bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Oscar Altınportakal Altın Ayı kadar prof olmasada ufak çapta Sezonun en iyi filmlerini seçelim. Örneğin 2004 ün Filmlerine ödül verelim. En iyi Film En iyi Yönetmen En iyi oyuncu En iyi Türk Filmi En iyi Türk oyuncu tarzında ne dersiniz hoş olmaz mı ? bence eveet![signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 olur ya valla..gerçi oscarlardan önce bi tahmin topiği açılıyo genelde de..bu da güzel olur.[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 olmaz newden dersen oscar da bin kusur juri var bizde o kadar yok herkes kafasına gore bi film yazıcak ohoo olcak olay kac tane aday olcak falan mesela ben burdakılerın banko yacagı fılmlerı bılıyorum butterfly effect requiem for a dream forrest gump saw ............ gibi filmler işte çünkü en begendiginiz film en begendiginiz oyuncu hede hodo dıye bın turlu topic vardı[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 önüne gelen film yazmıcak işte öyle. Belli filmler seçilicek oylanıcak sonra.Filmler seçilirkende tartışılıcak. Ayrıca onların hepsi geçmiş filmler kalkıpta 3 sene öncesinin filmini aday göstermiyeceğiz. Sadece bu sezonun filmleri.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Şimdi 2004 filmleri hangileriydi öle bi sorun var:)Adayları belirleyelim oylama yapalım sonra[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ama şimdi aday belirlemek juri belirlemek oylama yapmak lazım, bence basına iş aldın black:P ghaldszarın yardımı ile yapilabilir cok da eglenceli olur, *!sunucu olmak için parmak kaldırır*[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance... [Bu mesaj dory tarafından 30 Ekim 2005 18:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: dory, 30 Ekim 2005 18:02 tarihinde demiş ki: ama şimdi aday belirlemek juri belirlemek oylama yapmak lazım, bence basına iş aldın black:P ghaldszarın yardımı ile yapilabilir cok da eglenceli olur, *!sunucu olmak için parmak kaldırır* *! juri olmak için el kaldırır*[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 *!"ooooo eller havaya" yapar*[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ya of ne dalga geciyorsunuz be, ben ciddiyim guild eglenceli olabilir, sunucu işi tabiki işin espri kısmı ama fikir bence guzel edit: cok fazla ultima, guild değil o fikir olucak [signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance... [Bu mesaj dory tarafından 30 Ekim 2005 18:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 arkadaşlar şöyle yapalım.Paticik Sinema Külübünü kuralım :D (ciddiyim ) özel mesajlardan , mirc'den , msn'den işletilir böyle organizazyonlar yapılır :) Hep birlikte Paticik Sinema Ödülleri gecesi düzenleriz :D Paticar heykeli veririz :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 paticikte sinemadan anlayan ( tamam lan dalmayın ) sinema manyağı iki kişi var bi ben bide prawler :D serdar film söle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 jankis de olsun juri de :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 hmm.kulağa hoş geliyor[signature][hline]-Optimist Style- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: SoulCube, 30 Ekim 2005 21:00 tarihinde demiş ki: paticikte sinemadan anlayan ( tamam lan dalmayın ) sinema manyağı iki kişi var bi ben bide prawler :D serdar film söle :D eheu dayak istiyorsun ! praw ne anlar filmden be prawın en iyi kadın aktörü Slyvia Saint dir. En İyi Filmide Slyvia Saint&Carmen Electra in the bathrooms dur.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 serdar dövmeye gelir birazdan :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: DarKRideR, 30 Ekim 2005 18:43 tarihinde demiş ki: arkadaşlar şöyle yapalım.Paticik Sinema Külübünü kuralım :D (ciddiyim ) özel mesajlardan , mirc'den , msn'den işletilir böyle organizazyonlar yapılır :) Hep birlikte Paticik Sinema Ödülleri gecesi düzenleriz :D Paticar heykeli veririz :) Hatta filmlere gidelim !!!!!!!! Mesela sinema klubu olarak filmlere gidelim Zagalara beyazlara gidelim. oh oh[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funny_girl Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Bence harrrrrrrrrrika! :tebrikz: Ben bir aday göstereyim(En İyi Film):Fantastic Four Bilimkurgu bakımından harikulade bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Kavga çıkar şimdi bide benim filmim daha iyi lan diye =) böylece vizyon bölümünün reytingleri artar google reklamı bile alırız buralara Çok güzel olucak buralar merak etmeyin.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: bLackcha0s, 30 Ekim 2005 22:33 tarihinde demiş ki: said: DarKRideR, 30 Ekim 2005 18:43 tarihinde demiş ki: arkadaşlar şöyle yapalım.Paticik Sinema Külübünü kuralım :D (ciddiyim ) özel mesajlardan , mirc'den , msn'den işletilir böyle organizazyonlar yapılır :) Hep birlikte Paticik Sinema Ödülleri gecesi düzenleriz :D Paticar heykeli veririz :) Hatta filmlere gidelim !!!!!!!! Mesela sinema klubu olarak filmlere gidelim Zagalara beyazlara gidelim. oh oh ahaha güzel fikir :D Pankart açarız zaga paticik diye uaehhauh :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 zaga bitti nereye gidion ? =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 televiyon makinasına gideriz makine değil.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 en yakın şov ne zamansa ona akarız sorun değil :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 konu nerden nereye gelmiş... başlığa 'Free Dream' yazsaymışsın keşke[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 The Lord of the Rings: Return of the King Yüzüklerin Efendisi : Kralın Dönüşü Tür:Macera/fantastik Gösterim:19 Aralık 2003 Yönetmen:Peter Jackson Senaryo: Peter Jackson, Philippa Boyens,Stephen Sinclair,Frances Walsh,J.R.R Tolkien Görüntü Yönetmeni:Andrew Lesnie Muzik:Howard Shore En iyi film dalına ornek :) hatta favorim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 bence herkes 2 filmi aday adayligina koysun. ortaya çikan listeden 5 filmi oylara göre seçelim sonrada o 5 filmden en yüksek oyu alan film pati ödülü alsın :P zaten ilgi gösteren 10 kişi olsa 20 film arasindan seçim yapariz. nasi fikir? Bu arada 2005 filmlerine ödül versek? zaten oscar almiş oyuncularin .ötünü kaldirmayalim hehe. Şimdi Jamie Foxx'a en iyi oyuncu olaraktan ödül vermeyecek olan var mı? Ben Don Cheadle'ı düşündüm ama yani.. Jamie yönetti Ray ile dogruya dogru.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- [Bu mesaj MeSh tarafından 31 Ekim 2005 13:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar