Patos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 zihniyetimize acimak? sunu biraz aciklar misin tam olarak ne demek istiyorsun? bir pozisyona penalti demek mi acinacak durum. yoksa tuttugun takim basarili oldugu zaman turk futbolunu izleyip, basarisiz oldugu zaman izlememek mi? basarili oldugu zaman hersey guzel, basarisiz oldugu zaman hersey kotu demek mi? hayali senaryolar uretmek mi? basarili oldugu zaman kendi takimina serefli, basarisiz oldugu zaman diger takimlarin hepsine ve federasyona hakemlere serefsiz demek mi? bole dusunuyorsan zaten, izleme, herhangi bir takimi da destekleme, dogru olani da bu zaten. bende bole saibe bilmem ne oldugunu felan dusunsem normal olarak desteklemem gerekir hic bi takimi. ama kimseye hakaret etmeye hakkin yok. ben penalti derim sen demezsin. sen bana ole dedim diye hakaret edemezsin, ben sana ole dedin diye hakaret edemem.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Ciddi ciddi hiç fener gs bjk muhabbetıne girmiicem. Şu Ligde kim şampiyon olursa olsun.Hiçbir değeri yok bence. O kadar gereksiz , o kadar rezil o kadar iğrenç bir lig oldu ki artık. Uefanın gelip resmen kapatması lazım aslında. Beşiktaşta fenerde galatasarayda kim şampiyon olursa olsun bu son dönemdeki şampiyonlukların hiçbirini bu takımların tarihlerine yakıştıramıyorum. ama yinede izliyoruz. pf![signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 bak ya bu lafı da kavgaya çevirdi adam. ortada tartışılcak birşey yokken nasıl penaltı diyorsunuz o ilginç geliyor bana.en fanatik fenerli arkadaşlarım bile ilk defa bi pozisyona itiraz etmedi.nasıl penaltı diyorsunuz anlamıyorum. bu arada bir konuda yanılıyorsunuz.benim fenere bir garezim yok.aynısını galatasarayda yapmıştır.hatırlıyorum zaten.fakat işte yanıldığınız nokta bu.zamanında bizx yaptık diye siz de yaparsanız ve kendinizi haklı görürseniz iş bitmiş demektir.işte bu tam bir türk mantığıdır ve bu yüzden bu ülke geri kalmıştır.biri bi pislik yapıyorsa ben de yapabilirim, nasıl olsa onlar da yaptı.[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki: babamda beni ms paintle yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ben ole bisi mi demisim? onlar yapti biz de yapariz mi demisim, bunu mu cikardin, nasi cikardin merak ettim? ayrica kavgaya ceviren, zihniyetime aciyarak yani hakaret ederek ben miyim sen misin? bu son donemde "sehsuval" gibi uste cikmalar moda olmaya basladi. hadi hayirlisi.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 2. paragraftaki lafım tüm konu içinde "eskiden galatasaray da yaptı" diyenlere idi.sana değil. zihniyete acıma kısmı ağır kaçmış özür dilerim.ama onun dışında dediklerime katılıyormusun katılmıyormusun onu söyle sen bana ordan devam edelim[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki: babamda beni ms paintle yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ayrica burada tartisilmasi gereken, penalti felan degil. ben zaten yorumumu yapmisim, penalti olmasin, problem degil. ben penalti olarak gormusum. baskasi gormemis. hakem penalti vermis. burada onemli olan, bu gibi sonuclardan sonra ne bilim hakem hatasindan sonra felan gelipte, yok federasyon belirlemis sampiyonlugu, yok hakemler satilmis demek. bu yanlis. turkiyedeki hakemler kotu diye, federasyon kotu yonetiyor diye, kanunlar yanlis diye. kimsenin sampiyonluguna, mac kazanmasina laf atilmamasi gerekir. sadece anelkanin pozisyonu yuzunden, son 2 sampiyonlugumuz ve bu seneki guzel futbolumuzu yekeleyemezsiniz. diger takimlarin sampiyonluklari icinde gecerli. yine soluyorum. aziz yildirim aptal mi, madem hakemleri federasyonu baglamis, ne diye -adam olmayan- alex e, appiah'a, anelka'ya sadece bu 3 futbolcuya 36 milyon euro veriyor?[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 avrupada kimlerle oynayacaksınız pardon?mecbur o adamları almaya.bir de her zaman hakeme güvenemessin.34 maçın 5-6 tanesini bıraksan gerisini çatır çatır oynaman gerek. bu arada daha önceki postlarımda da dediğim gibi fener güzel oynuyor.fakat hakem yaptığı saçmalıkla bu oyuna gölge düşürdü.kimse bana üst üste bu kadar şeyin tesadüf olduğunu söylemesin çünkü değil[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki: babamda beni ms paintle yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 diyorsunuzki hatalar sadece fenerin lehine yapılıyor. hiçmi diğer takımların lehine yapılmıyor?[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: Gilean, 31 Ekim 2005 00:52 tarihinde demiş ki: avrupada kimlerle oynayacaksınız pardon?mecbur o adamları almaya.bir de her zaman hakeme güvenemessin.34 maçın 5-6 tanesini bıraksan gerisini çatır çatır oynaman gerek. pardon ustteki msg alintisi ama yani bu senaryoyu bile urettikten sonra, ben konuyu burada kapatiyorum. yani en azindan seninle. sorun cunku futbol ile fb ile gs ile vs.. ile ilgili degil. sorun bu turk insaninin her onune gelene "serefsiz" damgasi vurmasindan kaynaklanan bisi. art niyet genlerimizde var. ama su kadarini soliyim, iyi ki bu turk futbolunun basinda sen yoksun ya da senin gibi bole sizofrenik senaryolar uretenler yok. cunku bu dusunduklerin sadece sizin kafanizda olan seyler.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ben hakemi satın alıyor demiyorum hakemler etki altında kalıyor diyorum[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki: babamda beni ms paintle yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 paratron tavsiye ederim hazma iyi gelir[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Yeni bir Soluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titreyenuzayli Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 fenerlilerle tartisma, satin alsalar paramiz var satin aldik derler, baska turlu olsa inkar ederler hakkimizdi derler. adi ustunde, fenerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: Gilean, 31 Ekim 2005 00:26 tarihinde demiş ki: şampiyon 2. 3. hepsi önceden belirlenmiş ona göre ayarlanıyor. hakem hatasindan kaynaklanan bir pozisyondan sonra bole dedin. ama uzerindeki art niyeti atip, sadece takiminin basarisiz olmasindan kaynaklanan sinirden bunlari soledim diyorsan, o da mutluluk verir, art niyetten kurtulmak icin caba gosteren bana.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 kurtulmaya çalışıyorum.mesela artık feneri avrupada tutabiliyorum yani öyle diyim[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki: babamda beni ms paintle yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 gilean , dedigin mantiga gore topu eliyle kesen antepli oyuncuyu isaret etmeyen yan hakem ve o oyuncuya sari kart vermeyen orta hakemde etkide kalmis. Fenerbahce , besiktas ve galatasaraydan daha iyi top oynuyor suan. Yani suana kadar karsilasmalar baktigimizda. penlati konusuna gelince , 1. hamleden sonra donerek 2. hamleyi yapmak orda penalti sebebidir bence. ayrica alex kendini atti diyenler , tabiki aticak profesyonel adam. fenerbahcenin oynadigi top , pozisyonlar ortada , inan bende seninle ayni sekilde bu pozisyonlari gormeden yada gordugu halde tam tersini iddia edicek sekilde yorum yapanlarin zihniyetlerine aciyorum.[signature][hline]4 8 15 16 23 42 [Bu mesaj Zegna tarafından 31 Ekim 2005 01:59 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Zegna tarafından 31 Ekim 2005 02:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ayrica turkiye liginde 1. 2. 3. onceden belirleniyor ona gore ayarlaniyor gibi bisi demissin gielan , allah askina soyle bu dedigine gercekten inaniyormusun :) besiktas , fenerbahce , trabzonspor ve galatasaray.. simdi bu dort buyuk klubumuzun yonetim kurulu , ve normal uyelerini bir yana birakalim , milyonlarca taraftari var dimi. bu taraftarlar ve uyeler icinde ; para sican fabrikatorler , insaat muhendisleri , holding sahipleri , milletvekilleri , medya kurulusu sahipleri , basbakanlar vs vs vs uzar gider... Sen inaniyormusun bu takimlardan birinin digerine SAHA DISINDA gücü yeter? Ozhan Canaydin diyelimki rusvet verdi birisine , sen saniyormusunki bundan yildirim demiroren yada aziz yildirimin haberi olmayacak? Yer yerinden oynar yahu. Ne yapiyorlar ne ediyorlar hepsi biribirinden haberder. Cok basit dusunuyorsunuz , bos yere komplo teorileri kuruyorsunuz. Bahsettiginiz seyler tamamen turkiyedeki federasyonun , tahkimin ve hakemlerin KOTU lugundan kaynaklanan bisi. dunyanin hangi ulkesinde teknik direktore kufur eden oyuncuya 5 mac , hakeme kufur eden oyuncuya 3 mac ceza veriliyor? adamin kaval kemigi kirilmasina ragmen dusuk calinmayan bir ligimiz var. Kicini kaldiramayan , pozisyonlara uzak kalan yan ve orta hakemlerimiz var. Boyle hakemler oldukca , anelka eliyle golu atar , umit karan 90 da faul ile golu atar , ailton soyle yapar uzar gider bu liste.[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 turkiyedeki anlayisa hastayim bu yuzden herkes son donemlerde basarsiz oluyor. Kaybedince hemen hakemler tff vs. birakin artik bu isleri hehe.[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 sınavdan ben yükseksek not aldım, sınavdan hoca bıraktı... geçen haftaki maçı bizkazandık, bu haftaki maçı hocakaybettirdi ... kazanırken ben biz kaybederken hoca hakem onlar ... yapmayın yaw ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 nese sakin kafayla oturup düşündüm de neden bu kadar gaza geldiğimi buldum. fanatiklik bi yana resmen hakem maçı satıcak diye izliyorum fener maçlarını.bu yüzden böyle bir durum oldu.halbuki her maçta bööle.hakemler baştan bitmiş.[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki: babamda beni ms paintle yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 [spo1=Ne deseniz boş][/spo][signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ehe kızdırmayın GS li arkları.[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Yeni bir Soluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: Bonjo, 31 Ekim 2005 16:29 tarihinde demiş ki: [spo1=Ne deseniz boş][/spo] emanete hiyanet yapmayan gs ye teşekkür ederiz[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar