DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Might Set hoş dururdu ama onudataşıyacak kalıp olması lazım :)[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Bu kostümde hoş olmuş. NPC kılığına girmiş. [spo1=1][/spo][signature][hline]TABU Kelime: KırbaçAnlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Kilolu night elf ahah[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: odium, 30 Ekim 2005 22:30 tarihinde demiş ki: Gerçekten epic pet .. [spo1=Succubus][/spo] nerf![signature][hline]WoW EU - MagheridonPenthesilea, Night Elf PriestessEmilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Süper valla :D , bende yakında olsam giderdim oraya mage kostümü falan giyip :D .[signature][hline]WOW( again ;) Kobaren Shadow Song Undead Mage NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired) GUNZ LVL 1x Gunslinger WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD) RO Saratan 88 backstab master (retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 goldfarmer t-shirtüyle bi çinlinin yanında ;) ahhaha[signature][hline]Corald -- Human Mage | Pain Train | eski Blizzard_IcedEye[Bu mesaj Chris_Metcalf tarafından 31 Ekim 2005 12:14 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Chris_Metcalf tarafından 31 Ekim 2005 12:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ben plate ile dusunemiyorum kendimi. mutfak dolabi gibi sangur sungur :P[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf and Respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Sergen de oradaydı. :) [spo1=Sergen ][/spo][signature][hline][b]++++- * Ubuuntu * Undead Mage * * Hajnal * Burning Legion * ja tvoi sluga , ja tvoi rabotnik ! ++++- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ahahahah sergen süpermiş[signature][hline]...rrue... gizli lamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 aman beşiktaş klubü görmesin :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringeril Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 abi hakikaten Sergen süper olmuş koptum ya :D :D :D[signature][hline]Night Elf Warrior - Frostwhisper - Turkish Heroes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 süper ya hehehe[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 uzhuahu sergene bak ahjuau yarıldım[signature][hline]60 Orc Warlock @ Burning Legion 60 Elven Warrior @ Shadow Moon /cheer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 gnoma bittim ya süper yapmış adam[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: Viktor, 31 Ekim 2005 06:10 tarihinde demiş ki: wowcualr startrekcıler ve starwars cualr ezıktır demekle forumun yuzde 85 ını karsısına aldı adam eheh bi dakka la :D ben de wowcuyum startrekciyim swciyim. ben ona bişi demedim ki hehe siz de takdir edersiniz ki. bazı olaylar aşırıya kaçıyor eminim hepiniz düşünmüşsünüzdür bu adamların hayatı yok mu diye. ben bu açıdan baktım olaya yoksa hepimiz fanıyızdır onların. yani işi gücü hayatı felan bunnar olan. ve bunnarın kanını emenleri hepimiz bilmioz mu. yani wowu ben de günde 18 saat oynuyorum ama o resimlerin altında yatan olayı yani amerikalıların mantalitesini hepimiz biliyoruz. bireysel silahlanmayı normal gören hatta bazı ksabalarda sivil ordu tabir edebilceğimiz kulupleri bile var yani böle abartı elemanlar hehe. ben orda "godoş" lafını da şu nedenle söledim. abi lütfen tiplere bakar mısınız. nerdeyse hepsi şişman, yanlız, anormal insanlar :D neyse ya şimdi aforoz etceksiniz en iyisi ben lafımı geri alayım şunu da belirteyim ben de wow ve sw fanıyım yani o konuda bi yanlış anlaşılma olmasın. edit: bu arada bi önyargı var burda yani siz ben sizden aykırı biriyim de (mesela bi sosyolog) başka diyarlardan buraya gelmişim de fransız fransız konuşuyorum :D yoo. arada ettiğim o hoş olmayan lafı kaldırırsak. verdiğim örneklere yönelirsek, anlatmak istediğim şeyi daha iyi anlıyacaksınız. [signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage [Bu mesaj muzcu tarafından 31 Ekim 2005 18:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 muzcu hayatla ne ilgisi var, wow ciktigindan beri 2. defa bi festival duzenlendi neredeyse 1 yil olacak. hergun yapilsa bu festivaller de millet giyinip suslenip gitse soylediklerin dogru.[signature][hline]oyle iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ahaha,yanlız ordaki t-shirt e hayran kaldım,"The Goldfarmer" lol[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin-Level 5* [Bu mesaj Lancelion tarafından 31 Ekim 2005 19:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 sen o 2. fotodaki succubusa [acil nerf !!] da şişman yalnız eziq deki dayaı hak et =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 http://www.worldofwarcraft.com/contests/04-10-costume-reallife/04-winners.shtml suna bir bakın hele Ancient Protector yıktı beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 bu daha güzel bir kardeşimiz adı Fierlia ben summonladım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Satılık Warlock char arıorum :D... Sergen cidden süper olmus... gonul isterdiki.. pvp seti giyip gideyim :D... neyse harika bir festival geldi geçti.. bizde güzel fotoları ile egleniyoruz...[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - ExECuter - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 aha. O ilk succubus a aşık oldum :) Ah ah cüppemi giyip oraya gidip o succubusları Summonlamak vardı :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW]Valandir Nightelf warrior(60)[Inbadoria] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naddz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 olay budur. http://img360.imageshack.us/my.php?image=elf1wx1.jpg [signature][hline]power is when we have every justification to kill, and we don't. ---------------- CusTodeM demiş ki: o site degil uzayda bir bosluk o [Bu mesaj naddz tarafından 01 Kasım 2005 11:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: muzcu, 30 Ekim 2005 23:08 tarihinde demiş ki: allah bu amerikalı mı artık nereliyse bu godoşları bildiği gibi yapsın haha. ulan adamlar boş boş takılmaktan nabcaklarını şaşırıyorlar. "abi ya 4 tane gm kastık canım sıkıldı" yannız bu çok normal böle dünyaları ufak insanlar "eziq" ruhlu kimseler böle şeylerle tatmin oluyorlar. ne startrekciler var ne swciler var. swci iki gencin düğünü olmuş manathanda bi ara sokakta kutlama yapılıyor etraftaki okstümlüleri görmeniz lazım adamlar orjinal orjinal almı gi,ymiş felan. bi talk show war çok ünlü de şimdi adını unuttum. köpek kuklası ile konuşuo felan. nasıl dalga geçiordu. "ne zaman en son gerçek bir arkadaşın oldu" felan diodu. sonra bu swciler costu ışın kılıçları ile duelleşiolar felan. adam da dio ki "evet şimdi renkli plastik çubuklarla birbirlerine vuruyorlar. ne kadar güzel" felan gibi dalga geçio du. bu wowcular da aynı hehe. gerçekten yazık bu adamlara yedirilen ekmeye suya süte carta curta :D Kesinlikle katilmiyorum, orasi buyuk ihtimalle bir maskeli balo yada wow oyuncularinin kaynasmak amaciyla bir araya geldigi bir party gibi birsey. Amac eglenmekdir, kaynasmakdir. Adam eglenmisdir ve istedigini almisdir. Biraz ozelestiri yapmaya ne dersin sen veya ben saatlerce wow basinda ne yapdik ? Onlardan pek bir farkimiz yok gibi ! Amac eglenmek. Misal Tribunlerde 90 dk deli gibi bagirip takimlari gol atinca ve 3 puani alinca sevinen insanlardan farklari ne ?! Manevi haz ve eglence ortak noktalari olabilir. Isterse o Talk showcu bununlada dalga gecebilir. Ama yemez tabi cunku buyuk ihtimal kendide bir tribunde bagirip cagirmisdir veya onunda ilk bakisda cok komik ve anlamsiz gelebilecek ! bir ugrasi vardir. [Bu mesaj Law tarafından 01 Kasım 2005 11:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 naddz koyduğun resimdeki harbi elf galiba :p[signature][hline]...rrue... gizli lamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar