Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Stat:Şükrü Saraçoğlu Hakem:Cem Papila Saat:20:00 Tv:Lig Tv Fenerbahçe: Volkan - Serkan - Önder - Luciano - Ümit - Mehmet - Selçuk - Appiah - Alex - Tuncay - Anelka Gaziantep: Hasagiç - Fahmi - Bekir - Erman - Faruk - Özgür - Erdal - Sedat - Hasan - İlhan - Lazarov Zor bir maç gibi gözüksede ben öyle olacağını düşünmüyorum , ligde üst üste 9. galibiyetimizi alacağız inşallah.[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ewet zorlu bi maç gözüksede kandi sahamızda taraftarlarımızın önunde bu maçı almalıyız...hadi sarı kanarya..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 --Fenerbahçemizin Gaziantepspor ile yapacağı karşılaşmanın Cumhuriyet Bayramımız ile aynı güne denk gelmesi nedeni ile stadımıza gelecek tüm taraftarlarımızı Türk Bayrakları ' nı da yanlarında getirmeye ve Türk Ulusu ' nun bu en büyük bayramını Fenerbahçe ailesi olarak birlikte kutlamaya davet ediyoruz. --Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, sarı-lacivertli takımın Gaziantepspor ile yapacağı mücadeleyle birlikte, takımının başında 100 . resmi maçına çıkacak.. --Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı VIP girişinde bulunan Fenerbahçe Müzesi üyelerimizin ve taraftarlarımızın ziyaretine açılmıştır. Tam karnaval yerine dönecek bugün Şükrü Saraçoğlu. :)[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Antep deplasmanda iyi bu sıralar.Bakalım izleyip görücez :)[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 umarım rahat yeneriz.ama gaziantep her zaman tehlikeli bi takım unutmamak lazım.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Yine zor mac kazanırsak super olacak cunku GS'nin Gencler deplasmanın puan kaybetmesi olası..[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Yeni bir Soluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 3-0 alırız rüyamda gördüm[signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Antep için rahat bir maç olucak[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 black espri yapmıs :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sergen Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 antepte kirita yokmuş işleri zor ama imnaksız değil!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kocero Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 insanların anadolu takımlarının fenerbahçeyi hala yenebileceklerini düşünmeleri ne kadar komik...sıradan bi maç kolay alınacak bi 3 puan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 zorlanmadan alabilceimiz bi maç. başarılar Fenerbahçe.[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! I'm love in it! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 senin eline su dökemez cintonik=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Fener açar şimdi bi Fenerbahçe Cumhuriyeti diye pankartları alkış alır.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 antep 3-0 yapar devre arası bişeyler olur maçı fb 4-3 alır[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 komiklik yapmaya başlamışsınız gene[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Yeni bir Soluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: -Nae, 29 Ekim 2005 17:06 tarihinde demiş ki: komiklik yapmaya başlamışsınız gene sizin her zamanki halinizden bir parça kesit sundum sadece, gs ya da bjk ile ilgili bi konuda siz de bunlara benzer birçok şey yapıyosunuz o yüzden tepki vermeye hakkınız yok açıkçası[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 fenerhahçenin şu durumda puan kaybetmesi zor gibi içerde fakat hakemler bu kadar eleştiriyi bir dikkate alırsa ve fener'i desteklemekten vazgeçerse işler değişebilir. antep boş takım değil. yani fenerlilerin de hakem desteği olmadan maç kazanmayı istediklerini biliyorum. umarım öyle bir maç olur ve futbol zevk verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 biz kimiz? ben direk senden bahsediyorum. Sende benim buna benzer bir postumu gosterbilirmisin? komik insan[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Yeni bir Soluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Antep alır bu maçı zorlanmadan[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: bLackcha0s, 29 Ekim 2005 13:49 tarihinde demiş ki: Antep için rahat bir maç olucak said: bLackcha0s, 29 Ekim 2005 15:58 tarihinde demiş ki: Fener açar şimdi bi Fenerbahçe Cumhuriyeti diye pankartları alkış alır. said: bLackcha0s, 29 Ekim 2005 17:20 tarihinde demiş ki: Antep alır bu maçı zorlanmadan Arkadaşım Fenerbahçe düşmanlığın varsa git başka yerde kus.. İnsanları tahrik etme , zoraki laf istiyorsun.[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 yok rahat alır.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: -Nae, 29 Ekim 2005 17:17 tarihinde demiş ki: biz kimiz? ben direk senden bahsediyorum. Sende benim buna benzer bir postumu gosterbilirmisin? komik insan ben direk seni kastetmedim sadece tepki msj ı sana ait olduu için senin msjına alıntı yaptım[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: bLackcha0s, 29 Ekim 2005 17:26 tarihinde demiş ki: yok rahat alır. Bence ilk golü Anelka atar , 90 da yeriz bir tane 1-1 olur sonra 90+3 de çakar Tuncay 2-1 alırız gibime geliyor.[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Hakemde ankaranın penaltısını vermez Anelka ilk golü elle atar ama =) neyse boku çıkmasın =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar