Dethatt Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Bizzcon da ortaya cikarildi. Yeni epic pet. Gordugum yerde ninjalarim quest item ini. http://www.blizzcon.com/images/screenshots/ss305.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 lol :D[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Evet blizzard dhaa patch cikmadan nefledi ne yazikki. Nerfden sonraki hali http://www.blizzcon.com/images/screenshots/ss303.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ilk resim bildigin succubus, ikinci warlock noob oldugu icin o kadar summonlayabilmis...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 pet :D[signature][hline]EU-Neptulon 60Hunter, 60Rogue, 51Paladin EU-Laughing Skull 43Hunter, 15Warrior EU-Nordrassil 1Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 2. si kilomu almış ne[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Gerçekten epic pet .. [spo1=Succubus][/spo] [signature][hline]Odium [ Khadgars Rage ][Bu mesaj odium tarafından 30 Ekim 2005 22:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: odium, 30 Ekim 2005 22:30 tarihinde demiş ki: Gerçekten epic pet .. [spo1=Succubus][/spo][Bu mesaj odium tarafından 30 Ekim 2005 22:34 tarihinde değiştirilmiştir] obarey :D millet üşütmüş. vallaha[signature][hline]ShippyJeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: Dethatt, 30 Ekim 2005 21:51 tarihinde demiş ki: Evet blizzard dhaa patch cikmadan nefledi ne yazikki. Nerfden sonraki hali http://www.blizzcon.com/images/screenshots/ss303.jpg onu bu abimiz summonlamış :p [spo1=warlock][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Bu abi de heal mi atiyo[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUNBonePART's Blog Last Update: 02.09.2005-BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 bu arada o abinini asil suucusunu buldum http://www.blizzcon.com/images/screenshots/ss121.jpg[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 marshal setiyle gitmek lazim oraya :D[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 bu arada sunu anıyotrum amma fazla succubus warlock fantazisi olan adam war ya oeh be ve nasılsa bulmuslar guzel kızları hep http://www.blizzcon.com/images/screenshots/ss144.jpg[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 cinli degil mi bu? gozlerden belli.. GOLD FARMER ROGUE, OMG[signature][hline]oyle iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 allah bu amerikalı mı artık nereliyse bu godoşları bildiği gibi yapsın haha. ulan adamlar boş boş takılmaktan nabcaklarını şaşırıyorlar. "abi ya 4 tane gm kastık canım sıkıldı" yannız bu çok normal böle dünyaları ufak insanlar "eziq" ruhlu kimseler böle şeylerle tatmin oluyorlar. ne startrekciler var ne swciler var. swci iki gencin düğünü olmuş manathanda bi ara sokakta kutlama yapılıyor etraftaki okstümlüleri görmeniz lazım adamlar orjinal orjinal almı gi,ymiş felan. bi talk show war çok ünlü de şimdi adını unuttum. köpek kuklası ile konuşuo felan. nasıl dalga geçiordu. "ne zaman en son gerçek bir arkadaşın oldu" felan diodu. sonra bu swciler costu ışın kılıçları ile duelleşiolar felan. adam da dio ki "evet şimdi renkli plastik çubuklarla birbirlerine vuruyorlar. ne kadar güzel" felan gibi dalga geçio du. bu wowcular da aynı hehe. gerçekten yazık bu adamlara yedirilen ekmeye suya süte carta curta :D [signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage [Bu mesaj muzcu tarafından 30 Ekim 2005 23:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 cok fena....cok fena.[signature][hline]www.fuysal.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 yalnız hanım kızımız harbi epikleşmik ikinci fotosunda...[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Warlock olmak için bir sebep daha.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Bizim hatunlar nie bööle değil?![signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: BonePART, 30 Ekim 2005 22:59 tarihinde demiş ki: bu arada sunu anıyotrum amma fazla succubus warlock fantazisi olan adam war ya oeh be ve nasılsa bulmuslar guzel kızları hep http://www.blizzcon.com/images/screenshots/ss144.jpg Buradaki mage maşallah yağlı güreş pehlivanı gibi, warrior mu mage mi belli değil set olmasa. Nasıl hoplayıp zıplayıp aoe yapıyor acaba:) Ayrıca o epic succubus u görünce herhalde seduce u filan geç şöyle bir 40sn paralize olurum, reslenir gider bir daha ölürüm:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 devout set super ama ya...[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: muzcu, 30 Ekim 2005 23:08 tarihinde demiş ki: allah bu amerikalı mı artık nereliyse bu godoşları bildiği gibi yapsın haha. ulan adamlar boş boş takılmaktan nabcaklarını şaşırıyorlar. "abi ya 4 tane gm kastık canım sıkıldı" yannız bu çok normal böle dünyaları ufak insanlar "eziq" ruhlu kimseler böle şeylerle tatmin oluyorlar. ne startrekciler var ne swciler var. swci iki gencin düğünü olmuş manathanda bi ara sokakta kutlama yapılıyor etraftaki okstümlüleri görmeniz lazım adamlar orjinal orjinal almı gi,ymiş felan. bi talk show war çok ünlü de şimdi adını unuttum. köpek kuklası ile konuşuo felan. nasıl dalga geçiordu. "ne zaman en son gerçek bir arkadaşın oldu" felan diodu. sonra bu swciler costu ışın kılıçları ile duelleşiolar felan. adam da dio ki "evet şimdi renkli plastik çubuklarla birbirlerine vuruyorlar. ne kadar güzel" felan gibi dalga geçio du. bu wowcular da aynı hehe. gerçekten yazık bu adamlara yedirilen ekmeye suya süte carta curta :D Tabi buda cok ilginc bi yaklasim. Blizzcon un bir festival havasinda oldugundan umarim haberin vardir bunlari yazmadan once. Senin godo$ luk diye adlandirdigin seye insanlar eglence diyorlar. Ayrica orda kostum yarismasi vs de yapiliyor. Surdanda zaten cozmussun olayi said: muzcu, 30 Ekim 2005 23:08 tarihinde demiş ki:yannız bu çok normal böle dünyaları ufak insanlar "eziq" ruhlu kimseler böle şeylerle tatmin oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 wowcualr startrekcıler ve starwars cualr ezıktır demekle forumun yuzde 85 ını karsısına aldı adam eheh sahsen adamalrın senlıkelrınde ısın kılıclarıyla yaptıgı gosterıler bızım barlarda sanatcıların kafasına pecete atmamızdan ceket yaktırmamızdan masalara cıkıp gobek atmamızdan daha mantıklı en azından adamalr mutlu oluyorlar eglenıyorlar temel amacta bu zaten eglence anlayısı ehryerde farklıdır TR dede amerıakdakı gıbı genıs merchandıse ımkanları olsa aynı manzaralar burdakı SW cıler arasındada yasanır galada zaten ısın kılıcıyla gelmıyene kız vermıyolardı[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 kaliforniyada yasasaydim giderdim, ayrica kesin shaman kostumu giyip giderdim. hatta wow oynayan bir kiz arkadasim olsa o da succubus kiyafetiyle gidebilirdi gayet. ezi"q" miyiz? hayir. baska insanlarin eglencelerine eziklik hatta "eziq" lik demek hos bir sey degil :) bir festival var orda, insanlar eglnmeye gidiyor, boyle seyler cok ender olur zaten filan falan.. neyse. keske orda yasasaydim da beni de gorseydiniz shaman kiyafetimle eheh :). EF seti + yesil surat hic fena olmazdi ;p[signature][hline]nerf shamanz bilmeyen arkadaslara soyluyoruz; talentlerle backstab = 179%, ambush = 299% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Bende dusundumde kesinlikle shaman olarak gitmezdim bi kere eteklik giymem kardeşim.[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar