Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hunterla yapılan konuşma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hep giitğim bi net cafede bir arka rastladım 60 hunter 250+ agality si var set yarım beastsalker öle hayvan bişy deil silahını hatırlamıom baktım criticalı 10 küsür dedim ki ;
ben ;abi nie bu kadar az
o ; öle işte az vurmuyo bile nadir
ben ; peki vurunca noluo
o; 2 k , 3k , 1k bazen canı yarıdaysa % 75 se falan instant alıyorum
ben ; OHAAA
o; hehehe öle bişy bu hunter

talentları full marksmanship ...
Mesaj tarihi:
bende marksmen im de daha hayatımda 3k görmedim 350 agi var buffsız 12 crit var ama 3k yok olmuo öle büyütmeyin bukadar hunterları korkacak bişey yok :D[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D
Mesaj tarihi:
3k o durumdaki bir hunter için bikere imkansız. Patch den önce mortal shots nerflenmeden önce ~3k critler yapmak mümkündü ama orta-iyi eqipmalı hunter olsa lsa 2.5k koyar aimedle.
Arkadaş marksman gidiyor demiş, doğrudur surv/ marks a göre daha fazla dmg veriyor ama daha az critleme şansı var ama kesinlikle dediğin gibi bi hunterse 2k yı kolay kolay geçemez, ancak eğer elinde güzel ve yavaş bir gun/bow varsa 2k+ olur gerisi zor
Mesaj tarihi:
mumkun değil demiorum ama rare item ve 250 agiy le olmaz diorum sadece yukarıda yazdıgı gibi bende 350+ agi ama epic set li bir hunter 3k vurur tabi o vurmasında kim vursun :D[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D
Mesaj tarihi:
eh benim demek istediğimde bu :) yukardaki adam için imkansız dedim zaten. Yoksa full dragon setli hunter eline şu 3.4 speedli crossbowu alırsa 3.5k+ bile vurur :)
Mesaj tarihi:
YA RLY!!! demeden gecemicem...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...

[Bu mesaj aquila tarafından 02 Kasım 2005 01:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yoo niye abartma olsun 3k ben daha hic gormedim ama 2394 yada 2397 gibi bi rakam vurduydum bir keresinde warlock kardesime artis artis cast yaparken öptü yeri -400- agi var gerci :p

birde 60 elite abominationların armoru ne kadar? hamur gibi fln herhalde bunnar ne zmn crit vursam 1500-2000 arası bi rakam cikio aggronun kralını alıyorum
Mesaj tarihi:
377 agility MM ve Surv gittim yanımda full MM hunter aura buffı ile gorewood ile max 2000 belki vurabilirim. Arkadaşın ya uydurmuş yada elinde çokkkkk yavaş bi silah var.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Abso

Mesaj tarihi:
ben hunterimla AV de dandirik bi bow( ahh ahhh ilk beaststalker setim i hatırlıyorum o zamanlardı :) ) guild wars Av de buffla beraber full HP mage e 3100 instant kill yaptım 100% dü adam ama o kadar iyi equipmentları yoktu şu andada baya bi item yapmama ramen sadece 2100 falan critliyo :( aimed full marksman deilim toplam buffsız 465 agi var 4700 HP buffsız bunlar belki adamda balla falan yapmış olabilir[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 60 orc rogue )
EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter )
Mesaj tarihi:
said:
Wayne, 02 Kasım 2005 00:17 tarihinde demiş ki:
3k imkansızda 2.1k cıvarı vuranlar oluor bana

yapılıyo 465 agi 74.2(buffsız) ranged DPS ile ben 3 K yı bulduğum oluyo

26% ranged crit şansım var[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 60 orc rogue )
Mesaj tarihi:
normal atck ın üstüne gel ordaki crit şans rangeddır aynı zamanda bide üstüne talenta gittiysen +5% ranged crit ekliyosun

örneğin:
yazan 10% ise
talentıda kafadan üstüne koy 15% oluyo gibi[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 60 orc rogue )
  • Yeni Oluştur...