Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telekom Pes Etti


Zopik

Öne çıkan mesajlar

Hiç sevmiyorum Telekom ile ilgili konuları ama bir son dakika haberi.

said:
ADSL'deki son düzenlemelerle yönelik yoğun tepkiler üzerine Türk Telekom Genel Müdürü Mehmet Ekinalan, yeniden 256 Kbps abone başvurularını alacaklarını açıkladı.


Ayrıntıları okuyup tekrar yazacağım.

Haberin devamı ...

Artan kullanıcı tepkisi üzerine, Ulaştırma Bakanlığı ve Türk Telekom geri adım atarak, limitsiz 256 Kbps hızında eski fiyatla aboneliğin süreceğini ve yeni başvurularında bu şekilde yapılabileceğini açıkladı.

Bugün katıldığı televizyon programlarında 256 Kbps ile limitsiz bağlanan eski müşterilerin 49 YTL ödemeye devam edeceğini belirten Ekinalan, talep geldiği takdirde 256 Kbps limitsiz ADSL erişim başvurularına yeniden başlayabileceklerini söyledi.

Türkiye’de yüzde 90 oranında tercihin limitli ADSL aboneliğinden yana olduğunu belirten Ekinalan, limitsiz kullanımda fiyat artışını ise limitli kullanıcılarla aralarında eşitsizlik olmaması için yaptıklarını açıkladı.

Limitsiz kullanıcıların mevcut bağlantılarını suistimal ettiklerini de söyleyen Mehmet Ekinalan, "Limitli ücretlerini düşük, limitsizleri yüksek tutarak bunu engellemek istiyoruz" dedi.

Hürriyet

[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu

[Bu mesaj Zopik tarafından 01 Kasım 2005 19:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya aslında şu olacak mı bu olacak mı şeklinde sorulara gerek yok. Sadece düşüneceksiniz.
"Telekom bize nasıl geçirir ?" Sonra ardından cevap gelecek, "Tabiki işine geldiği şekilde."

Hepsi bu.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Limitsiz kullanıcıların mevcut bağlantılarını suistimal ettiklerini de söyleyen Mehmet Ekinalan, "Limitli ücretlerini düşük, limitsizleri yüksek tutarak bunu engellemek istiyoruz" dedi.


Internet: Özgür, Hızlı ve Kısıtlamasız olmalı ve bu tüm dünyada böyle ama bizim insanlarımız kısıtlı şeyleri seviyorlar...[signature][hline]Demek ölüm böyle bişeymiş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lol suistimal etmek ne demek ya? Ben sınırsız alıyosam sınırsız kullanma hakkım vardır. Ben bu adamların zihniyetlerini...[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar
-Yemin et
-Wtf?
Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin,
Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin,
Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eheh adamdaki mantık iyiymiş.eşitsizliği kaldırmak için limitlinin fiatını düşürceklerine limitsizi arttırıyolar[signature][hline]Demir bulunmadan, ağaç yontulmadan önce
Gençken dağlar ayın altında;
Yüzük yapılmadan, keder çatılmadan önce,
Çok önce yürürdü o ormanlarda.

http://www.returnoftheshadow.com
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu adamlar yüzsüz ya , adam çıktı ntv ye her şeye bir bahane buldu görende herkese 100mbit veriyorlar bedava falan zanneder.Eline de almış bir kağıt artık dünyadaki en kazık internet dağıtıcısından bulmuş galiba ona rahmen 2mbit hız ayda 25 dolar oda limitliymiş ama bizimkide limitli bunu gösteriyor utanmadan.İyide orası İngiltere ordaki gelirle burdaki bir mi sanki.
5 yıl önceki kablonetimi özlüyorum.30kb fix dl hızı ve 30 kb ile dl yaparken oyunlarda 10 ping lag yok , loss yok.Adama soruyorlar dsl geri bir teknoloji niye daha üst sistemleri kurmuyorsunuz.Adam diyor bizimde süper şirketler için 100mbitlik falan bağlantımız var , kablosuz internetimiz var .Adamın ileri internet görüşü bu işte aklının uçundan geçmiyor ev kullancısı için kaliteli internet.Kablo net nedir diye sorsan adama kesin bilmez. Kota diye bir bela çıkardılar bide başımıza , yurt dışı çıkışımız 22 gbit dedi , su an maksimum kullanım olsa 14 gbiti geçmez dedi.Madem sistemin böyle güzel kota diye bir belayı nerden çıkardın.Bi de kendi adamlarına mı soru sordurmuşlar anlamadım bi mail geldi ben 3gb dolduramıyorum 1 gblik kota çıkarır mısınız diye iyice delirdim.Böyle ülkeye az galiba telekomun yaptıkları.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ne kadar saçma konuşmuş adam. limitsizim ve somurmek hakkım benim.kotalılar zaten fazlabişi yapmıyo bide onların hızı yukseltiyolar peh! neymiş millet kotalıya geçsinmiş.kotalı kullanıcıları kısıtlı eylence surduruyolar aman kotayı geçmeyelim korkusuyla yaşamak çok sıkıcı bence.ben bir limitsiz olarak bazı şeyleri harddisk ime bile kaydetmiyorum bi daha lazım olursa bidaha indiriyom :D kotalılar yapamıo yedekliyolar bidaha indirmek zorunda kalmayalım die.sonra doluyo bilgisayar Agızına kadar.gerçi 3gbla şimdi 5 oldu galiba ne kadar dolarki bilgisayar:D[signature][hline]:rock: Kings Of Metal :rock:
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GM_Eldarduil, 01 Kasım 2005 20:03 tarihinde demiş ki:
ben bir limitsiz olarak bazı şeyleri harddisk ime bile kaydetmiyorum bi daha lazım olursa bidaha indiriyom :D


aynen :D

yani adamın mantığı resmen eskikafa mantığı.
herifin karşılaştırma yaptığı şey ingiltereyle,neymiş bizden pahalıymış onların kotalı tarifeleri.Yalnız sunuda diyemiyoki onlar 2mbitle kotalı veriyolar biz 512.biz limitli 512ye para verirken adamlar limitli 2048'e aynı parayı veriyolar zaten..
adam resmen kabul etmiyo herşeyede bahane buluyo.bunun gibiler yüzünden geri kalıyoruz işte..[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

onu bunu bilmemde bu telekomun 512 limitsiz yapma şansı doğdu çünkü en düşük 512 olucak dendi ve,256 sınırsızlar yeniden aktif olmuş yani.Sözünü tutmadı olabilir yada 512 limitsiz görücez

[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki:
Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana.

[Bu mesaj kickass tarafından 02 Kasım 2005 02:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Protestoya devam...

Ne sanki yeni bişey mi yaptı, geri adım attı bile sayılmaz. Böyle adamları başa geçirende kabahat. Allah bilir interneti kullanmayı bile bilmiyordur bu moron :)

Sunucu : Google da bir arama yaptık, K....
TT Genel Müdürü : Pardon Gugıl? O da ne oluyor?[signature][hline]Arshiv.com // Arshiv.com | Blog // iletmen.com

[Bu mesaj unrealdimension tarafından 02 Kasım 2005 02:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

iide şuursuz bi uygulama
avrupa birliği uyum yasaları internet hızıyla ilgili şeylerde kapsıyor ve hızın 512 ye geçmesi şart ötesi.. ben size söyliim ne yapıcaklarını muhtemelen 512 olucaz ama önce 256da tutup zammı geçirip ondan sonra 512 yapıcaklar 69milyona fln..

eminim bundan..[signature][hline] Ilhan Mansiz..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Olmadı ama olması muhtemel diye yazdım :p

said:
Eno, 02 Kasım 2005 02:50 tarihinde demiş ki:
said:
unrealdimension, 02 Kasım 2005 02:44 tarihinde demiş ki:
Sunucu : Google da bir arama yaptık, K....
TT Genel Müdürü : Pardon Gugıl? O da ne oluyor?

Bu gerçekten oldumu?
[signature][hline]Arshiv.com // Arshiv.com | Blog // iletmen.com
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar... bizim ekonomimiz ne ki yasam standardimizi buna gore dusunuyoruz? yapmayin lutfen, ADSL'i isterseniz 1k yapsinlar en dusuk... hizmet veremeyecekler... adam gibi hizmet almadiktan sonra biz yaptik oldu mantigiyla olusuyo bunlar zaten. nasi bi insan memur maasiyla burjuva gibi yasayamazsa, sizin istediginiz bunun gibi bi sey. sanki diger olaylarla hicbi alakasi yokmus gibi internet hizi hede hodo...[signature][hline]Tulahr
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...