Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 bügünlük iftar şeyini kaçırdık, yarın veya cuma günü kaçırmamaya çalışırım.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Sahurda yine makarna iftar yemeğinden haberim yok :)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Sahur da çorba, kıymalı yumurta, makarna ve bilimum kahvaltı seçenekleri var dı. Saolsunlar besliyorlar bizi... Az kaldı iftara da, haydi hayırlısı...[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Son 2oDk :) Patates kızartması, Bol salata, Kola, Çorba $uan beni seyrediyorlar :) Yemekten sonra deve [ Camel ] içecem öldürsün diye :)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 İnsayt (kusura bakma yeni nickine alışamadım ahaha) İstanbul' dakileri düşün lütfen :)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 :) Bende alı$amadım yeni nickime. İftara 5 saat varç[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.
Suark Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ben nie acıkamıom ya =). Ne yesemki bugun =) Ulan evde yemek vardı,özlüyorum harbi ramazan gelince evi[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ÇKK yine :) [ Çorba Kıyma Kadayıf ] Sanırım bıkıcam :)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Evet $u an ezan okunuyo. Ne mutlu bana. Afiyet olsun...[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Sana ne mutlu da insayt, biz burada 1 saat bekliyecez :) Çorba ve kaygana var bugün yemekte, az kaldı...[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces
b1vRiP Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 eheh ben şimdiden yaziim okul yatılı olduğundan kalkıp yemekhaneye gidioruz sahur vakti o saatte de bilg.e giremiorum :D yemekler biraz kötü olduundan okulda aç kalıoruz ben de kalkıp sahura gidip karnımı doyuruyorum ama oruç tutamıorum :D[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Fazla yemek yedim sanırım, bi soda lazım :)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Abi nedense fazla yiyemiyorum artık. Ama sigara güzel oluyo :)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Dün fazla kaçırdık tello$ ile 1 Çorba 1 Lahmacun 1 Antep 1 $algam Suyu 3 Su 4 Ki$ilik Künefe [ 2 ki$i yedik ] Zor kendime geldim (:[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Sahurdayız. Makarnayı bekliyorum. Salçalı sos hazır, o arada bi patiye giriyim dedim.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir...
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Son Sahur :( Geldi geçti.[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bayram gelmedi mi hala yav?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
angband Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 dur daha geçmedi sahur yaw..ben bişi yemedim..[signature][hline]Belediyeye başvurdum;benden telefon direği yapsınlar diye..Belki o zaman bi işe yararım... Follow the Darkness...
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Son gün... Ramazan artık bitti sayılır, yarın bayram (: Umarım bütün niyetlerinizi Allah kabul eder. İftara daha çoook var yemek belli değil, bakacaz artık...[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum...
Padi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ya ak. tam arife günü acayip hastalandım antibiotiğe başladım oruç tutamadım oyüzden üfffffffffff ağlamak istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :'([signature][hline]May The "K" Be With You (Padi=>Pati)V(Pati=>Padi)V(Padi<=>Pati)=1 [Bu mesaj Padi tarafından 02 Kasım 2005 14:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Bugün son gün ![signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Benim hayvanat bahçesi =) -Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor)
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Bitti ya cok uzuldum valla. 1 ay daha olsa tutarim. arkadaslar bi aradaydik hep iftardan once fln. ders calismasi zor oluyodu o kadar. neyse Allah kabul etsin hepimizinkini yarin bayram...[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 hort istanbul için ilk imsak vakti: 4:52 buradan istanbulun 2008 imsakiyesine, buradan da diğer illerin imsakiyelerine ulaşabilirsiniz. ha unutmadan genel imsakiye sayfasında 2005 yazıyor, yanlış yazdılar sanırım -_-
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 ayrıca, oruç yiyen arkadaşlar için, buradan zebanilerle ilgili ayrıntılı bilgiye, buradan da cehennemle ilgili görsellere ulaşabilirsiniz.
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 http://www.parkkumpir.net/components/com_virtuemart/shop_image/product/643f72d51c4193f781ba98dd87c63641.jpg
Öne çıkan mesajlar