Suark Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 valla gençler vashj a gelin.Biz her hafta raid yapıyoruz.Onu bırakın duzenlı raıde gerek yok sureklı kapısma var,ben bg ye gırmeye gerek bıle gormuyorum.Hele hele Stromgarde direk bg den iyi yani. Bilmiyorum belki ben şanslıyım[signature][hline]By blood and honor we serve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: dreagloth, 30 Ekim 2005 16:40 tarihinde demiş ki: said: Eternal, 30 Ekim 2005 13:45 tarihinde demiş ki: Hiçbir Expansionda sonradan yeni bir Irk çıkarılmaz.Yeni Class lar çıkarırsın ama ırk çıkarmasın. Bunu nerden çıkardın anlamadım ama, bkz; eq1, eq2, shadowbane, gw olacak, ve bunlar büyük kitlelere hitap eden oyunlar. Ve bone idi sanırım söyleyen asıl tehlike yeni class lar, kimse yeni ırkı aynı class için baştan kasmaz büyük ihtimal. Hiç çıkmadı demedim ki.Çıkarılmaz dedim. Onlarındakide hata fikrimce[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." [Bu mesaj Eternal tarafından 30 Ekim 2005 18:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: Virus, 30 Ekim 2005 16:47 tarihinde demiş ki: said: dreagloth, 30 Ekim 2005 16:40 tarihinde demiş ki: said: Eternal, 30 Ekim 2005 13:45 tarihinde demiş ki: Hiçbir Expansionda sonradan yeni bir Irk çıkarılmaz.Yeni Class lar çıkarırsın ama ırk çıkarmasın. Bunu nerden çıkardın anlamadım ama, bkz; eq1, eq2, shadowbane, gw olacak, ve bunlar büyük kitlelere hitap eden oyunlar. Ve bone idi sanırım söyleyen asıl tehlike yeni class lar, kimse yeni ırkı aynı class için baştan kasmaz büyük ihtimal. buna birde daoc ve cov uda ekleyelim.Daocda 3 tane ekpaket var ve hepsine yeni ırk geldi hatta classda geldi. swg yi de ekle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Yazdıklarınızı tek tek okudum.Yorumum şu olucak... Eve online Hepiniz annadıgım kadarıyla pvp sizlikten sıkılmaktan gem vuruosunuz.bende öle.bg veya item kasmaktan sıkıldım.Yeni expansionla ilgili görüşlere tamammen katılıyorum herkez blod elf ve digerini açıcak sonra ? gene aynı tan tanalar.kaldıki çıkmasına da çok var.Exp. çıktıktan sonrada 70 olucaz yeni itemler kasıcaz mecburen sonra ? Cevap hep aynı. Ancak eve online böle değil.Devamlı bir aksiyon var.Zaten mecbursun.oyunda tek mapde hakimiyet üzerine kurulu ve sen ve şirketin iyi bir ittfakta değil veya kuvvetli değilseniz bölgelere hakimiyet çok zor.üstelik para kazanmak veya mine için herye uygun değil.Nasıl kafanızda birşeyler oluşuyomu?. birkaç örnekle devam ediyim mesela wow da lvl 10 adamın lvl 16 yı bile alması neredeyse şansa bağlı yok bile aynı şey diger lvl lar içinde böyle.Ancak eve de ufak bir frigate e bile warp sürücüsü korucusu olmayan battleship (oyuncu takmamışsa tabi) i saatlerce bi yerde hapsedebilir ve bütün parasını almadan bırakmaz isterse patlatır 2 ufak frig.Oyun tamamen sizin yeteneğinize kalmış.isterseniz görünmez olan gemilerle korsan olur imparatorluga adımızı bile atamadan yaşarsınız ama ünlenir ve sizi görenin kaçmasını sağlayabilirsiniz.Benim başıma geldi nasıl yusufladıgımı hatırlamıyorum.Wow da böyle bir heyecan yok diger hiçbir online oyunda saatlarce bir sistemden digerine geçmek için beklediğimi geçerken yalvardıgımı hatırlamıyorum :) (eve de meşhur birkaç nokta var güvenli yerlerden 0.0 denen sfıır güvenliğin oldugu yerlerde gate camping yapılır siz düşünün durumu )üstelik oyunda char geliştirmenin bir sınırı yok.çünkü oyun skill based :) Kısaca başka oyunlarıda deneyin derim....[signature][hline]BL -> Mufreze 60 orc Shaman DuneMaul -> Kojiro Dwarf Warrior [Bu mesaj behran tarafından 30 Ekim 2005 19:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 eve guzel oyun ya.Cidden,hatta skiller için gece gunduz ugrasmak gerekmıyor. Ben donebılırım belkı cook sora[signature][hline]By blood and honor we serve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Walla ultima online daha zevkliydi :D Neyse.. evet sehir raidlerinin kalkmasının sebebi.. bi boka yaramayan civil in 200 kişi tarafından 10-30 arası kesilmesidir.. Ud yi bastıgımız gün dikkatsizliğimizden 23 dk almıstım... ve ben hala bu Dk olayını anlayamadım arkadasım ben sehire girince seve seve aoe yapıcam... Civillerden DK almamız kadar Aptal ca bir şey olamaz ya.. Civil da neki ? Guard civil deil mi ? eşek mi o ? neyse... 2. olarak yeni bir ırk cıkması da salakçana... millet lvl 60 lamıs.. 70 lemeye hazırlanıyor... sen 0 dan bi ırk cıkar.. ee hadi kasın gencler.. hikayesi var de... belki seçme hakkı olsa idi hos olurdu.. mesela lvl 60 karakterini o ırk a transfer etmek gibi ( cok ucuk oldu ama napim ?) kim baştan blood elf i lvl 70 lemeye ugrasıcak ? ( canı sıkılan) en kral class ı bile 0 dan kasmam ben.. ama yinede oynicaz napalım...[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - ExECuter - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 öle haklısın düşünsene o peç çıkana kadar çoğmuz epic set yapar zaten.ondan sonra bida lvl kasıcaz sonra bi daha epic üstü set kas.....[signature][hline]BL -> Mufreze 60 orc Shaman DuneMaul -> Kojiro Dwarf Warrior Sungrass Studios Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 kasma...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 eve online wow ile kıyaslanamayacak kadar sıkıcı bir oyun. çok, çok ama çok sıkıcı. armageddon'a para biriktirdiğim vakte üzülüyorum doğrusu..[signature][hline]Marshal Safir of Aetas - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 abi gelin City of Villains e ! Harbi süfer ya :)[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c FM1 0 2 . 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 aha bahsetmisti arkadas onu ama dah ayok mu onun cıkmasına[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: Eternal, 30 Ekim 2005 13:45 tarihinde demiş ki: Blizzard kendi sonunu getiriyor yavaş yavaş. Expansiondaki yeni Raceler sonu olucak world of warcraft'ın. Hiçbir Expansionda sonradan yeni bir Irk çıkarılmaz.Yeni Class lar çıkarırsın ama ırk çıkarmasın. Expansionnın geldigi dakika tüm server horderları Bloodelf,Alliance da ne gelirse o olucak. Oyun bayagı,basit,klasik amaçlara hizmet ederek son bulucak. Bu expansion bu oyunu kurtaramıcak. He bu arada konuyla baglamak gerekirse Blizzard wow tayfası hızlı düşünüp çabuk üretiyor. Diablonun expansion'ı 2-3 sene sorna gelmişti ve çokda güzel olmuştu.Blizzard kendi sesinden çok insanların sesine kulak vermeye başlıyo. Çıkarın artık dedikçe insanlar Blizzard saçma ve düşüncesiz hareketlerine hız katıyor. Bu konuya gelince insanlar wow dan sıkılmaya başladı. Ortaya Paintball tabanlı,Quake tabanlı aktiviteler çıkarmaya başladılar. Hikayeden kopardılar WoW'u...Şimdi tekrar Hikaye tarzında geri getirmeye calısıcaklar ama oyundaki kısır döngü hikayeyi falan safdışı bırakıcak.. valla etharnal ben bu dediine katılmıyorum cunku bi cok insan bloodelf sevmicek hordeda şimdi gidip orclara desen 40lvl ini bırakıp BE mi kasacan die orcuma devam der cogu yada ally ye panderan gelicekmiş panda gibi olacaksa gnome sayısı kadar olur[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ya aslında şöyle birşey olsa: pazartesi warsong, salı arathi , çarşamba alterac valley olsa da diğer günler battlegroundlar kapalı olsa? hem sıra olayı kalkardı (ki zaten kalkacak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 efet walla o sıralı bg işi ii fikir şu gün şunu yapın ama exp de kötü olan bişi daa war (belki 1000 kere sööledim) artas ın ölmesi WC3 de we tft de adamlar bise arthası azerothun en baba adamı die tanıttılar bu adam archimonde yi bile şeyine takmamış bi adam şimdi biri 100 kişi çıkıpta onu kesecek mi soora noolcek blizz wc4 u cıkarmaya kalktıında biri çıkacak arthasın cesedinin başında çekilmiş fotoları hack yoluyla koyacak blizz in sitesine blizz de akıllanacak ama olan bnm çok sevdiim WC3 story sine olacak blizz yapma bunu dellendirme beni gitsin thrall kessin şu arhası illa kesilcekse yada ne bilkim grom canlanıp o kessin ama öldürtceksen playerlara öldürtme şu adamı duy beni blizz !!!!![signature][hline]Your blood is my water Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 O yalan, kesinlesmedi zaten duyurulmadi da. Ve bence olmaz. Ellerindeki tüm materyali bir patchte harcamazlar. Kel'Thuzad var, Archimonde var, Kil'Jaden var(ölmediyse var hatirlamiom) var da var kisaca, kesin gelcek olan Illidan var, Kael bilmemne var ezik blood elf, kisaca ondan önce gelmesi gereken 32424 boss varken, adamlar Azeroth 'un en güclü adamiyla karsilastirmazlar bizi[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Archimonde wisp shock yedi. Onu gec. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 arthas eklenirse en guclu silahi ortalikta dolasan 100 kisinin yarattigi lag olucak zaten, kesilemez oyle kolay kolay.[signature][hline]oyle iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: Sam, 31 Ekim 2005 02:11 tarihinde demiş ki: eve online wow ile kıyaslanamayacak kadar sıkıcı bir oyun. çok, çok ama çok sıkıcı. armageddon'a para biriktirdiğim vakte üzülüyorum doğrusu.. sam sen naptınki eve de sıkıcı diosun kaç hafta oynadın abi 2-3? not:cvbı pm at olay çıkmasın [signature][hline]BL -> Mufreze 60 orc Shaman DuneMaul -> Kojiro Dwarf Warrior Sungrass Studios [Bu mesaj behran tarafından 31 Ekim 2005 03:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 archimonde binlerce wisp tarafından gıdıklanarak oldu ama kiljaden de bizi aşmalı eğer kesebileceksek kael we vajs da kalmalıyız ps abi cok saol walla yuureeme su serptin arthas olecek die cok korktuydum :P[signature][hline]Your blood is my water Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 fantezı onlar fanboylar uyduruo yok arthas kesıcez vs vs daha thrall ı bıle doruduzgun kesemedıler ha şey olur mısal arthas ın mekanın orda savasırız su dev bocekımsı seylerle onnarı keserız guclu bır boss olur boss u kesınce arthas ınıp aşagı bıze ceeeee yapar paat herkes boylar eşşek cennetını eheh koskoca lıch kıng kesmeye sefer olucak northrend e ve ıkı tarafında asıl lıderlerı katılmıycak buna oldu bıde W3 dıye veryansın edıyorsunuzda w3 de heronuz hıcmı gebermedı wow da god mode onmu oynuyorsunuz hıcmı olmedı avatarınız oyunda arthas storylıne da bınlerce kez nalları dıktı hero altardan resledık kendısını 3 baba campaıgn boyunca ıllıdan ı arthas dumduz ettı ne oldu yanı sargeras geberdı dedıler hala dolasıyor ortada en basıtı archımonde yı yok ettıler sımdı ıse archımonde nın emerald dream e sızdıgını soyluyorlar adı ustunde bı oyun bu keyfını cıkarmaya bakın fanatıklık yapmadan once eheh[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: behran, 31 Ekim 2005 03:08 tarihinde demiş ki: said: Sam, 31 Ekim 2005 02:11 tarihinde demiş ki: eve online wow ile kıyaslanamayacak kadar sıkıcı bir oyun. çok, çok ama çok sıkıcı. armageddon'a para biriktirdiğim vakte üzülüyorum doğrusu.. sam sen naptınki eve de sıkıcı diosun kaç hafta oynadın abi 2-3? not:cvbı pm at olay çıkmasın olay çıkacak birşey yok, 2 aydan fazla süre oynadım zaten forumlarda da mesajlarım vardı o ara. seyahat sistemi inanılmaz sıkıcı, çerçöp almak için saatlerce uçmak sıkıcı, quest teslim etmek için saatlerce uçmak gene sıkıcı, haftalarca uğraştığının bütün emeğinin yoldan geçen bir salak tarafından patlatılabilmesi ve ortadan kalman öyle sıkıcı, (sigorta sistemi kaç para veriyor ki heh, ben uğraşıp bship alayım sonra kruvazöre dönüp para kasayım, süper mantık) uzayın kendisi ilk bir hafta güzel ama sonra hiper sıkıcı, ben en son baktığımda zaten mantıklı gemiler belliydi, herkesde onlardan vardı ve hepsi tip olarak aynıydı, talent builddi bilmemneydi gibi birşey de yoktu, öyle ya tüccar ya savaşçı yolunda gidiyordun ama sonuçta bütün karakterler 1-2 yıl içinde aynı skillere ve aynı noktaya geliyorlar. hayli beğendiğim yanları vardı, zaten 2-3 ay öyle dayandım ama genel olarak geriye dönüp baktığımda oynadığım en sıkıcı oyunlardan biriydi..[signature][hline]Marshal Safir of Aetas - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Bu yeni ırklar ya da class lar bir ihtimal şöylede olabilir; sadece lvl 60 karakteri olanlar için oynanabilir, gerçi ırk için biraz zor ama class için daha muhtemel...[signature][hline]The one side moon is always dark. [Bu mesaj dreagloth tarafından 31 Ekim 2005 09:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 yenı class gelmıyorkı[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesela dedim.. :D[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 yenı class gelmesse ben be açmam valla.Napim spellbreaker olmayan be yi =). yeni buyulerı mrk edıom ben. mage e invis geliomuş e shamana bloodlust gelır ozaman bız druıdlerde cyclone u hakettık artık. peki diğerleri?[signature][hline]By blood and honor we serve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar