Eternal Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mutlaka oynayın,deneyin diyorum. Action,Adventure türüne farklı bir bakış. Oyun Pskogerilim. İnceleme[signature][hline]
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Oh be, hele şükür Konsol'da açıldı. Muhteşem bir oyun. İlerleyince baya sıkıcı olabiliyor ama film tadında, büyüklere adventure. Alın oynayın... PS: Eternal sen yeni mi alan yetkilisi oldun yoksa ben mi bilmiyodum. Yine de hayırlı olsun :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 eh naptın benden önce mod idi :) valla ben kendi ellerimle açtım bilgisayar bölümüne suçumu kabul ediyorum :p[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Hiç denk gelmedi demek ki :) Konsol bölümüne ilgi az oluyo genelde. Kullananı az ya ondan heralde :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Bu sabah başladım oyuna. Kurgusunu ve konusunu çok sevdim. Uzun zamandır ihtiyacım olan bir oyunmuş. Ancak oynamış olan birileri varsa yardıma ihtiyacım var. Annemle babamın mezarını ziyarete gittikten sonraki flashback bölümündeyim. Askeri üsse girmem gerekiyor. Tırmanabileceğim bir yer buldum (sağ tarafta, çitlerin bitip ağların başladığı yer) ama bir türlü tırmanamıyorum. Ağlara tutunuyorum ama devam edemiyorum tırmanmaya. Sürekli olarak düşüyor çocuk.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Tırmanırken üstte çıkan aksiyon ikonunun gösterdiği şekle dikkat et. Onun gösterdiği gibi yapıcaksın. Yanlış hatırlamıyorsam şöyleydi. 1 ve 2 sıralaması değişebilir ama bi 1 i bi 2 yi yapıcaksın. Sen yinede ikondaki animasyona bak hehe ^^[signature][hline]Marinate the nether rod In the squish mitten Power drill the yippee bog With the dude piston Pressure wash the quiver bone In the bitch wrinkle Cannonball the fiddle cove Ooh la la
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 https://pbs.twimg.com/media/ClHUv0TWgAAySa7.jpg uu beybi
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 geçen yıl remaster edilmemiş miydi bu? remaster'ın remaster'ı mı bu? remasterception.
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 ben geçenlerde bilgisayarda oynayıp bitirdim tekrar güzel oyundu
Öne çıkan mesajlar