Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shadow Priest Armor

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar,
Ben cinnet gecirmek üzere olan bir holy priestim :) Saka bir yana, söyle 1 haftaligina falan sadece pvp yapmak gibi bir düsüncem var cünkü oyundan baya sogudum gibi bu aralar.

Holy oldugum icin esyalarim prophecy. Ama elimde Anathema, bi de cantamda Sash of Whispered Secrets var.

Daha rank 2.5 oldugumdan (Master Sergeanttim ama Corporal'a geriledim) pvp set falan yok. Bana, shadow talent build ile kullanabilecegim esyalari yazabilir misiniz buraya?[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Zergling, 28 Ekim 2005 12:33 tarihinde demiş ki:
haydi turkiye kim tutar seni..
cevap: Recep Tayip ERDOĞAN...
Sosyal ağlarda paylaş

Da prophecy de +heal parcalar var, yani + dmg degil de sadece + heal olan :)

Iyi valla o zaman ya :) Simdi upload ettim, pvp de sunu kullaniyorum gibi birsey, prop cikarip crit gear + sash falan takiyodum.

http://wow.allakhazam.com/profile.html?503107

Direk prop mu gideyim?[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

priest le pvp motorsuz luks bi arabaya binmeye benzer! dıs etkenlerden kendini korursun ama ilerliyemezsin..sanırım warrior un vardı ona bisiler giydir onla pvp yap en azından dogru duzgun dmg verirsin..

simdi shadow priest olarak gideceksin her hangi bi BG e gelecek ordan 1-2 rogue cat cut oldun..reslendin buff atmazsan kendine oldun zaten buff at mana bekle mana bitsin yine öl..mind blast +mind flay +sw:p le dmg vermeye calıs kıytırık setli warrior vs ler senle dalga gecsin..

ehh kısacası oyundan baymıssan ve tekrar zevk almak icin priest ini shadow yapacaksan direk bırak oyunu daha ii en azından acısız bi sekilde bırakmıs olursun oyunu..

[Bu mesaj Way tarafından 30 Ekim 2005 16:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
samaella, 30 Ekim 2005 15:18 tarihinde demiş ki:
yaw herşeyi anladımda o bagler neden 12 slot onu anlayamadım:) Prophecy döşemişsin insan bi 16 slot diktirir yahu. Ahh anathema ahh
Ihtiyac duymadim ki hic, slot sorunu yasamadim niye para harciyim ona :)

Way, ya haklisin da aslinda shadow priest gayet güzel halledebiliyor bu islerini? Gerci aldigim bir duyuma göre shadowformda degilken cok daha uzun süre yasiyormussun : P[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

hmm niyetliysen shadow priest oynamaya sole bisi onereyim sana..direk kendi tecrubelerimi kustum buraya kotu ettim galba :)

ringlerin ve neck hep restore mana every .. item i olsun..mana cidden cok cabuk bitiyo cunku..1vs1 lere girmemeye calıs..bi class i tek basına oldurmeye calısırsan manan ne oldugunu anlamadan biter..yanında hep heavy runecloth bandage bulunsun shadowform dan cıkmamaya calıs(shadowform 400 mana !! )arada mana pot lar cok ise yarıyo..

oldurebilecegin bi rakibe saldır..en azından bu ne ya diyip direk logout olmassın..en son propchecy setimle gidip teke tekte mana bittigini icin ice barbed spear lı yeni 60 olmus warrior a oldugumden beri(tipinden anlasılıyo zaten) priest le pvp den sogudum..

set olarak prop setten daha iyi bisi yok heralde.. elimdede anet var diyosun daha iyi bi ekipman yok zaten priest e gore bu oyunda..

ama sen beni dinle senin dustugun hataya cok daha once dustum bi priest le girip pvp yapayım dedim yapmaz olaydım !priest wow un mankeni gidip ally ların orgrimmar i ironforge galba git orda mankenlik yap millet baksın ooo cok kr@l adam desin baska bi ise yaramıyo zaten..

neyse priest in bu durumunu gordugumden beri warrior la rank kasıyorum(pvp serverında ne kadar kasılabiliyos okadar ;) ) oyundanki en bodoz charlardan biri oldun resledin hic bisi olmamıs gibi dal millete ne mana derdi var ne dmg derdi..
Sosyal ağlarda paylaş

Shadow olayindan vazgecer gibiyim ya, holy devam etmek baya mantikli gibi gelmeye basladi son günlerde.
Iyi is kotariyorum cünkü heal + dmg vererek.
Night elf olmam sayesinde mind flaysiz cooldown beklemeden hasar verebiliyorum zaten smite gibi sacma bib üyüye gerek duymadan, ve her sn vuran bisi oldugundan (10% civarlarinda mind blast ninjalarimi da sayarsak :) ) baya güzel kill caliyorum eheh, gecen AB de max. kill ve 4 capture ile birinci oldum ama arkadaslarim maldi sanirim :)

