axedice Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Tık Ben Debian Linux çıktım.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Apple DOS 3.1[hline]mix edebiyat & oyun sitesi
Dorn Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 en sevdiim =P[Bu mesaj OguzAmca tarafından 03 August 2003 05:28 tarihinde değiştirilmiştir]
d3n1z Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 bone ile same[hline]© 1989-2003 Grandmaster Fencer
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 bu ne olyo ingilizce yok ta anlamıyom zaten hepsini attım kafadan[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 03 August 2003 19:38 tarihinde değiştirilmiştir]
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 benimki ne oluyo anlamadım ingilizcemiz yok malesef :P[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch
Dralnu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 ben de redhat[hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım !
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 pff baya uzunmuş. bazılarını hızlı cevap verdim, ama nerdeyse benimle eşleşen bir tanım heh.[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ...
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 dikkat ettimde. tamamen eşleşiyor benimle lol[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ...
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Kermit sen galiba tüm sorulara cevap vermedin operating system 'inin daha bitmemiş olduğunu söylüyo orda yani sen bir os bile değilsin :)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Güzel güzel.. 3 slackware'cinin olması pek bir iyi olmuş. Ya da en azından Slackware 'e benzeyenlerin olması.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp.
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 hadi len harbimi hepsine yanıt verdim vlla dur bida yapacam[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 bu seferde bu çıktı ![hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 lol terkedilmişlik ve üvey erkek kardeşinin nefretiyle cezalandırılmışsın kermit :)[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ...
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Benimkide warp çıktı alla alla üvey kardeşte yokki hemde en sevmediğim oslardan birisi bi kasayımde mac os çıksın.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Zed windowsmuş olamaz :hrr: 3 saniye içinde köşe bucak kaçmanı öneriyorum yoksa seni codelarına ayrıştıracaklar benden söylemesi...[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 u ne abi bişi anlamadım[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Anlamayacak ne var kurbaa kurban şurda windows'a aşık ololan kaç kişi gösterebilirsin bana?[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 argh windows xp..[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Amiga OS çıktım :)[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask.
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 bu işte :) palm mışım :p[hline]Cyre2k, 22 July 2003 01:17 tarihinde demiş ki: Dolay1s1yla sizinde 50 tane kar1n1z olsa 103 cocuk pek zor deil!Sly-One, 22 July 2003 01:18 tarihinde demiş ki: ı ya basmak yerine 1 e basmak daha mı kolay yoksa çok mu k3nk birisin
Öne çıkan mesajlar