jupiter Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mucit Graham Bell, telefonu icat ettiğinde ilk kez sevgilisi Alessandro Lolita Oswaldo'nun evine bir hat çeker. Başka birisinin kendisini arama lüksü olmadığından, ayrıca iki sevgili de sürekli olarak görüşmek istediğinden telefonu çalan Bell, ahizeyi kaldırdığı anda sevgilisinin uzun adının tamamını söyleyerek onu karşılar. Ancak aramalar o kadar sık olmaktadır ki, Bell bu uzun adı giderek kısaltmak durumunda kalır. Alessandro Lolita Oswaldo giderek önce Ale Lola şeklini, en son olarak da ALO şeklini alır. Bizler de Bell'e saygısızlık etmemek için hala sevgilisinin adını söyler dururuz telefonlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Japonlarda moşi moşi diolar. alo'nun japoncası moşi galiba:D[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ilgilizler de Hello! dio bazen. demiyo mu?[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 yabancılar alo demio ki zaten, dolayısıyla o anlattıgın külliyen yalan hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 İyi de yabancılar "Hello" falan diyo. Alo demiyo çoğu. Hem başlığını da caps on yazmışsın. Fake misin??[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Ale Lol Os olacak o, sonradan alo olan. Sunay Akin...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 yo hikaye dogru ben de okumustum bir dergide yada bir kitapta adamın adının bas harfleriydi edik: tekrar okuyunca olabiliritesi düşük geldi o yuzden "dogru" demyim de olabilir diyim:) [signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance... [Bu mesaj dory tarafından 01 Kasım 2005 00:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gmefaraday Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 heyecan yapmıssın sen[signature][hline]pazi snajper ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 lisede bi hoca anlatmıştı Alessandro Lolita Oswaldo ...ALOO[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 hello dur o bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ya yok öle bişey ben efendim diyorum mesela ALO ne ya elalemin sevgilisinin adını niye diyim ki ben :D[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum.. [Bu mesaj fede tarafından 01 Kasım 2005 00:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 bende Arkadasın anlattıgı sekilde duydum/okudum/dinledim (ucunden biri) Dogru olabilitesi yuksek[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Yeni bir Soluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 halloo gibi bişi der gevurlar :D almanlar sanırım[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 bende duydum o hikayeyi demekki adamın anısını taşıyan sadece biziz:)[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 [hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: dory, 01 Kasım 2005 00:50 tarihinde demiş ki: yo hikaye dogru ben de okumustum bir dergide yada bir kitapta adamın adının bas harfleriydi edik: tekrar okuyunca olabiliritesi düşük geldi o yuzden "dogru" demyim de olabilir diyim:) Şimdi adamın cinsel tercihine karışmayalım da,sevgilisi kız bunun galiba :)[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ben de alo demiorm efendim diyorum[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 sen aradığın zamanda efendim diyorsan komik oluyordur?[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 genetik.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: Revenge, 01 Kasım 2005 01:05 tarihinde demiş ki: said: dory, 01 Kasım 2005 00:50 tarihinde demiş ki: yo hikaye dogru ben de okumustum bir dergide yada bir kitapta adamın adının bas harfleriydi edik: tekrar okuyunca olabiliritesi düşük geldi o yuzden "dogru" demyim de olabilir diyim:) Şimdi adamın cinsel tercihine karışmayalım da,sevgilisi kız bunun galiba :) gece acım usuyorum uykum var, ee anlamadım O.o kimin sevgilisi kız?legbra kız değildi son gordugumde:/[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Hollandalilar da ælo diye bakiyo mesela niye bagiriyosun arkadasim?[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Baştan sona yanlış bir hikaye. Alo kelimesi, fransızcadaki Allô kelimesinden gelmektedir, çoğu türkçe kelime gibi fransızcadan alınmıştır, Graham Bell'in sevişgeniyle falan alakası yoktur.[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.! Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: Antimodes52, 01 Kasım 2005 01:38 tarihinde demiş ki: Baştan sona yanlış bir hikaye. Alo kelimesi, fransızcadaki Allô kelimesinden gelmektedir, çoğu türkçe kelime gibi fransızcadan alınmıştır, Graham Bell'in sevişgeniyle falan alakası yoktur. KESİNLİKLE YANLIŞ naptın be abi +Atv haberde izlemiştim +lisede sağlam bi hoca anlatmıştı +Mucitlerin hayatları diye bi kitapta gördüm. +nette karşılaşabilirsin fazlasıyla...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 +1 herseye ınanmamak lazım ama abartmayalım olayı wıshkıye katılıorum ben de cok duydum[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bizim neden alo dedigimiz tartisilirda, hikaye neden yanlis olsun?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar