Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Which OS are you?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

bu ne olyo ingilizce yok ta anlamıyom
zaten hepsini attım kafadan[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür.
L.Y. Rauch
Mesaj tarihi:

pff baya uzunmuş. bazılarını hızlı cevap verdim, ama nerdeyse benimle eşleşen bir tanım heh.[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ...
Mesaj tarihi:
Kermit sen galiba tüm sorulara cevap vermedin operating system 'inin daha bitmemiş olduğunu söylüyo orda yani sen bir os bile değilsin :)[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Mesaj tarihi:

Güzel güzel.. 3 slackware'cinin olması pek bir iyi olmuş. Ya da en azından Slackware 'e benzeyenlerin olması.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..

Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp.
Mesaj tarihi:
lol terkedilmişlik ve üvey erkek kardeşinin nefretiyle cezalandırılmışsın kermit :)[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ...
Mesaj tarihi:
Benimkide warp çıktı alla alla üvey kardeşte yokki hemde en sevmediğim oslardan birisi bi kasayımde mac os çıksın.[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Mesaj tarihi:
Zed windowsmuş olamaz :hrr: 3 saniye içinde köşe bucak kaçmanı öneriyorum yoksa seni codelarına ayrıştıracaklar benden söylemesi...[hline]Silphatos Iceheart
Mesaj tarihi:
Anlamayacak ne var kurbaa kurban şurda windows'a aşık ololan kaç kişi gösterebilirsin bana?[hline]Silphatos Iceheart
Mesaj tarihi:
Amiga OS çıktım :)[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask.
Mesaj tarihi:

bu işte :) palm mışım :p[hline]Cyre2k, 22 July 2003 01:17 tarihinde demiş ki:
Dolay1s1yla sizinde 50 tane kar1n1z olsa 103 cocuk pek zor deil!
Sly-One, 22 July 2003 01:18 tarihinde demiş ki:
ı ya basmak yerine 1 e basmak daha mı kolay yoksa çok mu k3nk birisin
  • Yeni Oluştur...