AeneisF Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 CZ de yeni moda galiba tek mage ye 2 - 3 asas la dalmak arkada bide priest la gelmek cılkı çıktı :) Murtaza seni dün gezdirirdim Cz de ama diğerleri işi bozdu :)[signature][hline]Name : AeneisF Server : Ares CLan : T® NP :35.xxx LvL :61. Job : Arch Mage Düşman : Yeşil Şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 yaw anlamadığım şey bi kere bi orc asası kestimi adam seni kafasına kazıyo gelip gidip sana dalıyo alamadımı çıldırıyo en son 2 hatta 3 asasla geliyo illa kesecek yani....[signature][hline]l hate orc assasians :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BugsBunny Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: Arxchill, 29 Ekim 2005 19:48 tarihinde demiş ki: yaw anlamadığım şey bi kere bi orc asası kestimi adam seni kafasına kazıyo gelip gidip sana dalıyo alamadımı çıldırıyo en son 2 hatta 3 asasla geliyo illa kesecek yani.... Ben en çok priest lara kılım kestimi sabaha kdar kovalarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 hehe :)[signature][hline]l hate orc assasians :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeSeRGe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 bıgs olm senin peşine düşene kadar 3 adam alınır adam can wermio paso kaçıo bidaha kaçarsan kovalıyan 2 olsun ^^(adam czyi 2 tur attırıo anca can werio weya town atıo) :P[signature][hline]mucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BugsBunny Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: PeSeRGe, 29 Ekim 2005 20:49 tarihinde demiş ki: bıgs olm senin peşine düşene kadar 3 adam alınır adam can wermio paso kaçıo bidaha kaçarsan kovalıyan 2 olsun ^^(adam czyi 2 tur attırıo anca can werio weya town atıo) :P Kaçana kadar zaten canım çıkıyo 30 kişi kovalıyosunuz abi nedir bu human lardan çektiğimiz 3 party dolaşılrmı yaw yada 2 party şeklinde dolaşırlar sizde hiç solo takılma diye bi olay yokmu ? :D tam biriyle teketek yapıcam parasite yiyiorum sonra assasin in biri 500-600 spike vuruyo redball çıkıyo mana varsa kaçıyoruz yoksa eyw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeSeRGe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 z-r =bugsy bany olay bu ^^[signature][hline]mucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BugsBunny Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Zaten kaç tane orc varki hep bizi kesiyosunuz 1orc a 1milyon human düşüyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeSeRGe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ^^ kaderine küs yeşil yaratık ne yapacan :)[signature][hline]mucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ujio Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: PeSeRGe, 29 Ekim 2005 23:49 tarihinde demiş ki: ^^ kaderine küs yeşil yaratık ne yapacan :) amerikada beyazlar zenciler burda da humanlar orklara nedir bu kardesim irkcili yapmayin hepimiz kardesiz xD[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: MoradSlayers Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Ruh Hali: Her gecen dakika biraz daha (N) oluorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BugsBunny Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Lanet olsun dostum snn derdin kafanın kıçından büyük olması mı evet zenciyim gelde senin o koca beyaz human kıçını tekmelicem tamam mı dostuM? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeSeRGe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Canın Chenneme ^^ (yeşil yaratık ) :)[signature][hline]mucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ujio Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: BugsBunny, 29 Ekim 2005 23:54 tarihinde demiş ki: Lanet olsun dostum snn derdin kafanın kıçından büyük olması mı evet zenciyim gelde senin o koca beyaz human kıçını tekmelicem tamam mı dostuM? :D muahahahahahah ? :pPpPp[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: MoradSlayers Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Ruh Hali: Her gecen dakika biraz daha (N) oluorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BugsBunny Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: Ujio, 30 Ekim 2005 00:03 tarihinde demiş ki: said: BugsBunny, 29 Ekim 2005 23:54 tarihinde demiş ki: Lanet olsun dostum snn derdin kafanın kıçından büyük olması mı evet zenciyim gelde senin o koca beyaz human kıçını tekmelicem tamam mı dostuM? :D muahahahahahah ? :pPpPp Sen sus koca g*lü warrior seni :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ujio Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 pardon az önce ben warriorumla söyle böyle yaptim dien kimdi auhauhahudhuad bir gün herkes warrior olacak asa-ziyan seniiii[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: MoradSlayers Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Ruh Hali: Her gecen dakika biraz daha (N) oluorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeSeRGe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 olum alyınız tipsiz orman kaçkınları medeniyet denen bişi yoq :) ^^[signature][hline]mucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BugsBunny Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: Ujio, 30 Ekim 2005 00:10 tarihinde demiş ki: pardon az önce ben warriorumla söyle böyle yaptim dien kimdi auhauhahudhuad bir gün herkes warrior olacak asa-ziyan seniiii lamn bende lvl kassaydım sen 61ken bende 60.50ydim :D bugün 65olsaydım yeri öperdin lemn sen :D warrior la aradabir oynarım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 grry macrosun abi[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x/6xxxx Laviniam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Macro ve Dupe oyun zevkimizi öldürdü. Yada zaten baydı ama bahane bulamıyoduk :D[signature][hline]400 YTL FULL İTEM LEVEL 66 PRİEST BERAMUS (ANKARA ve İSTANBUL İÇİN) Bakmak icin tıklayın [Bu mesaj Usko tarafından 30 Ekim 2005 13:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 grry dün kendini savundu ama her ss de adamın dibine gdip 5li mi çakıyon macrocu[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x/6xxxx Laviniam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BugsBunny Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Bugün grry ile teketek yaptık onun çıktı redball benim çıktı ama bi sonuç çıkmadı gerçi sanırım bugün glich ve kullanmadı bişey o dikkatimi çekti nese bugün rol lerimi alıcam bide wp sonra yapalım :) ama delikanlı adammısın doguss eziğini keserken 1vs1 de yanımda geldi oturdu dalmadı gerçi doguss un o müthis teketek de attığı illusion a bayılıyorum adam kendini kandırıyo atıyo onu biraz daha geç ölüyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grry Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: BugsBunny, 30 Ekim 2005 16:05 tarihinde demiş ki: Bugün grry ile teketek yaptık onun çıktı redball benim çıktı ama bi sonuç çıkmadı gerçi sanırım bugün glich ve kullanmadı bişey o dikkatimi çekti nese bugün rol lerimi alıcam bide wp sonra yapalım :) ama delikanlı adammısın doguss eziğini keserken 1vs1 de yanımda geldi oturdu dalmadı gerçi doguss un o müthis teketek de attığı illusion a bayılıyorum adam kendini kandırıyo atıyo onu biraz daha geç ölüyo :D Bidakine kaçmada birimizin redball patlasın dimi[signature][hline]_________________ -------------------- Name__: Grry Server__: Ares -------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Typetr Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 :) bu iyidi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BugsBunny Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: Grry, 30 Ekim 2005 16:16 tarihinde demiş ki: said: BugsBunny, 30 Ekim 2005 16:05 tarihinde demiş ki: Bugün grry ile teketek yaptık onun çıktı redball benim çıktı ama bi sonuç çıkmadı gerçi sanırım bugün glich ve kullanmadı bişey o dikkatimi çekti nese bugün rol lerimi alıcam bide wp sonra yapalım :) ama delikanlı adammısın doguss eziğini keserken 1vs1 de yanımda geldi oturdu dalmadı gerçi doguss un o müthis teketek de attığı illusion a bayılıyorum adam kendini kandırıyo atıyo onu biraz daha geç ölüyo :D Bidakine kaçmada birimizin redball patlasın dimi kaçmak değil o lag olduğu zaman geri çekildim ve mana pot um kalmadı minor basmaktan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grry Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: [b]BugsBunny kaçmak değil o lag olduğu zaman geri çekildim ve mana pot um kalmadı minor basmaktan.... hı hı, oldu :)[signature][hline]_________________ -------------------- Name__: Grry Server__: Ares -------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar