Vodan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Tamam yahu küfür etmeyin :D Daha önce açılmıştı da demeyin biliyorum hepsini hehe Minimum ADSL hızı, 512 kbps olacak... Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, ADSL olarak tanımlanan geniş bant hızlı internet uygulamasında, aylık ücreti 29 YTL olan hattın hızının, 2 katına çıkarılacağını bildirdi. Yıldırım, gazetecilere yaptığı açıklamada, son bir yıldır çok yaygın olarak kullanılan ADSL sisteminde telefonla birlikte data ve görüntü iletişiminin de aynı anda yapıldığını söyledi. ADSL sisteminin yenilendiğini belirten Yıldırım, şöyle konuştu: ''Türk Telekom, ücreti 29 YTL olan ve asgari hızı 256 Kbps olan aboneliği, 1 Kasım'dan itibaren 512 Kbps'ye çıkarıyor. Bu yarı yarıya ucuzlama anlamına geliyor. Aylık sabit ücret 29 YTL idi. Hızın iki katına çıkmasıyla birlikte hizmet yüzde 100 ucuzluğa tekabül edecek.'' Verilecek hizmetle aynı sürede daha fazla bilgiye ulaşılabileceğini ifade eden Yıldırım, ''Abonelik ücretinde fiyat artışı olmayacak. Bu internetin yaygınlaşması bakımından önemli'' dedi. Kaynak: Milliyet[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ohnnes:) uygularlarsa çok süper olr valla:D[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 sürekli bu hız artışından bahsediyorlardı, bakalım kasım'da gerçektende olacakmı :) olsa gerçekten çok iyi olur. umarım olur, kablonet abonelerininde işine yarıyor :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Olmazsa bittin sen.Her seferinde kekleniyorum zaten.Hele bir 512 olmasın.Bittin olm bittin[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. Yeni blog güzel blog,cillop blog,arşivli blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 simdi abi adsl 512 ye cıkacak bunu bılıyoruz ama su konuyu anlamadım ben 256 k sınırlı kullanyorum bu yukseldıgınde fıyat yukselcekmı yukselmeyecekmı_?[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Günde 6 film hoş olur gerçekten de ama dvd'ye geçmem gerekecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 yalannnnnnnnnnnn[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: fixxer, 13 Ekim 2005 22:41 tarihinde demiş ki: simdi abi adsl 512 ye cıkacak bunu bılıyoruz ama su konuyu anlamadım ben 256 k sınırlı kullanyorum bu yukseldıgınde fıyat yukselcekmı yukselmeyecekmı_? Yıldırım, ''Abonelik ücretinde fiyat artışı olmayacak. Bu internetin yaygınlaşması bakımından önemli'' dedi.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ıngılterede ablamların adsl ı 2 mbitden 10mbit yapmıslar fiyat artmamıs 35 pound acaip ozendim[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 şaka mı bu? 1 kasım ama yıl vermemişler :D 2007 2008 falan olur heralde :p şaka bi yana böle bişi olursa süper olacak gerçekten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Güzel haber, ama burası Türkiye ahah[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ollllleyyyyyyyyy sonunda saglam bir kaynak ile haber geldi bu gunleride mi görecektik ühühühü sevincten ağlıyorum. :) iyi oldu bu. kasım gerçi uzun bir sure :([signature][hline]|Chaos Design & Hosting| |Sindarin MMO| |Ultimatr.Net| |Storm UO| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 o zaman super ya evde internet kullanan insanlar için ii bişey tabi ki...[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 49 ytl lik sınırsız bağlantı ile ilgili bi bilgi vermemişler. sadece kotalılarla ilgili bişiler söylemişler[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Bekliyoruz bakalım.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 telekomun regl olma olayıda bu heralde her ayın 1inde adsli artıyo[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 kablonet kablonet duy sesimizi[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 güzel oluyor güzel.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Ben de güvenilir bi kaynak olduğu için açtım yoksa benimde karnım tok bu haberlere :) Bakalım inş. bana kısmet olur bu güzel haberi vermek.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 bu sefer olacak inş[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 oßaaaaaaaaaaaaa hoppa hadi beyler eller havaya. :) :tebrikz: [signature][hline]|Ana Sayfa|Kayıt|Dosyalar|Forum|Staff|Iletişim| [Bu mesaj Drenor tarafından 13 Ekim 2005 23:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 2010 un kasımı[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: fastreload, 13 Ekim 2005 22:55 tarihinde demiş ki: telekomun regl olma olayıda bu heralde her ayın 1inde adsli artıyo allahım bittim of[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 gözümle görüyom , haberi de okudum ama bilinç altım inanmak istemiyo :)[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: jacabo, 13 Ekim 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ıngılterede ablamların adsl ı 2 mbitden 10mbit yapmıslar fiyat artmamıs 35 pound acaip ozendim liseden sonra ingiltereye gidiyorum.OH BE ! a.k 39ytl veriyoruz 256k kullanıyoruz onlar 80ytl veriyor buraya göre 10mbit bağlatıyor.Böyle tr'nin[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. Yeni blog güzel blog,cillop blog,arşivli blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar