Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heyecan: BlizzCon & Exp

raistlinthewiz

Öne çıkan mesajlar

blood elflerın mantıken horde a gelıcegı nı zaten tahmın etmıyen yoktu
o kadar senelık olayın sonrasında ve ıllıdan ıle yaptıkları anlasmanın sonrasında blood elflerın hebele nıght elfler bız gerı geldık demesı zaten ıhtımal dışıydı

blızzarddan sımdıye akdar kalıtesız veya dengesız bır expansıon cıkmadı bundan sonrada cıkmaz heralde[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

neresi kötü kardeşim rahatsız oluyorsanız soketi takmazsınız silaha kullanırsınız illa soket takıcaksınız diye bir sey yok.Soket enchant gibi bisiy ister eklet ister ekletme.Adamlar silahı geliştirme imkanı tanıyorlar of ya şimdi nasıl geliştircez die aglıosunuz hayret bişi :)
Sosyal ağlarda paylaş

diablodan bildigimiz gibi gemler sockated itemlara eklenir
tahminimce once hic bi ozelligi olmuyan bi sockated armor yada weapon bulmak gerekiyor
sonra onun icinde worldden drop olan (?) yada jc lerin craft ettigi gemleri yerlestirmek gerekicektir[signature][hline] Mystry aka mördak
gibidir.
Celeste Pain Train]
Sosyal ağlarda paylaş

Naxxaramas Necropolis:
Within Stratholme, near the Slaughterhouse of Baron
Rivendare, is the Naxxaramas Necropolis. Kel'Thuzad reigns the Undead Scourge from the Naxxramas Necropolis. This new 40-player, level sixty raid instance is equal in difficulty to Blackwing Lair, and will send the player to assault the Tower of Medivh.
ICECROWN MOUNTAIN:
Icecrown mountain is the most difficult instance to ever be in Azeroth, and will challenge anyone to stand against the power of not only the Lich King's armies, and his most trusted lieutenant, Anub'arak, but also the Immortal Lich King himself.

This is a 100-player max level raid instance, and will challenge the Horde and Alliance to work together defeat the Immortal Lich King. To have the full 100 players, 50 players of max level on Horde and 50 players of max level on Alliance must work together, merging both groups of 50 into one large raid party. Upon Icecrown, Horde and Alliance may not attack eachother at any time, but are instead able to aid eachother. Leaders of the Argent Dawn have also worked together to teach the Alliance and Horde to understand both, Common and Orcish, so they may communicate as they work together to defeat the Immortal[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever
Dan Discotech
Jusenas Dunemaul Level 5* Troll Shaman
Daha fazlasını iste
Sosyal ağlarda paylaş

Expansionun geliş tarihiyle ilgili bir bilgi varmı?[signature][hline]Krezas:NE 60 druid ragnaros

_Bazı insanların kendilerini taurenlerle bagdastırması taurenlerin öküz oldugu gercegini degistirmez

_Evet hollandada milka köyünde arcanite reaper li öküzler varmış
Sosyal ağlarda paylaş

En az 6 ayı var bence, neden diye sorarsanız daha BWL bile yeni sayılır.

Bunun üzerine daha AhnQuiraj gelicek, ilk 20 kişilik outdoor raid instance, sonra 40 kişilik indoor raid instance.

Bunun da üzerinde en az 2 3 ay harcanır, Tier 3 raid instance olacak çünkü.[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage
Sosyal ağlarda paylaş

direct link varmi video icin[signature][hline]I kill two dwarfs in the morning. I kill two dwarfs at night. I kill two dwarfs in the afternoon And 'den I feel all right. I kill two dwarfs in time of peace and two in time of war. I kill two dwarfs before I kill two dwarfs. And 'den I kill two more Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest
''dUAlist''
Sosyal ağlarda paylaş

benim anlamadığım bir çok olay var ben aylardır lvl 60 ım ve üzerimde full epic var. tier1 set i hallttim tier2 felan düşünüyorum.ve yanıma yeni lvl 60 olmuş itemları olmayan bir paladin koyun. 2k daha fazla hp ve 3-4 k daha fazla manam olur. ama ikimizde lvl 60 sayılacaz... Sonra ikimizde outlands de lvl kasmaya gidecez. eee? ben boşa mı kastım bu itemları??? MC ye Bwl ye ne olacak? lvl 70 olunca ragna ya nefariusa ne olacak? O kadar kasan adam var onlar boşa mı gidecek???[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
Sandrue
human paladin (Burning Legion)
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...