Neyse, bi rank kasalim hele, sorunsuz gidiyor böyle. Bugün 5. prop + manastorm u da aldim gerci özellikle manastorm baya isime yaricak, zaten prop degistirmeyecegim sanirim artik pvpde, sadece sash of whispered i takarim heralde[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

kapi acılır acılmaz gideceksin Bs ye priest ve paladin harici gordugun herkese dotu koyacaksin kafasina kafasina.yatanlar senindir geri kalanlardan Allah korusun :) Walla ben oyun basşladıgından beri shadow priest oynuyorum,ulan bu adamlada hiç pvp yapilmio demedim.ki bende daha prophercy mi neyse ondan iz bile yok maviş maviş geziorum hala ama cok kolay rank alabiliyorum.ki serverinde BL den asagi kalir yani yok(bladefist)[signature][hline]No game No stres
Long Live Rebellion
FrF
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ne dersin bilmem ama priest olarak PvP de ilerlemek istiyosan tek bisi dicem . Heal at. Bu kadar basit. 1 vs 1 de Ele/Ench shamanimla bi priesti oldurmem hmm 3 veya 4 swing yane 9 12 saniye arasi suruyo.

Ama 2 vs 2 de iki taraftada hmm diyelim 1 er rogue yada warrior olsun direk karsi taraf kazaniyo. Tam oldurdum dedigin bir warriorun bi anda shieldlanip(purge bile atsan bu sana en az 2 saniyelik kayip hatta olurda shieldi gec goruru ES atarsam 7 saniiyelik bir kayip demek.

Eee diceksin o zaman ne zevk alcam ben pvp den. Sana demiyorm ki DoT atmaç Hatta kendini shieldla grubun arasina dal fear at baya elenceli oluyo tam bayragi alirken araya giren priestlar ailesien kufrediyorum ama resmen her sevferinde kopuyorum gulmekten.

Ama oteki turlu 2 purge 1 WF proc bide ES crite yatiyosunuz. Ha dersen sen yatmiyo musun allahina yatiyorum 3.2 k HP ile. Ama yatana kadar 2 rogue 1 mage aliyorum.[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 02.09.2005

-BonePART bizim neden kız arkadasımız yok.
Bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Bonepart cim ben heal atılarak rank alınmaz demedim zaten :) Ben genelde tek oynadıgım için gidipte elaleme heal atmıyorum haliyle,cunku atsamda bos adamlar gelip beni korumuyolar nasi olsa.Ben heal atarken arkadan cikan bi roque un beni kesmesi 4 sn falan suruyo zaten :) o yuzden iş dmg vermeye gelirse diye solemiştim ben penth e .neyse herkes bildigi gibi oynasin ama harbiden o fear olayı cok eglenceli :)[signature][hline]No game No stres
Long Live Rebellion
FrF
Sosyal ağlarda paylaş

Ilk gün yorumlarimi yazayim. Nerdeyse tüm gün av yaptim, aralarda da MC questini yapmam gerekiyordu onlarla falan ugrastim arkadaslara yardim ettim falan. yaklasik 30 ila 45 dakika bekliyorum her ab arasinda. Tabi sabah acilmasini 2 saat kadar bekledim :)

Ilk olarak, ilk defa night elf actigima sevindim. Cünkü, mind blast ve dot sonrasi killing blow icin 8 sn cooldown beklemek gibi bir zorunlulugum yok (mind flay olmadigindan) cok mana yese de, Killing blow yapma konusunda Starshards in üzerine gercekten tanimiyorum cok büyük bir range var, yüzünün adama dönük olmasi gerekmiyor ve her saniye dmg verdiginden adam osirada olurse killing blow büyük ihtimalle sana geliyor.

2-3 AB yi killing blow 1. si olarak bitirdim yani.

Tek sorun, priesti görenin dalmasi. 1v1 warrior gelirse, arkadaslarimin gelmesi icin dua ederek heal atiyorum manam bitene kadar. Teketekte holy olmama ragmen rogue, hunter ve locklari kolayca alabildigimi farkettim bu arada. Warrior, shaman ve mage baya zorluyor silence falan da olmadigindan counterspell atip bombaiyor adam beni. Dmg im cok yüksek olmadigindan warrior aglatiyor zatne, tek basima öldürmemin imkani yok.

Sonuc olarak, holy üstüne +dmg ve crit gearla pvp yapilabiliyormus ya :) AB kasiyorum sabah aksam iste, simdilik güzel gidiyor. Shadowform a kesinlikle girilmez ama orasi kesin, küt küt avliyolar shadow priestleri gördügüm kadariyla.[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

Ab de kendini iyi saklıyabildiğin sürece sorun yok .
Holy priest olmak % 20 ye inmediği ve gang olmadığı sürece ölmemen demek.Fear bas shield at renew sprint(Alcemy).Tek sorun benediction çok kötü parlıo alet :)shadow talenet bireysel oynayacaksan güzel guild Ab runlarında zaten shadow olmanı kimse istemez.
1 warrior ve mage /rogue seninle olduğu sürece sende ölmezsin onlarla.Benim seçimim holy rulz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...