Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nereye Gidiyor Bu Yaşlılar? Yeter Otobüste Yer Vermiyorumm!! kARDESIM Yyaff!!!

PiNg

Öne çıkan mesajlar

nerde bu devlet nerde bu insanlar yaa
nereye gidiyo kardesim bu yaslılar
YA ben binmiyorum abi bi otobüs fullsa Ama geliyor 90 yaşında Utanmadan Biniyor Otobüse full herkes ayakta Gelip BAŞINA DİKİLİYOR . Yer vermessen Homurdanıyor. Ulan Sen kimsin ki o otobüse binmisin abi!!;?!? get yaa
her gün otobüste yer vermekten gına geldi yeteerr!! 90
bugun basladım yer wermemeye ulam vermiyorum Yeteeeeeeeeeeeeeeeer

yasında 80 yasında nineler size sesleniyorum"

Binmeyin Belediye Otobüsüne
Almayın Mazlumun Ahını[signature][hline]NaRLıDeRe Sk
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşım birgün sende 80 veya 90 yaşına geldiginde birileride sana yer vermediginde sakın dövme o şahsı

bu asabiyetle 80 veya 90 yaşına kadar yaşarmısın bilmiyorum

:D[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

bırak adamlar çalışmış 80ine kadar. keyfini çıkartıyolar otobüslerin günlerin şmd. onların da zevk anlayışı bu naparsın:)
bugün onlara yarın sana ayrıca şimdilik düzen bu yer vercez napalım:D[signature][hline]ah küçücük gemi
sulara attın şimdi kendini, delisin...
Sosyal ağlarda paylaş

ya nereye gidiosa gidio:) hayat devam edio ne yani 80 yaşıma geldm ben artık evde oturiim mi desin? siz de yaşlancaksnz o zaman eve mi kapatcaksınız kendinizi? yapmayın arkadaşlar yer verelim teyzelere amcalara.. 40 yaş fln gelip önümde dikilince evet ben de öle düşünüorum ama 40 nerdeee 70-80-90 nerde:)
neyse saygıdan dolayı yer vermek lazım yaşlı kimselere die düşünüorum ben:)[signature][hline]~wish you were here~
Sosyal ağlarda paylaş

Bi bakıma dogru aslinda, 8 saat okulda cani cikmis oluyor cocuklarin sonra otobuse biniyolar, ordan keyfine eglencesine gelmis 70 yasindaki teyze yer vermesse ustune cıkıyor yavas yavas. Yer verilecek kisi belli oluyor zaten :)[signature][hline]Sevinmek için sevmedik. - İzmir/Karşıyaka

[Bu mesaj daverc tarafından 25 Ekim 2005 10:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ping arkadaşım gençliğin sorununu çok güzel bir dil ve başlıkla(!) dile getirmiş...[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Sosyal ağlarda paylaş

Eyvallah yer veririm ama su mantıkta olduğunu anladığım sürece Bu kişi bana yer vermek zorunda değil verirsede vermezsede onun mantığı ama bana kalk ben oturcam mantığı ile bakarsa cokta umrumda yani[signature][hline]Adamı evinden alırım
Ben bişi yapmam
Kendisi ailesine hasretinden ölür .
Sosyal ağlarda paylaş

itiraf etmeliyim ki ben saatine göre, ve türüne göre yer veriyorum. mesela sabahın 08:30/09:00 da güne gezmeye giden yaşlılara hayatta yol vermem. neden mi? eee zaten o saatler öğrencilerin, çalışanların otobüse binme saati ne var sanki 1 geç başlasalar günlerine gezmelerine....

yalnış mıyım????????????[signature][hline]CuRseD_OnE
Sosyal ağlarda paylaş

Bu kadar bencil insanların olduğunu bilmiyordum.

Bir gün 90 yaşına geldiğinde binersin o zamanki gençlerde sana siktir git derse ne hissedersin ? Kemik erimesi ,güçsüzlük derken zaten ayakta zor duruyor adamlar birde çıkmış bunlar nereye gidiyor diyiyorsun ? Sen o saatte nereye gidiyorsan onlarda oraya gidiyor ? Üstelik kimin nereye gittiği de seni ilgilendirmez.

Yaşlılara yer vermek saygıdan ibaret değildir sadece.Sen bunun terbiyesini almamışsan biri sana bunu öğretmemişse yazık.Çıkıp birde utanmadan laf atıyorsun.

İnşallah yaşlanırsın da yaptığın şey bir gün sana yapılır...[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

ben bindigimde bir yere oturmus isem hemen camdan disari bakma moduna geciyorum.[signature][hline]Zergling !! O bir Kola canavari!!
Toynak gören masum pati !! Koçum benim!!
Tek istediğim var !!! Adminlik
Herkez post kasıcı gelir bana...
Balık baştan!!! Paticik sondan kokar... !!!!!
Pati yabaniyim ben !!! Girerim Paticik'inize hepinizi yerim ben !!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cursed_one, 25 Ekim 2005 12:02 tarihinde demiş ki:
@ ezmode:

en iyi taktik benimkisi: discman tak aç sesini yere veya cam kenarında isen dışarı bak =)

bende aynen boyleyim :) yada cantayi aliyorum kucagima birde bir soz patliyorum ammada agirmis gibi[signature][hline]Zergling !! O bir Kola canavari!!
Toynak gören masum pati !! Koçum benim!!
Tek istediğim var !!! Adminlik
Herkez post kasıcı gelir bana...
Balık baştan!!! Paticik sondan kokar... !!!!!
Pati yabaniyim ben !!! Girerim Paticik'inize hepinizi yerim ben !!!
Sosyal ağlarda paylaş

@ darkrider:

hayır benim gittiğim yere gitmiyorlar ben işe gidiyorum onlar ise gezmeye saat 10 da çıksınlar o zaman boş... artı ben yer vermiyorum demedim mesela çocuklu bebekli hatunlara hep veririm veya iyi huylu yaşlılara, ama bu dolu dolu olduğunu göre göre binip de sonra gençleri zorla kaldıranlara hayatta vermem otur durakta yeni dolmuş bekle veya otobüs işte.

benim terbiyem sağlam sen benim için endişenlenme...[signature][hline]CuRseD_OnE
Sosyal ağlarda paylaş

Bende sevmiyorum...

Benim birine yardım etmem için ona saygı duymam gerekir.

Yani bana çok yardımı dokunmuş bir arkadaşıma saygı duyarım, yerimi veririm

Sakat birisi ise bütün o zorluklara rağmen çalışmasına, bu zorluklara göğüs germesine saygı duyarım yine yerimi veririm

Çocuklu bir insansa, insan o zorluğa rağmen sabredebiliyorsa saygı duyarım yine yerimi veririm...

Ama amcanın teyzenin biri gelcekte 5 dk rahat etmek için tepeme çıkıcak, ancak tiksinirim. Saygı için illede yaşlı olmak gerekmez, yada yaşlılara yer vermek saygı göstergesi değildir...

Tamamen katılıyorum.Biz bütün gün okulda/işte çalışıyoruz cıvığımız çıkıyo, amcacıklar teyzecikler gezicek sefa sürcek amanın yerimize sebeplenmeden 10 dk durmazlarsa olmaz...[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki:
İşiyorum öyleyse varım..
Sosyal ağlarda paylaş

gezmeye gittiğini nereden biliyorsunuz anlamadım.o yaştaki insanların çok sık şekilde hastahaneye veya doktora gitmeleri gerekiyor belki hastayaneye gidiyolar?belki maaşını çekemye gidiyor?yaknı hasta ona gidiyor ya da boşverin gezmeye gidiyor.bu ona yer vermemen gerektiğini mi gösterir.kimse o otobüse keyiften binmez parası olsa taksiye binerdi.otobüste yaşlılara yer vermek basit bir saygı kuralıdır,bir iyilik yapmaktır.olaya su acıdan bak sen ayakta durailirsin ama o yaştaki insan duramaz.sen ayakta dursan ne olur en fazla yorulursun 15 dk sonra geçer ama onlar içim böyle değil.kendin o duruma geleceğini düşünmüyor olabilirsin en azından şöyle düşün anneannen yada babaannene biri otobüste yer vermese camdan bakıp discmani açsa kadın otobüsün içinde nasıl durur bi o yana bir bu yana savrulup duruyolar yazıktır.ben her zaman yaşlılara yer veriyorum bu ufak bir iyiliktir.ama bayanlara yer vermek saçma geliyor.yaşlı değilse ayakta gitsin :)[signature][hline]RareBee
Sosyal ağlarda paylaş

Destek için öteşekkür ederim. Ama hakikaten sanki özellikle kalabalık saatleri seçiyorlar. ben şahsen çok dolu bir otobüs gelince 15 dk daha bekleyip bir sigara yakmayı tercih ederim sıkış sıkış gitmektense. onlar ise sıkış sıkış gitme tercihinde bulunup ardından bizden resmen yer istiyorlar.

@ ShadowFury: Kesinlikle saygı ile bağdaştırışına katılıyor ve destekliyorum. Çok güzel ve benim anlatamadığım noktayı dile getirmişsin.[signature][hline]CuRseD_OnE
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...