Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2003 kaç yıllardır evde duruyodu oyun oyniyim dedim bi kez de şöyle adam akıllı. kurdum ettim oynadım bi kaç semt geçtim eminönüne geldim ama elemanların 2si açlıktan gitti (ordaki yemek yenen yer kapalıydı) .. şimdi ben ölen öldü kalan sağlar bizimdir mi diyecem yoksa bi şekilde geri getirilebiliyolar mı? [bi de o gerekli şeyler dükkannarı ne işe yarıyo her semtte olan?][hline] "LSD, commonly referred to as "acid," was discovered in 1938 when a chemist working for Sandoz in Switzerland synthesized the drug." Icq:Şöyle buyrun.. Sazanlar: Bu taraftan.. huleaaaa! tieeeyt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2003 bu oyunu netten bulabilme imkanı var mı arkadaşlar? çook eskiden oynamıştım o zamanlar sarmıştı baya ,nostalji yaparım belki bulursam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2003 bulursun zannediyorum.. ben sanki bi yerde görmüştüm..[hline] "LSD, commonly referred to as "acid," was discovered in 1938 when a chemist working for Sandoz in Switzerland synthesized the drug." Icq:Şöyle buyrun.. Sazanlar: Bu taraftan.. huleaaaa! tieeeyt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2003 google da baya bi aradım ama bulamadım.Amiga versiyonu var ortalıkta ama pc versiyonu yok. gören duyan haber verirse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Ocak 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2003 galiba keraneye gidiyodun :D canlandirmak icin[hline]Mekteb-i Sultani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2003 eft..vizite başına biri hayata dönüyor :).. gerekli şeylerden herşeyi alıyorsun.. mesir mahcunu fln damak puanını arttırıyordu.. su fln dp ni dolduruyordu.. deişiyo işte..[hline]Öyle İmzaları İstemiyoruz burada.... [Bu Imza Kimliği Belirsiz Bir Admin tarafından 10 Ocak 2003 20:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 Havalı aysel mi ne oyle bi irospa :P vardı ölü olan adamını diriltiyodu kaltak :D[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Sosaria 4ever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 elimde cd si var oynamıyorum ama ibnternette bence de bayağı bir zor[hline]VER RAIST'İ AL DRIZZT'İ E Buyrun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 cok tatlı oyundu gelistirip sole yenisini surmediler piyasaya[hline] click here join the war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Ben fazla sevemedim. Bir yerde gidiyorsun gidiyorsun pat, karşına birşey çıkmış. Oysa onu daha önce görmedin. 4 lvl 1 adamıma karşılık 10 lvl 3 irospa çıkabiliyordu bir önceki nedenden. Çok zor oyundu. Ama espriler güzeldi.[hline]I am QAOSbringer! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Zor degildi bence ama arada levelin tam cozumune bakmak durumunda kalmistim hey gidi hey sanirim ocak 98 lvliydi lale savascilarini verdigi sayi[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Sosaria 4ever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 nette bula bilen varmı oyunu?[hline] click here join the war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 havalı mehtap ölüyü bile diriltir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 aah ahhhh..bayaa ilerlemiştim ben de ama level cd'sini kaybetmiştim aktuel'in verdii cd vardı sanırım..ve cd'deki bi sorundan dolayı save edemiyodum.. saatlerce oynamıştım bi gün sonlarına gelmiştim oyunun..pc kitlenmişti galiba,elektrik de kesilmiş olabilir tam hatırlamıorum..o günden beri oynamadım bi daha..[hline]all i want to do is live.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 hayatımda oynadğım en güzel oyundu abi uyurken afakanların basması ne güzel bi olayıdr?[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 ehhe hatirliyorum en son adama ne vursam fayda etmiyodu patir patir cokuyodu herif ustume bende sonunda gozune tebesir atmistim kilicartibes i de unutmamak gerekir tabi:D[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 gel babana,lale,ceviz ağacı,pis[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 zahmet olmazsa üretici firmanın ismini söyler misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mercenary Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 ewt son adam aşmıştı zıkkımın kökünü ye vecizesi bile sökmüyordu geri teptiriyordu ama çaesi varmış galiba tüm adamlarını yanyana dizip saldıcaksın hepsine yansıyıp adama da yansıyormuş tabi deneyemedim ama öyle duydum kılıcartıbes süperdi vecizeler bombaydı ya anten, önüm arkam sağım solum sobe eueuh:)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 zıkımın bi üst levelı vardı alan etkili çok skat büğüyüdü (wail of banshee gibi) dost düşman kesiyodu.. son adama gelemediğiden bilemiycme :([hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Evet hatırlıyorum sağım solum önüm arkam sobe diyodun yakındaki dost düşman herkes dmg alıyodu. Bide charm küfürü vardı -Gel babana -geliyorum babacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mercenary Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 said: Larva, 02 August 2003 01:30 tarihinde demiş ki: Evet hatırlıyorum sağım solum önüm arkam sobe diyodun yakındaki dost düşman herkes dmg alıyodu. Bide charm küfürü vardı -Gel babana -geliyorum babacım -Anten -peki valla cnm çekti bi daha yüklicem şimdi oyunu[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 abi nerden bulabiliriz bu oyunu yaws çok merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jayz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 yillar once oynadigim ve bariz hasta oldugum mukemmel ve ilk turk oyunuydu, $imdi cd'si olsada tekrar oynasam diyorum ama nerde... kaybettim... :( bariz vecize'lerine hastaydim... 'anten, sena ol!,' vs. vs.. :)[hline]never too old to learn! old quaxis, new exile developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 abi biri sitesi falan varsa upload etsin lütfen çok merak ettim [Bu mesaj mitha tarafından 04 August 2003 12:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar