Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İftar ve Sahur Dpt.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sahur da çorba, kıymalı yumurta, makarna ve bilimum kahvaltı seçenekleri var dı. Saolsunlar besliyorlar bizi...
Az kaldı iftara da, haydi hayırlısı...[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
Msn Spaces
Mesaj tarihi:
ben nie acıkamıom ya =).
Ne yesemki bugun =)
Ulan evde yemek vardı,özlüyorum harbi ramazan gelince evi[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Mesaj tarihi:
eheh ben şimdiden yaziim
okul yatılı olduğundan kalkıp yemekhaneye gidioruz sahur vakti o saatte de bilg.e giremiorum :D
yemekler biraz kötü olduundan okulda aç kalıoruz ben de kalkıp sahura gidip karnımı doyuruyorum ama oruç tutamıorum :D[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Son Sahur :(
Geldi geçti.[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki:
Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar.

BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası
Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha
Mesaj tarihi:
bayram gelmedi mi hala yav?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Mesaj tarihi:
dur daha geçmedi sahur yaw..ben bişi yemedim..[signature][hline]Belediyeye başvurdum;benden telefon direği yapsınlar diye..Belki o zaman bi işe yararım...

Follow the Darkness...
Mesaj tarihi:
ya ak. tam arife günü acayip hastalandım antibiotiğe başladım oruç tutamadım oyüzden üfffffffffff ağlamak istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :'([signature][hline]May The "K" Be With You

(Padi=>Pati)V(Pati=>Padi)V(Padi<=>Pati)=1

[Bu mesaj Padi tarafından 02 Kasım 2005 14:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bitti ya cok uzuldum valla. 1 ay daha olsa tutarim.
arkadaslar bi aradaydik hep iftardan once fln.
ders calismasi zor oluyodu o kadar.

neyse Allah kabul etsin hepimizinkini

yarin bayram...[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki:
Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar.

BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası
Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha
  • 2 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...