TRA_GS Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 nie böle gaz oldunuz ya avrupadaki takımların kendi liginde aldıkları puanlarla avrupadaki puanları toplanıp yapılıo bu liste haftaya 1.de olur fener hatta geçen sene başı daha yukardaydı yanlış hatırlamıosam bi ara[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: AthleT, 30 Ekim 2005 16:25 tarihinde demiş ki: Lolipop, milleti galeyana getirmekten ba$ka ne i$e ya forumun en gereksiz insanı! sen ne ise yarıosunki boyle konusabiliyosun?? lolipop haberi bizimle paylasmak istemis,paylasmıs,bu sayede bundan haberim oldu kendisinede tesekkur ederim.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 konunun adı "FB Avrupa'nın En Büyük 6. TAkımı..!" değil => "FB Avrupa'nın En Formda 6.Takımı..!" olmalıydı[signature][hline]-Optimist Style- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: Pessimist, 31 Ekim 2005 23:00 tarihinde demiş ki: konunun adı "FB Avrupa'nın En Büyük 6. TAkımı..!" değil => "FB Avrupa'nın En Formda 6.Takımı..!" olmalıydı Aynen öyle , ama arkadaş fenerbahce.org dan paste lamış herhalde.Ordada öyle yazılmış , bencede hata etmişler.[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 baslık oyle olmalıydı ama adama'''ne ise yararsın''' dersen bence orda moderator veya adminlerin mudahale etmesi gerekir. atlet eski nickiyle insight bicok yerde boyle postlar atıyor.yaptıgı saygısızlık yuzunden ozur dilemesi gerekir.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 bence bu liste birinin rüyası ya bir fenerli güzel bir rüya görüyo yada GALATASARAYlının biri kabus falan görüyo :) anca öle olur fenerli kapasın kıcını bölye rüyayla falan zati büyü falanda yaptırıyolardı sanırım[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: AthleT, 30 Ekim 2005 16:25 tarihinde demiş ki: Hadi sidik yarı$tıralım. Lolipop, milleti galeyana getirmekten ba$ka ne i$e yararsın? CL'de en çok puan alan 6. takım olmak En iyi olmak mı demek? Geçiniz efenim. Hadi soldan soldan. +1903[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek.. kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!! ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 TESADÜF ARKADAŞLAR AHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Neden boyle bir konu actıgınızı anlamıs degilm. Galatasaray taraftarıyım ama futbolda fanatiklikten hoslanmam. Acıklayayım once bu program Takımların o hafta sampiyonlar liginde yaptıkları maclardaki performanslar dogrultusunda aldıkları puanlar ile yapılıyor. Yani Galatasaray veya x,y,z klüplerinden herhangi birisi sampiyonlar liginde mücadele etmeyince bu listeye girememis oluyor. Eh umarım anlatabilmisimdir. Fenerbahce'ye sampiyonlar liginde basarılar dilerim umarım o listede 1. olursunuz da Turk futboluna bir katkı saglarsınız.[signature][hline]"The true dishonor for a soldier is surviving the war." Burning Legion - Invadoria Night-elf Hunter, Glebriwyn. [Bu mesaj Konn tarafından 01 Kasım 2005 02:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 yahu barçanın ligiyle fenerin ligi bir mi de en büyük 6. takım diosunuz zuhaha harbi gülünç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Bonjo, 30 Ekim 2005 16:29 tarihinde demiş ki: Valla rakibini alkışlamakta bir erdemdir.Galatasaray Uefa yı alınca bizde sevindik, Beşiktaş Kadıköyde 4-3 kazanınca tüm tribünler alkışlarla yıkıldı. Ama sizler hala bazı şeyleri kabullenmekte zorlanıyorsunuz , ne diyim devam edin. 30 kişiyi bütün tribüne çevirdinya helal olsun. Tabi alkışlayanlara dönüp söven tribünün geri kalanlarınıda unutmamak lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Dextra, 01 Kasım 2005 02:31 tarihinde demiş ki: yahu barçanın ligiyle fenerin ligi bir mi de en büyük 6. takım diosunuz zuhaha harbi gülünç gulunc olan bilip bilmeden yorum yapmak. o listedeki puanlamayi solim ben sana. turkiye liginden aldigin 3 puan 1 ya da 2 puansa. ispanya liginden aldigin 3 puan 3 ya da 4 puan. sampiyonlar liginde galibiyet 6 puan her ulke takimi icin. konuyu savunuyorum gibi gozukmesin, konu hakkinda yorumumu yapmistim, yeri antu.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Yok Eurosport'un Top 24 sıralaması puanları öyle değil. Kendi liginde Galibiyet 3, Beraberlik 1 UEFA kupasında Galibiyet 6, Beraberlik 2 Şampiyonlar Liginde Galibiyet 9, Beraberlik 3 Böylece Listenin yapıldığı tarihte Fenerbahçe 26 lig puanı, 12 CL puanı ile toplam 38 puandaydı.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 SIZ nerdesiniz demisya koptum lol[signature][hline]Disaster Orc Shaman LvL 60 Disappear Undead Rogue LvL 3x www.wowturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ben yinede tebrik ediyorum..fenerin yükselişinden memnunum çok güzel top oynuyorlar.inşallah bu sene bi çeyrek final görürüz fenerden.[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki: babamda beni ms paintle yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ha bu arada siz nerdesiniz demek nedir ya.rekabet iyidir de bu fanatiklikle anca bu kadar oluyor işte.ligin cılkı çıkmış, son 10 yılda şampiyonlar liginde hep 1 takım türk bayrağını taşımış iyi olarak.iyi dediğimde 3.olmuş 2.olmuş. siz nerdesiniz diyince ne oluyor ben onu anlamıyorum[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki: babamda beni ms paintle yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 [signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 şimdi kim bilmeden yorum yaptı acaba?[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 belgeler ortaya çıkmış yaw tr ligindeki galibiyet 1 puan olsa nası 6. olsun fener her lig aynı değerlendirilio[signature][hline]can't settle the area [Bu mesaj TRA_GS tarafından 01 Kasım 2005 13:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 pardon gecen sene ole hatirliyordum, kusura bakmayiniz.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Anlık performans bunlar zaten sürekli bir başarı olursa UEFA rank listesine yansır sene sonunda..[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 soylede bi olay war ama ispanya liginde ingiltere liginde we fransa liginde 20 takim war, buda lig sonunda bu sıralamaya etki edicektir. ondan ispanya zorlu hede hödö gibi şeyler lig sonunda fazla etki etmiyo [Bu mesaj SavagE tarafından 01 Kasım 2005 16:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar