Othranx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 kibar insanın hali başka tabi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ben hee diye aciyorum[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tBF Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Alexander Graham Bell türkmiş arkadaşlar.Ondan öle alo falan diyoz hala...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bir gün beni arayan birine "alessandro lolita oswaldo" diyerek açacam telefonu :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Bu yalan olmakla beraber zaten graham bell in telefonu icadı da yalan, adam direk başkasının icadına parayı bastırıp telif hakkı alıyo[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Bilimadamının sevgilisi mi olurmuş... Yalandır o, kandırmışlar seni...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Gerçek mi bilmiom bu hikaye ama "alo" standart gibi bişey.. "Ne istion lam hö?" gibi açanlar da yok deil tabi.[signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Benim hayvanat bahçesi =) -Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 hikaye yalan gibi.. ben selamunaleykum diorum,efendim diorum,ne var lan diorum,söle .t diorum.. vs.[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solo_ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 italyanlar da pronto diyo mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 yapan kişi türk olmadıgına göre alo yu nasıl yazıldıgı gibi okuo onu anlamadım?[signature][hline]Voic3 RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Benim değişir bazen "Kimsiniz" "Kim O" KİMSİN LAN" gibi sorular sorarım, kimi zaman "hıı?" "neee?" "haaa?" gibi anlamsız sesler kullanırım belli olmaz... Ya bikere eğer ALO gerçekten birisinin adıysa kesin kaşarın tekidir... Düşünsenize bi süre sonra bütün telefonlarda herkes ALO dio... Herkesin sevgilisimi bu yaa herkes niye alo desin? Buarada olayı paradoksa bağlıyalım: ALO Matik nedir?[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki: İşiyorum öyleyse varım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: LordOfBlood, 01 Kasım 2005 00:44 tarihinde demiş ki: Japonlarda moşi moşi diolar. alo'nun japoncası moşi galiba:D 2 kere mi alo diyolar[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Penthesilea, 01 Kasım 2005 01:34 tarihinde demiş ki: Hollandalilar da ælo diye bakiyo mesela niye bagiriyosun arkadasim? Biz Hollandada hallo diye bakiyoruz nerden uydurdun ?[signature][hline]fastreload, 29 Haziran 2005 00:36 tarihinde demiş ki: metin alkol al Gurbetci Pati]Gurbetci Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Alo muhabbetleride çok iidir :) x-alo y-alo x-aloo y-alo? x-alouuu! y-alu?! x-Aloo y-Sie! *Telefonu sıratına kapatır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: ExhaulteD, 01 Kasım 2005 15:22 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 01 Kasım 2005 01:34 tarihinde demiş ki: Hollandalilar da ælo diye bakiyo mesela niye bagiriyosun arkadasim? Biz Hollandada hallo diye bakiyoruz nerden uydurdun ? dalga geciyordum orada æ harfiyle de mmo geyigi neyse[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ben ne var diyorum[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Ben genelde Efendım dıye acarım ama sureklı arayan bırı olursa arasıra ne war dıye de açtıgım oluyor.. :o)[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ben "efendim" derim..[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 benim erkek arkadaşım slovenyali onlar telefonu prosim diye açıyolar.. prosim slovence lütfen demek... ama nie lütfen dediklerini çözebilmiş degilim. lütfen die tlf.u açacagima alo derim daha iyi :D[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: jupiter, 01 Kasım 2005 00:43 tarihinde demiş ki: Mucit Graham Bell, telefonu icat ettiğinde ilk kez sevgilisi Alessandro Lolita Oswaldo'nun evine bir hat çeker. Başka birisinin kendisini arama lüksü olmadığından, ayrıca iki sevgili de sürekli olarak görüşmek istediğinden telefonu çalan Bell, ahizeyi kaldırdığı anda sevgilisinin uzun adının tamamını söyleyerek onu karşılar. Ancak aramalar o kadar sık olmaktadır ki, Bell bu uzun adı giderek kısaltmak durumunda kalır. Alessandro Lolita Oswaldo giderek önce Ale Lola şeklini, en son olarak da ALO şeklini alır. Bizler de Bell'e saygısızlık etmemek için hala sevgilisinin adını söyler dururuz telefonlarda. anlattığı doğru +1[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Sadece türkler alo diyo diyenlere sadece gülmek lazım heralde eheuh. dünyanın bir çok ülkesi telefonu alo diye açar. google'da alo diye grafik aratırsanız çıkan resimlerin çoğunda telefon vardır. adamlar resimleri alo diye kaydetmiş aa ne ilginç dimi? türklere özenmişler "ahah türkler alo diyerek açıyo telefonu hadi alo diye kaydediyim ben bu telefonlu resmi" demişler heralde? Aaa? polonya kaynaklı bi site bu resmi alo uzantısıyla kaydetmiş? hade yav ne tesadüf buda bi alo uzantısıyla kaydedilmiş bi resim.site ispanyolca :/ Olmadı şimdi.. macaristan kaynaklı (hr uzantılı) bi sitede alo uzantılı telefonla konuşan kadın? niye alo diye kaydetmişki bu resmi? alla allaa hadi resimlerden bişey anlayamadınız ve hala iddia ediyosunuz alo'yu sadece türkler kullanıyo diye. peki bu site ne ozmn? http://www.alosmart.com/ ya da bu? telefon kartı sitesi sanırım?http://www.alocards.com/ ha türkler alo diyo diye şirketlerinin ismini bu şekilde mi yapmışlar yoksa? abooww. Araştırmadan desteksiz sıkmayın sadece türkler alo diyo diye. Bide ben efendim diye açıyorum hede diye açıyorum diyenler var :P topicde siz ne diye acıyosunuz diye bi soru göremedim ben.Alo nereden cıkmış hakkında konu. efendim diye açıyosanız bundan bizene ya da alo'nun tarihçesi ile alakası ne?heh.[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) [Bu mesaj Jedi tarafından 01 Kasım 2005 20:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar