Blackfake Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 hep giitğim bi net cafede bir arka rastladım 60 hunter 250+ agality si var set yarım beastsalker öle hayvan bişy deil silahını hatırlamıom baktım criticalı 10 küsür dedim ki ; ben ;abi nie bu kadar az o ; öle işte az vurmuyo bile nadir ben ; peki vurunca noluo o; 2 k , 3k , 1k bazen canı yarıdaysa % 75 se falan instant alıyorum ben ; OHAAA o; hehehe öle bişy bu hunter talentları full marksmanship ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 my shaman is so overpowered that i purged a mage back to his character screen.[signature][hline]oyle iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 AMAN TANRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM - Adeta Gercek[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bende marksmen im de daha hayatımda 3k görmedim 350 agi var buffsız 12 crit var ama 3k yok olmuo öle büyütmeyin bukadar hunterları korkacak bişey yok :D[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 yok aimed shotla vurursun belki elindeki gun güzel ise ama oda 100 de 1 şansla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 iyi ya shamana rakip çıktı hiç deilse alliance suxxorized dı şimdi adam geldi[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c FM1 0 2 . 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 3k imkansızda 2.1k cıvarı vuranlar oluor bana[signature][hline]Sky-lvl 60 druid -Magtheridon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manatox Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 3k o durumdaki bir hunter için bikere imkansız. Patch den önce mortal shots nerflenmeden önce ~3k critler yapmak mümkündü ama orta-iyi eqipmalı hunter olsa lsa 2.5k koyar aimedle. Arkadaş marksman gidiyor demiş, doğrudur surv/ marks a göre daha fazla dmg veriyor ama daha az critleme şansı var ama kesinlikle dediğin gibi bi hunterse 2k yı kolay kolay geçemez, ancak eğer elinde güzel ve yavaş bir gun/bow varsa 2k+ olur gerisi zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 3k imkansınz değil bana full dragon setli lok lu bir adam çat diye geçirdi idrak etmem biraz zaman aldı doğal olarak ama mümkün[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 mumkun değil demiorum ama rare item ve 250 agiy le olmaz diorum sadece yukarıda yazdıgı gibi bende 350+ agi ama epic set li bir hunter 3k vurur tabi o vurmasında kim vursun :D[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 tabi canım 250 agi le nereye 3k sallamış[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manatox Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 eh benim demek istediğimde bu :) yukardaki adam için imkansız dedim zaten. Yoksa full dragon setli hunter eline şu 3.4 speedli crossbowu alırsa 3.5k+ bile vurur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Manatox, BL de mi kaldin sen ya?[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manatox Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Evet hala BL deyim... ;)[signature][hline]Manatox Level 60 Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackfake Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ben onun yalancısıyım walla[signature][hline][img=http://img324.imageshack.us/img324/8042/acecig26zw.png][/url] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 YA RLY!!! demeden gecemicem...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... [Bu mesaj aquila tarafından 02 Kasım 2005 01:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simit_Osman Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 1800 üzerinde damage görmedim 1,5 hizdaki epic tüfeğim ile 53 hunterim full marks..Abartiniz iyice Hunter geyiğini.[signature][hline]Orc Hunter Kanmarl.... Nerf priest... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 yoo niye abartma olsun 3k ben daha hic gormedim ama 2394 yada 2397 gibi bi rakam vurduydum bir keresinde warlock kardesime artis artis cast yaparken öptü yeri -400- agi var gerci :p birde 60 elite abominationların armoru ne kadar? hamur gibi fln herhalde bunnar ne zmn crit vursam 1500-2000 arası bi rakam cikio aggronun kralını alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 377 agility MM ve Surv gittim yanımda full MM hunter aura buffı ile gorewood ile max 2000 belki vurabilirim. Arkadaşın ya uydurmuş yada elinde çokkkkk yavaş bi silah var.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 2.4 yedim su ana kadar ama bunun multishotu var autoshot`i var :) onlarida eklersek instant :/[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ben hunterimla AV de dandirik bi bow( ahh ahhh ilk beaststalker setim i hatırlıyorum o zamanlardı :) ) guild wars Av de buffla beraber full HP mage e 3100 instant kill yaptım 100% dü adam ama o kadar iyi equipmentları yoktu şu andada baya bi item yapmama ramen sadece 2100 falan critliyo :( aimed full marksman deilim toplam buffsız 465 agi var 4700 HP buffsız bunlar belki adamda balla falan yapmış olabilir[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 60 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Wayne, 02 Kasım 2005 00:17 tarihinde demiş ki: 3k imkansızda 2.1k cıvarı vuranlar oluor bana yapılıyo 465 agi 74.2(buffsız) ranged DPS ile ben 3 K yı bulduğum oluyo 26% ranged crit şansım var[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 60 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Ben okadar bakmama ragmen ranged crit sansinin nerede yazili oldugunu bulamadim ? Nerden bakabiliriz o crit sansa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 normal atck ın üstüne gel ordaki crit şans rangeddır aynı zamanda bide üstüne talenta gittiysen +5% ranged crit ekliyosun örneğin: yazan 10% ise talentıda kafadan üstüne koy 15% oluyo gibi[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 60 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar