Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hunterla yapılan konuşma

Blackfake

Öne çıkan mesajlar

hep giitğim bi net cafede bir arka rastladım 60 hunter 250+ agality si var set yarım beastsalker öle hayvan bişy deil silahını hatırlamıom baktım criticalı 10 küsür dedim ki ;
ben ;abi nie bu kadar az
o ; öle işte az vurmuyo bile nadir
ben ; peki vurunca noluo
o; 2 k , 3k , 1k bazen canı yarıdaysa % 75 se falan instant alıyorum
ben ; OHAAA
o; hehehe öle bişy bu hunter

talentları full marksmanship ...
Sosyal ağlarda paylaş

3k o durumdaki bir hunter için bikere imkansız. Patch den önce mortal shots nerflenmeden önce ~3k critler yapmak mümkündü ama orta-iyi eqipmalı hunter olsa lsa 2.5k koyar aimedle.
Arkadaş marksman gidiyor demiş, doğrudur surv/ marks a göre daha fazla dmg veriyor ama daha az critleme şansı var ama kesinlikle dediğin gibi bi hunterse 2k yı kolay kolay geçemez, ancak eğer elinde güzel ve yavaş bir gun/bow varsa 2k+ olur gerisi zor
Sosyal ağlarda paylaş

YA RLY!!! demeden gecemicem...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...

[Bu mesaj aquila tarafından 02 Kasım 2005 01:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yoo niye abartma olsun 3k ben daha hic gormedim ama 2394 yada 2397 gibi bi rakam vurduydum bir keresinde warlock kardesime artis artis cast yaparken öptü yeri -400- agi var gerci :p

birde 60 elite abominationların armoru ne kadar? hamur gibi fln herhalde bunnar ne zmn crit vursam 1500-2000 arası bi rakam cikio aggronun kralını alıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

ben hunterimla AV de dandirik bi bow( ahh ahhh ilk beaststalker setim i hatırlıyorum o zamanlardı :) ) guild wars Av de buffla beraber full HP mage e 3100 instant kill yaptım 100% dü adam ama o kadar iyi equipmentları yoktu şu andada baya bi item yapmama ramen sadece 2100 falan critliyo :( aimed full marksman deilim toplam buffsız 465 agi var 4700 HP buffsız bunlar belki adamda balla falan yapmış olabilir[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 60 orc rogue )
EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter )
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wayne, 02 Kasım 2005 00:17 tarihinde demiş ki:
3k imkansızda 2.1k cıvarı vuranlar oluor bana

yapılıyo 465 agi 74.2(buffsız) ranged DPS ile ben 3 K yı bulduğum oluyo

26% ranged crit şansım var[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 60 orc rogue )
Sosyal ağlarda paylaş

normal atck ın üstüne gel ordaki crit şans rangeddır aynı zamanda bide üstüne talenta gittiysen +5% ranged crit ekliyosun

örneğin:
yazan 10% ise
talentıda kafadan üstüne koy 15% oluyo gibi[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 60 orc rogue )
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...