Llama Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Ben boyle sıcak gormedım evde acmadıgım delık kalmadı ustumden su dokerler gıubı ter bosalıyor ya bu ızmırden kacmak lazım yazları ne bıcım nem var ustum yapıs yapıs dus alıyorum 5dk sonra yıne beter oluyorum artık pcyı kuvetın oraya kurup kuvetı doldurcam ıcınde oturcam yoksa geberıcem sımdı...[hline]Ben Bugun Cok Iyıyım... Metall Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 haha ben ne yapıyım ? antalyadayım ben ![hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mercenary Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 ben bilgisayarı salona aldım(hehe annemler yok) klima+vantilatör baya iyi serinletiyor gecen sene de balkona almıştım ama orası da sıcak oluyor[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 haha antalyadayım ben pekı ben napıcam? cvp hergun denıze gırıyorum klıma ohhh :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 lem sen tatildesin be ben çalışıyorum bide pehh sen gördün sıcağı neresi daha sıcakmış söyle bakem istanbulmu antalya mı ?[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Abi anlatyanın adı var be sıcak olsa çekilir ben istteyin yok sıcak çekilmiyo :-) geberiyom harbi[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Avaturkten[William Hurt] ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 said: kermit_frog, 01 August 2003 19:26 tarihinde demiş ki: lem sen tatildesin be ben çalışıyorum bide pehh sen gördün sıcağı neresi daha sıcakmış söyle bakem istanbulmu antalya mı ?[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch yooo gayet serin antalya pufur pufur[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 de get lem pufur pufur muş sizin evin içi püfür püfür klima püfüyo da ondan ![hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 ice tea depola en iyi çözüm.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 parayı bol bulduk da ice tea depo etcez töbe töbe :)[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Ankara havası bir acayip. 5'te ben uyurken odalar buz gibi. Saat 12-13'te çok sıcak terliyorum, biraz vakit geçince rüzgar esiyor (4-5 gibi) şimdi saat 8. Ilık hava. Rüzgar esmediği için terliyorsun. Geçen gün arkadaşlarla buluşuyum dedim. Akşam yatarken, sabah kalkarken hava çok sıcaktı. Banyo yaptım. Sinemadan sonra yağmur bastırdı. E çok iyi halt yedi..[hline]Crush=Ezen, Kıran değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Ben Samsun'dayım yağmur yağıyo burda :D[hline]Dagger, 25 July 2003 03:39 tarihinde demiş ki: My head enter! ascraeus, 27 July 2003 17:15 tarihinde demiş ki: garbage bolumunun kaldırılmasını istiyorum aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki: I am very şaşıring olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 10 dk. yüriym dedim, başıma güneş geçiyodu be :P Ama Antalya çok daha sıcaktır tabi.Ben 8 yaşına kadar Antalya'da kalmıştım.Daha o zamanlar kızartma olurduk güneşte, gölge desen fayda etmezdi.Şimdi kimbilir nasıl olmuştur[hline]ymumcuoglu Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 izmir, dayanılmıcak sıcak var işlerim olmasa çeşme kaçıcam bi sn ye durmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 bende klima yok sadece vantilator var odamda tavanda oda zaten odanın tavanında toplanan sıcak havayı ustüme püskürto dahada beter oluom..bacaklarımdan fln terler fıskırıo o derece rezil..[hline]aente is alone on this way.. aente:Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 söndürelim mi? tabi tabi[hline]Craven, 17 June 2003 14:23 tarihinde demiş ki: biz metalciyiz kötüyüz adiyiz siyah giyer kedi keser satanistçilik oynarız içinde gitar olan bütün herşeyi dinler deli gibi kafa sallarız.bu böyle biline En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 said: DeamoN, 01 August 2003 21:29 tarihinde demiş ki: Bu gereksiz quote değil, rezil quote olmuş / Nefr] senın tabını yerımmmmm........[hline]Ben Bugun Cok Iyıyım... Metall Ethlos [Bu mesaj Nefr tarafından 02 August 2003 12:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 yanıyorum ya habibi bana senden fayda yok yolla şu garibi aktan banaa fayda yok Küçük(!) Emrah[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 bakın işte Ankara nın guzel yanı golgede guzel olması yani goölge de bunalmıyosun :)[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 said: aente, 01 August 2003 21:01 tarihinde demiş ki: bende klima yok sadece vantilator var odamda tavanda oda zaten odanın tavanında toplanan sıcak havayı ustüme püskürto dahada beter oluom..bacaklarımdan fln terler fıskırıo o derece rezil..[hline]aente is alone on this way.. aente:Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist vantilatörü çalıştırma o zaman.. nası fikir hehe..[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 izmirde yanıom ya. bodrum, ayvalık ne güzel serindi of. izmiri seviodum ama sıcaklarda 1 kere daha düşünüorum :-p[hline]Cyre2k, 22 July 2003 01:17 tarihinde demiş ki: Dolay1s1yla sizinde 50 tane kar1n1z olsa 103 cocuk pek zor deil! Sly-One, 22 July 2003 01:18 tarihinde demiş ki: ı ya basmak yerine 1 e basmak daha mı kolay yoksa çok mu k3nk birisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 donla dolasıcam artık dısarda delı dıcekler dıye korkuyorum[hline]Ben Bugun Cok Iyıyım... Metall Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 izmitte feLakeT! fakat kLima Süper bi$i :)[hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış" Necip Fazıl KISAKÜREK* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 bi aralar uludağ gazoz muydu Mehmet ali erbil çıkıyodu Söndür ateşini felan bişiler diyodu heh süper söndürün ateşleriniz anamm[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 İzmirde kalıyosan benim gibi yap gündüz bir köşe bul veya küveti doldur orda uyu gece biraz daha iyi oluyor hava tavsiye ederim. Yoksa ölüm abi ya gebertir insanı.[hline]Alma Mater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar