Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 36 Fury 25 Arms . Swd specli Enrageli Fluryli DW masteryli 2 Tane de abuk swd eline. Sonra Dmg meteri gormek isterim.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 onuda ona gore ayarlarlar eger bole bisi varsa.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bence 41 puana olmazsa olmaz seyler eklerler uber buildlarin onune gecmek icin, yada suanki tier 1leri 2ye hatta 3 e kaydirip yerlerine dandirik bisiler koyarlar, Ms icin 41 puan veririz. uyanik adamlar blizz devleri.[signature][hline]oyle iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackfake Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 işallah gerçek olur arkadaşlar imba olsun pala olsun sonuçta herkeze başarılar diliom classınız hayırlı olsun :) artık heralde shaman shaman die ağlamazlar insanlar. ps : ama unutmayın coming soon bölümünde rouge , priest , mage , shaman yazıo eyer bir page atarsanız size shaman classının en son upg olacağını söyleyecekler sebebine gelince mailimde aynen böle yazıodu becouse everybody thinks shaman is imbalanced but it isnot i think everybody will understand the meaning of imbalanced when new shaman talents come we are gonna change talents of shamans becouse none of shaman sets give enchantment or elemental combat all molten core and blackwing lair sets include healing this is showing everyone shaman is already nerfed and not overpowered aynen böle şeyler yazıodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claim Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 güzel şeyler yazıomuş :D hakketen dooru yane resto set hepside.. rank reward seti bile..[signature][hline]Saga continues Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ben doğru olduğuna inanmıyorum, daha doğrusu inanmak istemiyorum, diren dengeler sapıtır.[signature][hline]Nutiara - Nefastus Guild Realm: The Maelstorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 1.9'da Paladin değil, Priest ve Mage rework alıyor benim bildiğim.[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 o talent calculator kolpa. paladin oyunun apımcılarından biri olan MR. Chilton tarafından oyundaki en kolay class olarak söylendi. üzerine seal judgement sistemnini aynen devam edeceği söylendi (bir kaç ufak değişiklikle) tek iyi şey blessler raid de bütün classlara aynı anda atılabilecek ve muhtemlen 15 dakika olacak. bu da bufflama süresini yeterince azaltır... eğer 1.9 patchinde paladin classını doğru dürüst bir hale getirmezlerse bir daha blizzard ın hiç bir lafına güvenmem...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Magtheridon) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simit_Osman Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paladine ne gelsin daha ya.....Rogue Mage biraz güçlendirilsin Shamanin shocklarinin süresi uzatilsin al Priestler nerflensin Warlockada biraz ayar yapildimi classlar eşitlenir...Ama paladin güçlenirse dengeler dahada bozulcak[signature][hline]Orc Hunter Kanmarl.... Nerf priest... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Blackfake, 01 Kasım 2005 23:27 tarihinde demiş ki: işallah gerçek olur arkadaşlar imba olsun pala olsun sonuçta herkeze başarılar diliom classınız hayırlı olsun :) artık heralde shaman shaman die ağlamazlar insanlar. ps : ama unutmayın coming soon bölümünde rouge , priest , mage , shaman yazıo eyer bir page atarsanız size shaman classının en son upg olacağını söyleyecekler sebebine gelince mailimde aynen böle yazıodu becouse everybody thinks shaman is imbalanced but it isnot i think everybody will understand the meaning of imbalanced when new shaman talents come we are gonna change talents of shamans becouse none of shaman sets give enchantment or elemental combat all molten core and blackwing lair sets include healing this is showing everyone shaman is already nerfed and not overpowered aynen böle şeyler yazıodu adam ne gzl sölemiş.MC ci flan şamaların hiçbiri o talentlere puan vermio zaten.Bilmeden imba diosunuz halbuki resto giden şaman 2h siz hemnde şokları en fazla 500 vuruo.oda 6 sn de üstelik ÇOGU NE ve dwarf resist ediyo şokları.tutturmussunuz şaman die imba pala işte o iğrenç shield + crit heal varken şaman demeyin[signature][hline]BL -> Mufreze 60 orc Shaman DuneMaul -> Kojiro Dwarf Warrior Sungrass Studios Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Gangren, 02 Kasım 2005 01:46 tarihinde demiş ki: 1.9'da Paladin değil, Priest ve Mage rework alıyor benim bildiğim. paladine kesin geliyor mage inki bir sonraki patch olmalı ortada dönenler bana korkutucu geliyor göz var nizam var. diyorum paladin 11 yard arayı açan adama karşı çaresiz ama söylendiği gibi ranged snare gelir dps seal of commandan controled dps e dönerse ve bunlara rağmen buble da değişiklik olmazsa bence geri kalan melee classlar çöp olur casterlarında kaba etlerinden ter damlar[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tommy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Whisper cast le beraber MC de pek sorun olmuyordu buff süreleri ama.PvP için guzel olur..önceden cok can sılan bi durumdu 5 dk.da bir buff yap curse temizle.flash heal flash heal..Wrath yeterli oldu ranged a...paladin le oynarken farketmiosunda karşında paladino lunca fark ediyo :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chameleon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Yok artık ay.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 pala`ya pvp`de ne gerekiyor anlamiyorum. adamlarin gorevi zor olmek, crit heal atmak. eh zaten bunu yapiyorlar. wsg de pala`lara ben saldirmiyorum acikcasi. 4-5 dakikan gidiyor nereden baksan. o arada bayrak gidiyor.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar