u durucak vol jin de ona mal mal bakacak oole mi yada ne bilim 1 forsaken 1 troll 1 bloodelf beraber q yapacaklar mutlu mutlu arada geçmiştende bahsederler bnm dedem senin dedeni bu elimdeki kılıçla kesmiş baq aa ulan ne gusel yada undead bloodelf e yaa abi pardon demek o geçen gün yediklerim senin hatunla çcuklardı ha kjusura baqma yaw bilseydim yemezdim :P bu tür dialoglara hazır olun )

Scourge yada Argent down sana bişiler hatırlatıyormu ?
Blizz forumlarına baktıkça daha bi zevk alıyorum açıkcası ally lar çok üzüldü şirin BE lerin horde tarafında yer alacagını duydukları için..
Hele bir çogunun mantıgı aynen şu : allylar güzel sevimli ve iyi Hordelar çirkin pislik ve kötü...
Bu yüzden güzel görünen bir ırkın hordelara gelmesini anlamıyorlar..
Eger scourge kelimesini biliyorsan undeadlerin kılıcı elfin babası geyiklerine bi son vermiş olurdun zaten..

Ha Blizzin para kazanmak için böyle birşey yaptıgını düşünüyorsun tabiki adamlar bu işten para kazanıyorlar ticari bazı kaygıları olacaktır ama lütfen biraz objektif bak genel olarak bakacak olursan ki benim çevrendeki arkadaşlarımın %80 i ally seviyor neden çünkü elf ve humanların tipleri olsun zırhları olsun binekleri olsun daha detaylı daha güzel gorundukleri için..

Peki boyle olunca nemi oluyor ? Örnegin BL'de ally sayısı horde sayısının 3 katı oluyor..^
3 katı oluncamı ne oluyor ? STV'de Arathide , Tarren Mill civarında Western ve Eastern de sabah 9dan gece 2-3 lere kadar adam gibi quest yapamıyor oluyorsun..
Hikayeyi dengeyi herşeyi bir kenara bırakacak olursan BE lerin horde lara gelmesindeki en büyük amaç ally horde sayı dengesini saglamak olmasıdır..
En basitinden daha bugun lvl 34 pri charım var ne zamandır kasamıyorum öglen 2 de girdim ve Gromgol'un hemen 200 metre ilerisindeki troll questini yapıyorum 12 tane neck toplayana kadar 6 kere gang yedim !
En kabaca ve basitçe bakacak olursan bende seninle aynı parayı veriyorum ama gang yemekten 1v3 kapışmalardan başka birşey yapamıyorum..
6 saat makine başında alt charı kasacaksam 3 saatini asıl charımla girip toplu katliam yapmakla geçiriyorum beni gangleyen tipleri kesmekten..

Alakasız bir örnek olacak ama daha 2 saat önce başıma geldi Tarren Millde arkadaşla quest yapacaktım lvl 60 epic binekli elf druid bana corpse camp yaptı :) 2 kere reslendim ikisindede kesti ve hatta o kadar beceriksizdiki 2 kere kampa pulladım zekasız bir mob gibi ve %20 hp ile zor kaçtı ..
Sonra nemi oldu asıl charımla girdim 1v1 e girmek için üstüne sürdüm kodomu ve yaptıgı ilk hareket uzayıp gitmek oldu..
Daha bir bombası 1 tane lvl 60 shaman için 1 lvl 60 rogue ve 1 lvl 60 hunter çagırdı :))))

Ha nedenmi bunu anlattım ally sayısı hordelardan çok daha üstün oldugu için bi çok ally low lvl adam gang leme işini meslek haline getirmekten kendi lvl ındaki adamlarla kapışmayı beceremez olmuş sanki..

Tek istegim allylara ecüş bücüş bi ırk gelmesi :)[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor
Sosyal ağlarda paylaş

evet sevmeyen oynamasin bu kadar basit, eglenmek degil mi amac, eglenmedigim seye ne para vericem. zorunlu yaptigimiz bisey degil ki oyun oynamak...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CapriceXante, 02 Kasım 2005 02:12 tarihinde demiş ki:

Tek istegim allylara ecüş bücüş bi ırk gelmesi :)

cok ecus bucus olmasinda bi nebze olsun senin anlattigin turden insanlarda alliancedan karizmatik bloodelflere gecse bizde kessek onlari amacimiz olsa falan :)[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion.
Alliance. Mage. Invadoria.

Sosyal ağlarda paylaş

oyun iu an piyasadaki en geüzel ve çekici oyun daha da uzun süre böyle kalacak bence ama biraz rutine bağladı oyun bu aralar bu yüzden değişiklik şart ve bence bu expansion mayısa kadar çıkar ki bazıları blizzard bekletmeyi sever diyor ve dolayısıyla taa 2006 kasım aralık diyorlar ama sanmıyorum bu kadar bekleteceklerini ama aslında blizzardın geçmişini düşünürsek gayet gerçekleşebilir de fakat ben şahsen kendi fikrimce bu expansionu da çıkartıp artık diablo ve starcraft üstüne yoğunlaşmalarını istiyorum şahsen ki şayet diablo ve starcraftın mmo sunu yaparsa bu adamlar işte o zaman ortalığı süpürürler sonuçta warcraft kim ne derse desin bu 3 oyun arasında en az ilgi çekici olanıydı bence mmo yapımı bakımından... neyse konuya gelecek olursak da yeni class ve yeni race ler bence iyi bir karar, horde race leri cidden çirkin çünkü :D bunun dışında bu outlands hadisesi beni heyecanlandırdı ama daha malesef level 60 char sahibi olmadığım için ben giremeyeceğim sanırım çıktığında da olacağını sanmıyorum çünkü :D neyse izleyip göreceğiz blizzard bu expansiola oyunu batıracak mı yoksa çıkacak mı?[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -

"I'm not going there to die. I'm going there to see if I'm really alive."

- Spike Spiegel -
Sosyal ağlarda paylaş

tam tersı warcraft blızzard ı blızzard yapan oyundur dıablo zaten mmo gıbı battle net te oynayınca starcraft ıyı bır stratejı olabılır ama oyle ahım şahım bır mmorpg cıkmaz SC den cunkı koklu bır tarıhı yok w3 gıbı
ghost gelıyor sımdı sc ye o kadar işte

2 oyundanda saglam bır konu cıkmaz warcraft dunyası ıse cok musaıttı mmorpg ye blızzde kartını bu yonden kullandı[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

gelsin gelsin yenilikler her zaman iyidir zate ama en az 1 sene var derim cıkmasına zaten şu anda yapım aşamasında olan 3 tana instance var daha onlar gelecek exp oyle pat diye gelmemesi gerekir muhtemelende oyledir hatırlarsanız uldaman da bi quest sonucunda bi taş alıyoduk o taşıda su uldmanda bekleyen koscaman bi adama filan veriyoduk hatıladınnız dimi arkadaşlar benim fikrime ise yine aynı şeylerin olacagı ya bu isntancelere girmek için sagdan soldan 3 5 bişi toplacaz yada bir takım ön quest yapcamız bide blooed elflere bakarsak anlamadıgım şey su sen daha level 1 sin ve karsındakı adamlar full tier 1 2 3 seti olan adamlar aynı mapde bu level adamlarla başlamak çok sacma olur rank 60 kasıp(70 de olabilir) bunları yakalamanız ful set yapmanız 2 3 ayı bulur gibime geliyo sanmıyorumki horde ile müttefik olsalar bile başka bir yerde başlayıp belli bir takım levelle ulaşınca kalimdor yada karsı kıtaya gececeklerını dusunuyorum[signature][hline]level 60 Rogue Korgall
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...